Krstas 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj glavi vlada ogroman haos.Prvo su mi se svidjali coperi a sad nemam pojma koji bi motor kupio.Sad mi se svidjaju i trkalice...a posto nisam bas pri lovi mogao bi uzeti neki stariji.Sad me zanima vase misljenje dali se moze srediti da bolje izgleda(svi su mi stariji modeli ruznjikavi) i koliki je to posao.... Znaci uzeo bi neki sa dobrom masinom samo da mu malo plastiku poboljsam.... Zanimaju me vasa misljenja o tome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ima toga, pregledaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan stariji koliko? koje godište gledaš i koje motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan '92-'93 pa gore... ZZR,GPZ.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ideja malo para i sve mozes da uradi,mada ako uzmes to sredi lepo i to ti je ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve se moze napraviti ako imas smisla i malo volje,SStruja je klasicni primjer,pogledaj malo njegove postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan '92-'93 pa gore... ZZR,GPZ.... uzmi zzr e model (ako je 600 u pitanji) ili d (ako gledaš 1100), to su modeli 93 i mlađi, i nema šta da prepravljaš, gpz je već druga priča, na njemu se vreme baš preimećuje. ova dva zzr-a su se proizvodili 7-8 godina bez ikakvih promena pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi kupim neki za 2000-2500E dam jos oko 200E za prepravku maske i 50-ak za farbanje i imam lep bajk za ispod 3000E. gledao sam neke prerade al ja nemogu skoro nista sam ne jer necu vec jer ne umem pa me interesuje ko sve pravi te maske(da platim a za farbanje cu se snaci vec) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imateli jos neki predlog sta bi mogao uzeti pogodno za neku preradu ili da se ne mora raditi a za te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi kupim neki za 2000-2500E dam jos oko 200E za prepravku maske i 50-ak za farbanje i imam lep bajk za ispod 3000E. he he he, ne ide to baš tako, uostalom ako kreneš videćeš i sam. ako si se baš odlučio pogledaj temu u garaži -oklopi od ducati-a 999r na ZXR-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan He nisam ni mislo da je lako!!!! ;D I kao sto rekoh necu sam raditi vec cu plastiku poveriti nekome ko se razume u to!Videcemo mozeli se izvsti ono sto ja hocu tj dal moze ta plastika da legne na taj motor..... Zanima me koliko ce to da kosta i dali mogu da ostanu oba sedista jer vidim da preradjeni motori uglavnom imaju samo jedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan ja nebi nista dirao sto se tice performansi vec samo izgled tj plastiku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa onda kupi nešto polupano (da mu nije pomerena ciklistika) i budži do mile volje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se to isplati raditi, nisu to samo plastike i farbanje. Trebaju tu i farovi drugi, stop lampe, vizir, pa sedista druga i gomila drudih sitnica. Ali ako vec resis to da radis, ne znam koliko mozes da nabudzis ZZR-a i GPZ-a, mislim da manje posla ima da se nabudzi neki ZXR 750, CBR 600/900, ili neka yamaha FZR. Oni mogu dosta lepo da se srede. Sinoc bas gledam na jednom italijanskom sajtu CBR 900 RR 93. god, rep je od CBR 1000 RR, prednja maska od Suzukija K1, i gomila drugih stvari, digitalni kilometar sat (nesto slicno kao kod 1098), pa radijalna pumpa, veci diskovi napred, pancirna creva itd. Cena 2000 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ma sve moze da se uradi kad se hoce samo treba vremena i para, moze da izgleda i odlicno i ocajno sve zavisi manje para ti treba ako radis sam, tata ili ??? sto se tice plastika - bolje ni ne pokusavaj sam da ih pravis jer sigurno neces uspeti, ali ima ljudi na forumu koji mogu da ti odrade bez problema, tvoje je samo da prepravis nosace i montiras farbanje moze biti i skupa i jeftina stvar, sve zavisi koliko si zahtevan pogledaj malo po garazi ima tema o preradama pa ces videti kako to ide za 3000e moze da se uzme porilicno lep motor koji nema potrebe da preradjujes ako hoces da preradjujes, trazi nesto sa izlomljenim plastikama da ti ne ostaju one posle visak, a i takav motor je u startu jeftiniji pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas za 3000 e nov hyosung cometa sa maskom skoro istyom kao kod ducatija. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan A gde to taj motor od 250ccm je 4100E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kart-in.net/model_detalj.php?ID=5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video taj je od 125ccm a ja trazim nesto od minimum 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 19, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Onda kupi neki polovni motor pa odi kod "brrke" da ti uradi plastiku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze da se uradi samo zavisi od toga koliko si spreman da ulozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...