polic 55 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da dobijem dosta starih fotografija iz pedesetih godina sa moto trka po Srbiji (uglavnom), pa eto da podelim sa ljubiteljima. LINK sa kompletnim albumom: http://s264.photobucket.com/albums/ii194/polic_photo/Moto_TRKE/ Par fotografija cisto za uvid: Nisam znao da su se u Pancevu ikada odrzavale trke, a ova slika mi je pokazala suprotno: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,BMW i Tomos svi prepoznajemo ali koji su ono ostali motori,bilo bi lepo kada bi poznavaoci napisali kada prepoznaju neki model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odrzavale su se trke i u Zrenjaninu (Beckereku), nadam se da ima i tih fotki. U svakom slucaju +1 od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan M 13 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: H-D Electra Glide,Triumph Tiger 800 XC,Panigale R Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika je iz Kragujevca i od mene + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan uskoro cu i ja objavim neke slike sa trka iz Pozarevca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Sa trka u Smederevu(tadašnja ulica M.Tita- pored crkve). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...odlicna tema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija je iz arhiva Save Dimitrijevica ...... znam da se nece naljutiti na mene sto je kacim da bi je videlo sto vise ljudi....... Na forumu BjB...... moto trke..... stara vremena (VREMEPLOV) mozete videti stare fotografije moto trka sa nasih prostora.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...