alexanto 4715 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vreme je da se prebrojimo koliko će nas doći na pumpu JP kod Autokomande da bi zajedno krenuli ka Skupštini na otvaranje moto sezone. Pošto će tamo biti po svoj prilici velika gužva bilo bi pametno da se držimo jedni drugih i u defileu i posle ispod Kalemegdana a to ćemo najlakše ostvariti ako na samo otvaranje dođemo kao MAXI grupa. Pošto je okupljanje kod Skupštine zakazano za 10 časova, predlažem da se mi okupimo oko 9 da bi u 9i30 mogli krenuti tamo. E da, obucite "dresove" da se u onoj gužvi lakše prepoznajemo. DakleM, Jugopetrol pumpa kod kružne raskrsnice iznad Autokomande, subota 7. april u 9 h. 1. alexanto i junior 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto i junior 2.culle 3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto i junior 2.culle 3.BugimanI ako moze na google maps-u kako da stgnem na tu pumpu.....ili da me neko saceka....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ces doci autoputem iz Kš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 4, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan 1. Алексанто и јуниор 2. Цуле 3. Бугиман 4. Румба 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 1. Алексанто и јуниор 2. Цуле 3. Бугиман 4. Румба 5.bracabgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Алексанто и јуниор 2. Цуле 3. Бугиман 4. Румба 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj-ica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 4, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 1. Aleksanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 1. Aleksanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala culle....jos samo da vidim da li cu auto putem ili na kg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja se stvarno izvinjavam ali ja moram ipak i ovo okupljanje da propustim jer imam neke neprijatne obaveze koje moram da ispostujem :-(( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan cobe nemo' mi se sekiraš...ko može neka dođe, ko ne može - vidimo se neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni scoot stize ovih dana tako da cemo za vikend biti neregistrovani... zao mi je ali izostajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Aleksanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10.Fanky 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan To je 100 metara od mene ali nažalost ne mogu da dođem. Poterao me je maler sa kuplungom alnasera koji zaglavljuje i motor mi stoji rasturen već mesec dana a najcrnje je da ću izgleda morati da kupim novi za svega 300 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala culle....jos samo da vidim da li cu auto putem ili na kg.... moj savet preko Krcina pa do Kga vrhunske krivine i priroda jos lepsa... ali ako zuris na Pojate i gaaaaasssss 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan I naravno Dzej ... 1. alexanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10.Fanky 11. SuperPOP 12. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10.Fanky 11. SuperPOP 12. AlexBGD 13. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1333555882[/url]' post='1275013']1333543765[/url]' post='1274900']Hvala culle....jos samo da vidim da li cu auto putem ili na kg.... moj savet preko Krcina pa do Kga vrhunske krivine i priroda jos lepsa... ali ako zuris na Pojate i gaaaaasssss To sam i ja razmisljao.....videcu pred polazak u zavisnosti od vremena odabracu rutu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 4, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ali mislim da ću pojahati Apriliju, u svakom slučaju se javljam za prozivku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo još da montiram točkiće na štake i stižem (taman posla da se ovo propusti) 1. alexanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10.Fanky 11. SuperPOP 12. AlexBGD 13. Hogar strašni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 4, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan javljam se ali ne mogu da tvrdim jer imam nekih jako iritantnih problema sa skuterom već par dana..Ako se slože kockice do subote idem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan . alexanto i junior 2. culle 3. bugiman 4. Rumba 5. bracabgd 6. Zeka Peka i prijatelj - ica 7. SharkY (na Kangrbici i bez "dresa" ) 8. drakula 9. motor_che 10.Fanky 11. SuperPOP 12. AlexBGD 13. Hogar strašni 14. rusovortak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ...gripa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mene uhvatilo nocas..nadam se da cu se srediti do subote. Sutra uvece potvrdjujem ili se brisem sa spiska.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...