runner 1 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan A zasto jednostavno ne skines tvoju konstrukciju i napravis kompletnu novu po repu koji ces da stavljas? pa to cu i raditi, samo tako i moze, al nije to tako jednostavno kao sto izgleda (znas i sam), pogotovo ako ide neki tanji rep, drugo sediste mora da lezi tacno na nosacu repa, jer ce u protivnom pucati rep ako nije kako trebe odrajeno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije jednostavno kao sto zvuci ali kad si vec resio da sredjujes kompletno da valja, to ti je najbolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan stigli su u sloveniju u poštu, to sam saznao preko onog broja za praćenje pošiljke, e sad tamo je bio neki praznik pa nisu radili dva dana, tako da ću videti u ponedeljeak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo toliko neverovatno??? Neznam da li je rep od rs250 meni se cinilo da je od neke vece aprilije, al je sediste definitivno aprilijino Iskopan je u austriji, vec preradjen... Izvini ako sam zvucao uvredljivo. Niakda ranije nisam video rep od rs250 na nekom japancu... Sve u svemu zanimljiv izbor za zadnji kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan spojleri hladnjaka odradjeni ali nisu montirani, u njih ce uci zmigavci ali gde ce tacno da se nalaze videce se kad se sve montira ma kome se radi po ovakvom vremenu al nije da se nista ne radi evo i ralice polako slazu kockice, fali jos rep i zavrsna obrada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan nije bas lako prepraviti rep jer u njemu je posuda za antifriz, baterija,instalacija .osiguraci,kompjuter itd ja sam bas zbog toga stavio rep od r1 jer jedino u njega mozes da sve spakujes i jos mozes da prepravis bravu pa da za sve koristis jedan kljuc,evo ti slike od mog motora pa ako ti treba neka pomoc vici ,sem farbanja sve sam uradio sam (kocka uradio servis) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dje si nabavio ovaj far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan nije bas lako prepraviti rep jer u njemu je posuda za antifriz, baterija,instalacija .osiguraci,kompjuter itd ja sam bas zbog toga stavio rep od r1 jer jedino u njega mozes da sve spakujes i jos mozes da prepravis bravu pa da za sve koristis jedan kljuc,evo ti slike od mog motora pa ako ti treba neka pomoc vici ,sem farbanja sve sam uradio sam (kocka uradio servis) svaka cast, extra si skockao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan evo malo novih radova, sve radjeno od bezsavnih cevi od pola cola, debljina zida 2,6mm, savijano na hladno odradjeni cepovi za donje nosace pa obradeni i u njima urezan navoj tako da i lepo izgleda i radi posao izbor za rep je pao na trkacki R1 mislim 2004 ili 5 godiste auspuh nije pretrpeo nikakve izmene, ovo mu je maximalni ugao, sto je dovoljno ostalo je da se povare nosaci zadnjih nogostopa i farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan da treba i podrep da se odradi cika photoshop kaze da bi trebalo ad izgleda otprilike ovako, fale ralica i spojleri na hladnjaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 19, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice mene gotovo, danas odradjeni nosaci zadnjih nogostopa i auspuha, fiksiran CDI, prelivna boca, struja makina cuci u redu za farvanje kod majstor farbacha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ! ;D ;D ;D ;D tako se to radi, a ne kao neki... čekaju novu godinu da krenu sa radovima. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 20, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ! ;D ;D ;D ;D tako se to radi, a ne kao neki... čekaju novu godinu da krenu sa radovima. ;D Srecno ! ;D nemojte majstora da mi dirate :-[ taman kad stigne sva oprema i on ce zavrsiti pa se odmah stavljaju one nove tablice i saobracajna ma bice tu jos posla sigurno smo ne mogu sebi to da priznam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 27, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ovo je smernica kako bi motor trebao da bude ofarban posto svaki SF ima ime trazi se ideja za isto (i font ako ima neko neki interesantan), koje ce biti ispisano na bocnim stranama rezervora narandzastiom bojom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan eto malo se nesto i radilo rep i podrep konacno gotovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pih... moj je bolji! ;D ;D ;D svaka čast! iizgleda fantastično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Maj 7, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Oooo braco fzr-isti Pa ja sam mislio da si ti to davno napustio proekat ;D Ja nemogu da otvorim ove slike daj opet nabaci , osim ako nije sta do mog kompa pa da ospemo sa pohvalama i kritikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ma gde da napustim, tek sam krenuo stigli smo do faze zvane lepo vrema a motor u voznom stanju, tako da se nastavak ne ocekuje uskoro ;D ;D ;D ma nisam nesto dobro nabacio slike, veceras cu ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan stigli smo do faze zvane lepo vrema a motor u voznom stanju, tako da se nastavak ne ocekuje uskoro ;D ;D ;D i ja nikako da preskočim tu fazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan eto da ne ispadne da se nista ne radi, ostao jos da se montira vizir, zmigavci, pozicija/stopsvetlo i farbanje a mozda i mali blatobran nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan ODLICAN RAD VIDIM DA JE OVA ZIMA BILA DUGA I PLODNA ZA LJUDE KOJI IMAJU TU SNAGU DA NAPRAVE SEBI BAJC KAKAV ZELE. NEZNAM TACNO STA TE JE OHRABRILO DA KRENES U OVAKAV ZAHVAT AL MOGU DA ZAMISLIM KAKO BI SLEDECI OSMISLIO NESTO SLICNO SAM I JA OVE ZIME ODRADIO OD JEDNOG FZR-A 600 SAD PRIMECUJEM KAKO GA POHOTNO GLEDAJU I TAKO HRANIM MOJU SUJETU PRECUTNO MI POKAZUJU DA SAM POGODIO. ISTO VEROVATNO I ZA TVOJ BAJC PA SAD UZIVAJ POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ODLICAN RAD VIDIM DA JE OVA ZIMA BILA DUGA I PLODNA ZA LJUDE KOJI IMAJU TU SNAGU DA NAPRAVE SEBI BAJC KAKAV ZELE. NEZNAM TACNO STA TE JE OHRABRILO DA KRENES U OVAKAV ZAHVAT AL MOGU DA ZAMISLIM KAKO BI SLEDECI OSMISLIO NESTO SLICNO SAM I JA OVE ZIME ODRADIO OD JEDNOG FZR-A 600 SAD PRIMECUJEM KAKO GA POHOTNO GLEDAJU I TAKO HRANIM MOJU SUJETU PRECUTNO MI POKAZUJU DA SAM POGODIO. ISTO VEROVATNO I ZA TVOJ BAJC PA SAD UZIVAJ POZDRAV ajde baci koju sliku da vidimo sta si radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne da izgleda nego ubija! odlično su mu legle ove plastike na hjadnjak (kod mene se to ništa ne uklapa zbog starog repa) i obavezno mali blatobran pozadi! i ralica je extra! dolazim u sm pa da ga vidim uživo a i da čujem taj remus. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan sto se kraj blizi sve je teze i teze, ma teska i pomisao da nesto treba da se radi stigle i nove rucke al ih treba promeniti raso javi se dan ranije kad budes dolazio da organizujemo neko druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...