Jump to content

Moto Zajednica

Nezgoda kod studentskog grada, 15. Okt 2007

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dobili smo ovu poruku preko sajta:

"Veceras 15.10.2007. god oko 18 h.doslo je do saobracajne nezgode kod studentskog

grada u Tosinom bunaru. Ucesnik nezgode motocikl zx636

i pezo 206.vozac pezoa nepropisno sekao punu liniju i tom prilikom presekao put

motoristi.Maloletan S.lukic koji je vozio motor

zadobio prelom skocnog zgloba i uganuce obe ruke. motor znaci ne postoji. sve je

slomljeno.imao je srecu nosio je kacigu"

Zna li neko nesto o tome?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova

jbt,pa to je kod moje zgrade,a ja ne znam nista o tome...raspitacu se u kraju,pa cu napisati,ako saznam nesto!pozdrav!

• Svrati ponekad, 296 postova

Ja lichno poznajem wozacha, Stewa Lukic iz 64-og bloka, 1991. god. Pre owog ninje je wozio Gileru 125 SP02 S. Vojvodica,bele boje. Zalepio je u pezoa sa nekih 150km po njegovoj prichi. Ninju je ispazario 20 dana pre saobracajke,wozio ga je swaka mu chast. posle udarca leteo je 30-ak metara,a sjebao je oba zgloba na stopalima i na lewoj ruci chini mi se. Motor je prodat za 1500eur a owi shto su ga kupili prwo su pitali da li je wozach ziw. Swi se chude kako je preziweo,jer od motora doslowce nishta nije ostalo (u stwari jeste zadnje stop swetlo). Kaciga unishtena,ali ga je spasla. Kaze jedwa cheka da se oporawi da kupi sledeci  :)

Stewo,ako chitash owo zelim ti brz oporavak,pa na prolece da zavrtimo zajedno desnu ruchicu, a i Medeni s nama  ;)

Jasmin

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

1. Maloletno lice

2. Prethodni motor <10 ks

3. Sadasnji motor >110 ks

-------------------------------

Recept za tragediju

Pozdravite Stevinog tatu i porucite mu da sinu sledeci put kupi  zx-10, jer ce taj motor na istom pravcu ici

barem 200km/h i ubice svoje dete garantovano

Guest Cubric

A pa to je onaj lik iz komsiluka, a ja se pitam sto ga nema da juri u poslednje vreme. Sta da kazem, pored moje zgrade nikad nije prosao ispod 10000 obrtaja. Neka se on oporavi brzo, i kupi drugi motor, ali neka malo olabavi sa gasom. Nije u pitanju samo njegovo iskustvo, problem je sto i drugi grese, treba pored svojih gresaka ispravljati i tudje, sto je vrlo tesko ako se brzo vozi.

Brz oporavak!

• Drug član, 1854 postova

1. Maloletno lice

2. Prethodni motor <10 ks

3. Sadasnji motor >110 ks

-------------------------------

Recept za tragediju

Pozdravite Stevinog tatu i porucite mu da sinu sledeci put kupi  zx-10, jer ce taj motor na istom pravcu ici

barem 200km/h i ubice svoje dete garantovano

1. Nema veze sto je maloletan jer ima kretena koji su punoletni i mnogo gori.

2. Prethodni motor je imao preko 28 KS.

3. Nema veze koliko je konja imao, samokontrola je kljuc.

Decku zelim sve najbolje jer je moj vrsnjak i da oladi malo sa strastima jer se izvukao na srecu.

verovatno popizdiš kad ti neko kaže ovo ali jebiga...  kad porasteš sam ćeš shvatiti neke stvari!

a te priče o samokontroli su za mamice i tatice, čuj klinac od 16 godina zna da se sam kontroliše...

momku sve najbolje, neka se što pre oporavi i da više nikad nema slično iskustvo.

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Zalepio je u pezoa sa nekih 150km po njegovoj prichi. Ninju je ispazario 20 dana pre saobracajke,wozio ga je swaka mu chast.

Ovo me potseca na ono  iz Maratonaca: "Al' ga je popravio......"

Sva sreca pa je ziv i lakse povredjen.  A o tome kao ga vozi i koliko on ima samo kontrole mali citat: "Zalepio je u pezoa sa nekih 150km po njegovoj prichi."

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Isao 150 km/h kroz naseljeno mesto, pa je onda kriv vozac Pezoa.  ::)

Kad se kreces normalnom brzinom pa ti se neko ispreci to je jedna stvar; ali kad se kreces sumanutom brzinom KROZ GRAD kako onda ocekujes da te ostali ucesnici u saobracaju primete na vreme?  I da jos uz to pravilno procene tvoju brzinu i odluce da li imaju vremena za skretanje?  Ajde da se ne lazemo, nije uvek vozac kola kriv.

Maloletnom S. Lukicu zelim brz oporavak, i preporucujem da kupi nazad svoju staru Gileru i vozi se s' njom jos neko vreme.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Isao 150 km/h kroz naseljeno mesto, pa je onda kriv vozac Pezoa.  ::)

Kad se kreces normalnom brzinom pa ti se neko ispreci to je jedna stvar; ali kad se kreces sumanutom brzinom KROZ GRAD kako onda ocekujes da te ostali ucesnici u saobracaju primete na vreme?  I da jos uz to pravilno procene tvoju brzinu i odluce da li imaju vremena za skretanje?  Ajde da se ne lazemo, nije uvek vozac kola kriv.

Maloletnom S. Lukicu zelim brz oporavak, i preporucujem da kupi nazad svoju staru Gileru i vozi se s' njom jos neko vreme.

[ ako Steva ovo chita? ]

Stevo, Stevo...

ne daj Bozze da sam ti ja naishao umesto tog pezzowchica, ne bi imao gde da preletish - fljus!

Oporavi se, ozdravi pa kao shto Motoholic preporuchuje.

U poverenju: ja imam makinu o 12000ccm i 320ks, al u gradu ne prelazim 50km/h. ;)

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ma daj, sta da radi decko sa 125?Nista ispod 1000, sad je prosao skolu.Sta zna dete sta je sto kila, u`vati pa nosi... :-X

Sta sve nema u ovoj nasoj drzavi... Drago mi je sto se oporavlja, rekao bi "pamet u glavu" al verujem da nema svrhe...

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ogranicenje brzine u naseljenom mestu je 60kmh ili nize......

Sta reci... ???

Inace brz oporavak Zelim, i malo pameti u glavu (ja cu reci  ;D)

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

Ovakve stvari se jako jednostavno rešavaju - roditelje u zatvor, dete dati u starateljsku porodicu. Nema druge. Sve dok se ovako ne bude postupalo, biće maloumnika koji ne da ne brinu o drugima, nego kako će kad ni ne brinu o svojoj deci..

A ovi što podržavaju klinca (Snake "06, MiloshBG ) pa ni oni nemaju ništa više godina, samo verovatno nemaju dovoljno maloumne i bogate roditelje koji će im kupiti motore...

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

Pa ovo što je klinac uradio je za svaku osudu ne njega nego roditelja. Ako ne osuđuješ ovakav čin već ga pravdaš, to znači da ga podržavaš (a to verovatno činiš jer ste vršnjaci).

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Bez obzira, iz klasičnih prepirki pouku nećemo izvući, pa bih molio da se ostane na kursu vožnja - stanje vozača, ovo ostalo smo prežvakali dvocifren broj puta. Tema je na post od LOCK-a

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja