Jump to content

Moto Zajednica

Ne mogu da verujem da i ovakvih slucajeva ima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Yamaha fz1

Ali nekako pored svih pobuna rekao bih da ipak ako baš hoće da se neko pokazuje po gradu pa neka mu.

Djenerale nije ti dobra politika.

Zamisli situaciju, da se neki lik polomi na skuteru bez kacige naravno i ima lakse povrede glave.Par minuta kasnije se na drugom delu grada polomi drugi lik koji je nosio kacigu.

Jel tebi OK, da neki posteni vozac (ne daj boze nikome) ceka na red u ambulanti zbog negog drugog idiota koji nije vodio racuna o sebi i sada tu njegovu imbecilnost em svi placamo, em zbog njega na red ne mogu doci oni koji nisu izazivali sudbinu.

Zbog toga je kaciga obaezna.Ne zato sto nas neko mrzi ili voli, nego da sa nase strane ucinimo sve i zastitimo se kako ne bi zauzimali mesto nekom kome je pomoc zaista potrebna !!!

Mozda je Djeneral revidirao svoje stavove za ovih 4 godine koliko je proslo od njegovog posta :) :) :)

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Zato ja i neću "da idem" u Evropu. Mnogo volim ovi naši vandalizmi pa bi mi nedostajali "tamo".

!

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Video sam ja jednog u Subotici na skuteru koji ispred sebe vozi jedno dete, a iza sebe dva. Sve troje u rasponu od 4 do 10 godina starosti, a svi bez kacige. I sta reci.

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Video sam ja jednog u Subotici na skuteru koji ispred sebe vozi jedno dete, a iza sebe dva. Sve troje u rasponu od 4 do 10 godina starosti, a svi bez kacige. I sta reci.

U Kini je to sasvim normalna stvar (verovatno i u celoj Aziji) da se voze po troje-četvoro na skuteru. Decu takođe voze sasvim normalno, niko ne nosi kacigu naravno. One smešne slike što gledamo kako natovare ogromne daske ili džakove su takođe česta pojava. Najcrnje je što imaju policajca na svakom ćošku i nisam video da su ikoga zaustavili zbog toga.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Ja pre izvesnog vremena videh cetvoroclanu porodicu (majka, otac i dvoje male dece) na maksi skuteru. Lokacija: trg republike. tuga

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja