BATANNN 5 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan cevku si ovako mogo staviti, ima mesta. manje bi strcala. Pa da mu se dupe zazdije :D Meni licno je motor ispao odlicno i taj auspuh mi se svidja ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan željko ove žute tačke na slici su fuzaster i poluga kočnice.... gde nogu da stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neznam. ne vidim motor uzivo. ali kontam da se moglo jos prema ramu pribliziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan željko ove žute tačke na slici su fuzaster i poluga kočnice.... gde nogu da stavim? Na rezerwoar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan iza one leve zute tacke. e tu da si ga spustio i zavario za grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da, tu je moglo da se uradi i da izgleda extra ali opet je pitanje gde nogu da stavim jer bio mi peta ležala na auspuhu. isprobane i promišljene sve varijante. ova cev nije došla tu jer mi se tako sviđa već zato što mora, a posle mi se svidelo. a ako me naljutite ima da je odsečem i stavim fi 60mm ili 70mm (ova je samo 50). ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok kako ti kazes. samo kazem da je malo previse upadljiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nosač farova je gotov. preko ovog ide maska, ne plašite se. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan URRAAA! Pricha se nastavlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Rasha polako ali sigurno napreduje. ;D p.s. samo, ako mozes, maaalchice vece slike kachi, ovako ne uzivamo "do kraja". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Neka slike kaci ako hoce i od nekoliko MB, samo neka bude u ovoj varijanti. http://www.xsport.co.yu/forum/index.php?topic=200.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=31207.0 @Nucleus Postoji li i radi li jos ona radnja "Motobajk In"u Kralja Petra Prvog ulici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Rašo, a jel' ti nije palo na pamet da se maneš zajebancije i kupiš Dukca umjesto što ga praviš? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi ustedit koji dinar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nucleus druže u pravu si za slike. evo nekoliko starih ali fećeg formata... blek steno po mojim kriterijumima motor je spreman za sezonu, samo mi štopaljka fali. ;D ko se seća kako je izgledao prošle godine sve mu je jasno. đole ovo je najsocijalnija varijanta, a i nju neću uspeti da završim do kraja. jbg. :-\ i da, štedi se na svakom koraku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vidim da sam preskočio jedan deo. ovo je nosač el komponenti i ujedno štitnik CDI i ostale struje od prljavštine koju baca točak. u planu je i mali blatobran na zadnjoj viljušci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Raso,druze...prijarelju...dokle vise? Mnogo para treba,da bi zavrsio.A ekonomska kriza...? ;D Stavi na papir.Mnogo je to para.Necemo skoro napraviti "jedan" krug. Jer moze da se proda?Pa da se uzme nesto celo.Ima jedna FZR 1000 mnogo dobra,a jeftina. Nije u oglasima.Coveku stoji u garazi.U pitanju je stariji gospodin.Nevozi je. Bolje to kupiti i vozi ti se. Ova prica vec dosta traje. Postaces rob.Sve sto zaradis,ubacices u motor.Plus tvoj rad,a vreme prolazi. Bez ljutnje.Moj prijateljski savet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su ti ova svjetla? Gdje si uzeo, kako svjetle i koliko koštaju? đole ovo je najsocijalnija varijanta, a i nju neću uspeti da završim do kraja. jbg. Znam sve... Ali zašto onda nisi utegao motor umjesto što si krenuo u preradu koja će da te košta i da ti se rastegne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Raso,druze...prijarelju...dokle vise? Mnogo para treba,da bi zavrsio.A ekonomska kriza...? ;D Stavi na papir.Mnogo je to para.Necemo skoro napraviti "jedan" krug. Jer moze da se proda?Pa da se uzme nesto celo.Ima jedna FZR 1000 mnogo dobra,a jeftina. Nije u oglasima.Coveku stoji u garazi.U pitanju je stariji gospodin.Nevozi je. Bolje to kupiti i vozi ti se. Ova prica vec dosta traje. Postaces rob.Sve sto zaradis,ubacices u motor.Plus tvoj rad,a vreme prolazi. Bez ljutnje.Moj prijateljski savet. znam sve, znam.... :-\ ma vozićemo se, ne brini. ako te ne bude sramota da budeš pored mog motora... ;D posle pada sam imao motor koji u delovima ne bi prodao skoro, a imao sam sve potrebne komponente da ga sklopim samo mi je vreme trebalo. kome da prodam rep od ducatija? jbg. jedini logičan izbor je bio da radim pa kako bude. inače ovo sve ne košta mnogo jer sve delove imam od prošle godine. jedino što neću uspeti da plastificiram ram i prefarbam motor. biće ovako šaren... đole svetla sam uzeo u louisu, cena je 50e po komadu, jedno je kratko jedno dugo. sijaju sasvim ok. Znam sve... Ali zašto onda nisi utegao motor umjesto što si krenuo u preradu koja će da te košta i da ti se rastegne? ovo je to utezanje. motor sam kupio polupan, kad sam ja pao pokrivio sam originalni rep. a svi ovi delovi su mi već bili spremni... a radovi idu sporo jer ne stižem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte bre ljudi jesu to pare mada mogu tu i da se smanje troskovi... Ali jedno je sigurno... BICE IPAK UNIKATAN MOTOR... Farbanje nebi iznelo mnogo ako imas nekog da ti spremi i ofarba maske i rezervoar... Moj drug je preradjivao VF 750 F u street figntera i treba da je ofarba pa cu postaviti slike a na PP cu ti poslati cene boja i farbanja i te gluposti da stavis na papir i preracunas... U sutini on nije imao toliko prepravki ali opet mislim da ce ti motor vrlo lepo izgledati a uzeo si ram i agregat od FZR 1000 znaci imas extra stvar... Glupo je da sad odustajes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazhem! Ako si vec krenuo u preradu - zavrshi je! Nema nazad! A shto je josh lepshe: sada tehnichki nikada necesh ni zavrshiti motor jer cesh stalno neshto da chachkash i prchkash po njemu shto ovi gabrichki ne mogu! ;D P.S.ja sam pre nedelju dana radio peskiranje i plastifikacijiju rama+zadnje viljushke+josh jedne shipkice i sve zajedno je izashlo 5600din. Dodushe moj ram je cevastog tipa, ali ni tebe ne mozh' neshto puno vishe da izadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam za OFF... Mogla bi neka slika tog plastificiranog rama da vidimo kako to izgleda za te pare deluje vrlo primamljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije lepo ali nadam se da Ra$a nece imati neshto protiv... :-X Slika nije bash pod najboljim uglom ali jbg, vidite da mi se motor uselio u sobu (E TO JE PROKLETSTVO!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvo odustajanje ;D nisam ja taj tip. pablo je radio plastifikaciju rama, viljuske, tockova i gornjeg trougla za nekih 7o e, ako se ne varam. farbao bih sam ali to ne bi zavrsio nikad, vidite kako sporo sve ide. mada nikad se ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Pablo i ja smo radili kod istih ljudi... Shto se tiche farbanja i ja sam razmishljao o istom, ali kada saberem svu tu boju, lakove, primere, nedelju dana shmirglanja i nerviranja zbog nepristupachnih mesta, iznajmljivanje kompresora i pishtolja, uredjivanje garazhe za farbanje i na kraju da se pitam kako ce to da ispadne... za mene je ipak bilo bolje da odnesem i platim. Dodushe jednom sam farbao ram sa drugarom na drugom motoru, utapali smo sundjer u boju i njime tapkali po ramu i ispalo je zachudjujuce dobro?! :o Neshto vrlo slichno kao Pablova plastifikacija, kao narandzina kora! Ja sam se odushevio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam i nosac maske i satova. maska treba da se doradi, i da se sredi struje (da se skrate zice). i mali plexi naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...