Brrka 226 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izwinjawam za off. :'( samo kratko.. Jel mozhe da se dobije spisak ljudi koji se bawe izradom delowa za motore od plastike, koje kalupe imaju i slichno... Koristilo bi swim ljubiteljima SFa! Ja znam jednog a evo ti i njegov broj telefona: 065/8230-921. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ra$$$o evo ti malo stimulacije ,a možda i neka ideja. http://cro-moto.com/content/view/1484/1871/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 25, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Rasho! Samo napred i izveshtavaj nas. P.S. Priznaj da si zavoleo Yamahu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ra$$$o evo ti malo stimulacije ,a možda i neka ideja. http://cro-moto.com/content/view/1484/1871/ stimuliši ti farbacha da mi vrati onaj plek ;D ;D ;D hvala za link. boki, prosto je O B O Ž A V A M ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U Ra$$o ! Da vidiš kakvu preradu je farbach juče završio... !!!! :o :o :o Honda CBX1000 Martin ,preradjen u caffe-racer varijantu. Ako uspem da mu otmem slike ,pa da okačim ovde. BRUKA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan reko sam mu da me zove kad je uradi, ali mnogo neozbiljan poslednji put kad sam bio bila je fazi izrade. moraću da dođem jbg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan postavio je sliku na hr forumu pre par dana. Kada bi malo vise radio, a puno manje se drogirao zavrsio bi ga i ranije. Ovaj je dobro prosao, prosloj musteriji je prodao motor. Bio sam kod njega prosle nedelje, prodao mi je deo repa za duc 999 za 10 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa jebote ja bi mu dao 20e.. mora da je bio u krizi... nego alera daj još slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan u jbte! Koji je owo kalibar?! :o Jel treba Dozvola za noshenje vatrenog oruzhja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan u jbte! Koji je owo kalibar?! :o Jel treba Dozvola za noshenje vatrenog oruzhja? Special edition, limeni orkestar za Gucu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne za Ra$u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan saxi malo sam pomešao slike... sorry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da ne gubis vreme, navijamo za tebe da se sto pre manes hajducije i pridruzis kamarili na konjicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan jao jao,gde ces svu tu svu instalaciju a i posudu sa antifriz tu da spakujes...spusti rep malo nize da ti bude u nivou sa rezervoarom sedeces na nizbrdici,pazi i gde stavljas kompjuter nemoj slucajno da kratis zice od njega promenices otpore,a akumulator.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Novembar 10, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E ako ga zimus ne zavrsis .... potovari to i dotjeraj da to posarafamo jedan vikend ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan E ako ga zimus ne zavrsis .... potovari to i dotjeraj da to posarafamo jedan vikend ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ovako... sedište jeste prilično visoko, na nekih 830mm ali sa druge strane fabričko sedište je bilo prilično nisko. jedino što bi možda bilo dobro to je podizanje fuzastera za nekih 30mm. još ću da vidim šta i kako. akumulator ostaje tu gde jeste, struja će doći između akumulatora i sedišta, CDI će doći na kutiju akumulatora i neću seći i kratiti žice a prelivna boca dolazi napred kod hladnjaka. servo od exupa naravno ostaje. kad se sve te stvari udese onda ću napraviti poliesterske poklopce sa strane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije waljda da se deshawaju sranja kad se seku/menjaju zhice sa CDI-a?? Ak' je tako onda sam ga ugasio... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan šta znam, nisam neki sručnjak ali mislim da mu neće smetati. ja neću seći ništa od žica jer nemam potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Novembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije waljda da se deshawaju sranja kad se seku/menjaju zhice sa CDI-a?? Ak' je tako onda sam ga ugasio... :o Ma samo ti seci i nastavljaj, ali gledaj da dobro zalemiš žice i da ne pogrešiš koja je koja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ti seci i nastavljaj, ali gledaj da dobro zalemiš žice i da ne pogrešiš koja je koja Ma nema problema, naprwio sam i poseban sto samo za elektroniku! ;D Swe fiksirano, kontaktori, potroshachi... jedna po jedna zhica = bice da je to TO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan malo komentara.. druga slika izvedene cevi na staranu za lonac jer kod ducatija idu pravo napred. zavarena druga strane nosača repa. treća slika namešten exup servo motor četvrta i peta namešten CDI. vidimo se za mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Decembar 8, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bice nesto od tebe u 2009toj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala napomena - Rachunaj na kishu, wlagu, blato, rosu, kamenchice i ostala sranja koja ce se polepiti po elektronici... Ewo i ja uprawo radim SF-a od swog motora, pomerao akumulator, releje, starter itd. i taman kad sam mislio 'swe' gotowo kad ono medjutim! Pomislim na swu onu prljawshtinu shto je bila ispod blatobrana pre seckanja (;D) i bilo mi jasno da tu treba ozbiljno poraditi na zashtiti! A u krajnjem sluchaju bice dobro i protiw onih koji misle da je bash twoj 'lak' motor za 'poneti'!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...