MAGNUM 52 Napisano Mart 25, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan seckanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako bolesno dobro izgleda taj zadnji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 25, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Kako bolesno dobro izgleda taj zadnji tocak U stvari je od želje za tim točkom sve i počelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 25, 2012 drrmrr, 760 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce biti lepo, koliko si pustio viljusku? Preko 41? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 25, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan 43,vila springer od metar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 25, 2012 drrmrr, 760 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Springer SAd još reci da uvijaš prednji set stapova jel pashe tu baker tran sa kurblom? mislim da sam video negde? Ili se ide sa radovima iz kuće? Kači slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 25, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan ne uvijam,ne volim takve,crne sa hrom maticama i oprugama... a za ovo drugo što pitaš ne znam ni šta me pitaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 25, 2012 drrmrr, 760 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan bejker transmisija, sa dodatkom u kucistu tj klasicne kurble, moras malo pomeriti offset ali dobije se onaj kick za paljenje.... ima konverzija za vecinu masina , nisam bio samo siguran da li ima za taj sportster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 26, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan aaa to,ma jok,nije mi to nešto zanimljivo,a i cifru mogu zamisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Сретна радња Једино ми се не свиђа материјал за задњу виљушку Танко и слабашно делује Поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 26, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan druže 49 fi,kud više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Није све у пречнику танак зид цеви , и додатно ослабљена код отвора за осовину. Барем ми се тако чини. Ипак је точак екстремно широк . Можда си требао одрадити на стругу неки уметак за цев у том делу, или си требао убацити цев у цев да ојачаш виљушку . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 26, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan a to ti se čini,nije tanak zid a plus unutra ide puna čaura,ne šalim se ja sa glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Уреду... Добро замишљен мотоцикл , како си осмислио затезач задњег точка? И које ће бити боје? Радионица је у Београду? fox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 26, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan na kraju vile idu šiljci,preko njih će biti i zatezanje. rezervoar ostaje u toj boji,takav je isti i prednji blatobran,zadnji možda kao prednji samo kontra kombinacija ili crn,možda neki airbrush,još ne znam. radionica je u novom sadu,Đuza je glavni izvođač radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja osovina je predaleko od amontizera koji su pod vrlo velikim uglom . Rezultat toga ce biti da amontizeri nece funkcionisati a motocikl ce sve amortizovati na sredini rama odnosno lageri viljuske ce da trpe sve sto i nije bas dobro. Po meni bi trebalo promeniti ugao amontizera i pribliziti tocak maksimalno do njih ili cak imati kacenje amontizera iznad same osovine na ramu.Obicno kad se radi totalna prepravka prednjeg i zadnjeg kraja prvo stavi prednji kraj pa onda se prema njemu radi visina zadnjeg kraja i ugao amontizera . Ovo vazi za Dyna i Bob modele modele a isto treba da bude i za Sportster. @Gvozden kick starter konverzacija samo za motocikle sa big twin agregatima. Sve u svemu zanimljiv projekat nadam se da ces uspeti da ga postavis kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel projekat gotov?Ucinilo mi se da sam ga video u Lazarevcu na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jun 5, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan jos neki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 5, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od kako sam se upoznao sa momcima iz HD kluba Srbija, sve više mi se sviđaju ovi custom motori iako ih verovatno nikad neću voziti, nije moj stil... Sviđa mi se što praviš nešto unikatno, kako ti želiš... sad, ako smem, na ovom motoru mi se ne sviđa štitnik kaiša, malo mi štrči onako crn, mislim da bi od hroma bolje stajao ako uopšte treba... Zadnji blatobran mi se jako sviđa sa orlom... Koja je širina zadnje gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jun 5, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma je 240,sitnice mogu da se probaju na više načina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jun 18, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan biće boljih slika kad se vratim iz grčke.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82629-motor-na-vodonik/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da su vozači harlija ciljna grupa prodavcima skalamerija za kvazi-uštedu goriva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan imam osjecaj oduvjek, a možda i grješim, da se to ne vozi nego da to ide naprjed pa ne vidim razlog zašto se takvi motori rade osim da privuku poglede radoznalaca. privlace i moje poglede ali onda sam sebi postavim tisucu pitanja kako ... i zašto .... to je sa mojeg stajališta ali, da ne bude zabune, podržavam svaki takav zahtjevan projekat vlasnika i cestitam im na trudu i strpljenju a i na uloženim novcima kao i na tehnickom znanju. Magnum cestitke od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 2, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82629-motor-na-vodonik/ Stvarno baš ne znam šta će mi to,moj bajk troši taman da budem zadovoljan @Mile Ja sam ga baš uradio za vožnju,inače bi bio još ekstremniji.Radjen za sebe po davnašnjoj želji a ne za okolinu.To sam oduvek želeo da vozim,jeste ogroman ali je za vožnju odličan obzirom da je pravi čoper 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...