MR.Čokanlija 77 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bajkerska Republika Čokanlija... Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan Moto Asocijacija Srbije je angažovana maksimalno i na facebooku da ova naša prva zajednička akcija uspe! Nadamo se svi lepom vremenu, dobrom odzivu i nama svojstvenom i dostojanstvenom Bajkerskom događaju! MAS facebook : http://www.facebook....jacijaSrbijeMAS 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 6, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moto Asocijacija Srbije je angažovana maksimalno i na facebooku da ova naša prva zajednička akcija uspe! Nadamo se svi lepom vremenu, dobrom odzivu i nama svojstvenom i dostojanstvenom Bajkerskom događaju! http://www.facebook.com/MotoAsocijacijaSrbijeMAS Pratimo i delimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra! Sunce ili kiša pokažimo da smo tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra! Sunce ili kiša pokažimo da smo tu! Sprace ti se boja sa Ljubice :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano April 6, 2012 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se zavrsila konferencija za stampu u Agenciji za bezbednost saobracaja, ciji smo gosti bili Bubi (Predsednik MASa) i ja, izmedju ostalih. Nadam se da smo vas dobro predstavili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti na nekom od TV programa ili samo u štampi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ja veća danima gledam prognozu. Nikako da skontam kakvo će vreme biti. Čas stave da će biti kiša, čas sunce... Pravo proleće. Iskreno se nadam da neće biti kiše, a u tom slučaju eto nas bar nekoliko pari iz Zrenjanina Pošto sam ja očigledno mlad bajker i gušter, objasni mi molim te u kakvoj su spojivoj vezi vožnja motorom i internet prognoza :zbunjen: ... To bi možda trebalo da zvuči ovako 25.04 E drugari, zvale me neke ribice i idem motorom na remo 25. juna 18.05 Još metar dana, jedvaaaaaaaaaaaa čččččččččččekammmmmmm :ooo: , a i ribice su nestrljpljive da se provozaju magistralom... 06.06 Extra idu još tri drugara sa svojim makinama ( samo da neki smarač ne smori sa nekom šupljom pričom :bljak: ) more more... 23.06 Ne rise da se niko nije setio da pogleda prognozu (pu bem vas nesposobne )... moraću ja sutra kad se probudim da bude svežija! 24.06 065 5553254 tuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuu, alo Mile sad sam gledao prognozu i ako možeš da javiš Jovi i Djuri da ja ne idem, ali vam zato želim srećan put i lep provod... i nemoj da niste okacili slike na FB kad stignete :( :( .... P.S Marija je moja nju nemoj da ste pipnuli!!! :zdravo: 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 6, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mu rek'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam dobio neku povišenu temperaturu i danas sedim kući, pijem čajOve i fervexove da biH za sutra bio u top formi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam dobio neku povišenu temperaturu i danas sedim kući, pijem čajOve i fervexove da biH za sutra bio u top formi Pa lepo reci da ti zena zabranila da izlazis iz kuce, a ne tu prizivah neku bolest ne daj Boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je trema pred nastup :lol: Ja sutra ujutru do 10h delim flajere, cik da vidim nekog da nece da uzme !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 6, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, sto nas vise bude sutra, to bolje za sve nas na 2 tocka! ja idem makar i sekire padale, samo se male bebe boje vremenskih nepogoda a i nasa draga vudu bandolerka je predvidela lepo vreme... Drugovi i drugarice ZBOR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano April 6, 2012 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti lepo dodji do Skupstine pa vrbuj nekog da te vozi a da si stvarno muskarac u zenskom telu bilo bi mnogo lakse rilling ltd :Ако будеш возио ТДМ, твој(а) сам!!!! Promenio April 6, 2012 član joksa 69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano April 6, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan ZBOR! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 6, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja "Pravda" PS. Ja bih jos jednom da zamolim za BJB nalepnicu, ako ste propustili moju prethodnu molbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije je prvih 11 sekundi (replika) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da se organizujem do sutra ujutru vidimo se na tvrđavi u Petrovaradinu u 8:45 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Cuo pre 10min za ovo okupljanje... I jbt dolazim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano April 6, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo pre 10min za ovo okupljanje... I jbt dolazim kad ne pratis forum nego mora ja da te podsecam ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ako ko ide starim putem od ns-bgd i obratno na vojnom aeredromu u bataji ima otvoren dan takom da mozzete da udjete i pogledate malo jache mashine ... malo se poklapa sa vremenom ali eto kao obaveshtenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena je sada nova guma po kisi ceo sam mokar! Nadam se da cu se pojaviti sutra... p.s. Ovde je totalni SMRZ i kisa ne prestaje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano April 6, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte vesti B92...nesto nas spominju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim sa svih 49cc see ya!! pa makar padale i pečene kokoške!! mmmmm.... pečene kokoške 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 6, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se zavrsila konferencija za stampu u Agenciji za bezbednost saobracaja, ciji smo gosti bili Bubi (Predsednik MASa) i ja, izmedju ostalih. Nadam se da smo vas dobro predstavili! Bilo sad u vestima na B92! Bilo je odlično! Svaka čast! Jel snimio ko...pa da postavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...