okrad 11 Napisano Mart 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan BIRAJ :!: http://guzzitheque.free.fr/utilisation/petits_blocs/ i nesto malo ovde http://www.officina-moto-guzzi.it/archiviomoto/Manuali.htm sta je, jel guzonja pravi probleme? obicno cute i trpe/rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan BIRAJ :!: http://guzzitheque.free.fr/utilisation/petits_blocs/ i nesto malo ovde http://www.officina-moto-guzzi.it/archiviomoto/Manuali.htm sta je' date=' jel guzonja pravi probleme? obicno cute i trpe/rade [/quote'] Ma propisali semerinzi a neznamo dimenzije to je jedno a drugo zalomio se sraf na stapu imbus pa je sad seks to odviti a ne napraviti belaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kally 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan potreban link za servis i user manual za Kawasaki Zephyr 750 hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blaz 4 Napisano Mart 26, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: croatija-samobor Prijavi odgovor kao problematičan ima nezko manual za kawasaki z 500 ili zna kakav link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 3, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je manual za yamahu xv 125 virago. pretrazio sam brdo sajtova i nista :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas neko opste servisno uputstvo : Yamaha XV Virago V-Twins Service Manual http://www.repairmanualclub.com/yamaha_manuals Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano April 6, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E vala za Harley-Davidson Sportster 883 - 1200, nigde nista nema. Ako neko nesto nadje nek javi ili jos bolje nareze na CD- casti, placam itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E vala za Harley-Davidson Sportster 883 - 1200' date=' nigde nista nema.Ako neko nesto nadje nek javi ili jos bolje nareze na CD- casti, placam itd.[/quote'] Imas preko E-Mule, probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 6, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan pokusao sam ali nesto koci i nece da preuzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano April 6, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E vala za Harley-Davidson Sportster 883 - 1200' date=' nigde nista nema.Ako neko nesto nadje nek javi ili jos bolje nareze na CD- casti, placam itd.[/quote'] Imas preko E-Mule, probaj. E moj sine kad bi neko chichi objasnio sta ti je to E-mule, ja za to prvi put cujem, ali raspitacu se. Puno hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E vala za Harley-Davidson Sportster 883 - 1200' date=' nigde nista nema.Ako neko nesto nadje nek javi ili jos bolje nareze na CD- casti, placam itd.[/quote'] Imas preko E-Mule, probaj. E moj sine kad bi neko chichi objasnio sta ti je to E-mule, ja za to prvi put cujem, ali raspitacu se. Puno hvala ! Dakle, idi na google pa odkucaj emule, prati prvi link i trazi download. Kad skines instaliraj program, odaberi neki server, i u search prozoru chekiraj da trazis document, postavi global servers i naziv tvog harlija u polju za pretragu. Videces, nije strasno, ali veoma, veoma korisno, pogotovo za muziku i slicne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tebi (Vama) pokazem oko EMule-a, a ti (Vi) meni oko zvuka motora Pozdrav pa se vidimo na testovima 17.4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 6, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan I dalje pokusavam da nabavim upustvo servisno za viraga 125..... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imas za Virago 125 na EMule-u, ali na Nemackom. Evo link pa ga iskopiraj u EMule: ed2k://|file|Yamaha_Virago_XV125_250_Handbuch_German.rar|46746088|B25CE800126C901E10235560DB010C13|/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano April 7, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marcony, ta zvuk, kad god hoces, samo se javi ! A testove spremaj, vidimo se 17.04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano April 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima / zna gde se moze skinuti servisno uputstvo za Gileru Nordwest 600 - RC600? Trazih po netu k'o blesav, i nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima i ovde ponesto: http://www.motosonline.net/manuales.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano April 18, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko za Hondu CBX 650 NightHawk RC13 85 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan gomila uputstava i podataka "malo" starijih masina, vespi, nepoznatih firmi... nesto radi, nesto ne radi, al moz se iskopa. http://epll.no-ip.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan E cao,aj neko od vas ko ima skinut ceo sajt bikepics i ovaj sa uputstvima ako hoce da mi nareze na cd i posalje postom,aj molim vas nemam jos brzu konekciju pa nema sanse da skinem sva uputstva,trebalo bi mi 2god .ako treba platicu samo da nabavim to.POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas dali ima ko skinuto manual podesavanja za bandit 600 96g pa da mi nareze na cd palacam!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj bolje po forumu :shock: ... mislim da je to neko nudio ... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam servisnu knjugu za Yamahu XTZ ('91, ali može koristiti i za kasnije modele). PDF, oko 450 Mb Ako nekome treba........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan servisna knjiga manual sta god za kinroad tj xingyue tj jinlig tj kineza 150cc ili 250cc znate koji su customi trazim i nikako da nadjem al nikako ako neko ima bio bih veoma zahvalan da kaze. moze i papirna verzija gde bi snosio troskove kopiranja i slanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 31, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne naðoh nigde manual na engleskom za BMW F 650 ST 1999. Ima li neko neki link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...