cromodora 1 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Montaza obavljena! Javljam utiske za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj u voznji jesi zadovoljan ti? Kako ti se cine u odnosu na prethodne? ..odlicne su i nisu za poredjenje sa prethodnima koje su bile OEM i presle 22kkm...uzivanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano April 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pravac Beoguma, dobre im one akcije..uz gume pokloncici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 24, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan sad sam čeprkao po beogum-inom sajtu i nema prikaza motoguma, šteta...pih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pravac Beoguma, dobre im one akcije..uz gume pokloncici. Ja dobio zastitne naocare zute pa mi je svaki dan suncan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Juce potpuno smetnuo sa uma da ima promocija kad sam kupovao gume, mada se niko nije ni setio da samoinicijativno uruci, uglavnom vratih se danas, zahvaljujuci vasem pisanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa montiranim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Juce potpuno smetnuo sa uma da ima promocija kad sam kupovao gume, mada se niko nije ni setio da samoinicijativno uruci, uglavnom vratih se danas, zahvaljujuci vasem pisanju. dobio si prvu pomoc na poklon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Juce potpuno smetnuo sa uma da ima promocija kad sam kupovao gume, mada se niko nije ni setio da samoinicijativno uruci, uglavnom vratih se danas, zahvaljujuci vasem pisanju. dobio si prvu pomoc na poklon? Pa da, kad kupis dve gume dobijes naocare i prvu pomoc http://www.beoguma.com/aktuelno/moto-gume-za-skutere/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan cccc.... eh da sam znao kupio bih jos jednu-zadnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijes naocare ILI prvu pomoc, ne oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Za jednu naocare, za dve naocare + prva pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijes naocare ILI prvu pomoc, ne oba. I jare i pare, moguce. Ako kupis 2 kom naravno. Dobar dil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako ljudi, danas sam kupio dve Michelinke za AA i dobio naocare, i pitao sam za prvu pomoc, medjutim kaze lik da moze ili jedno ili drugo, ne oba. A pritom prvu pomoc ni nemaju... I da, hteli su da mi naplate dve gume 18.600 din, posle kraceg ubedjivanja su skontali da im nesto ne valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako ljudi, danas sam kupio dve Michelinke za AA i dobio naocare, i pitao sam za prvu pomoc, medjutim kaze lik da moze ili jedno ili drugo, ne oba.A pritom prvu pomoc ni nemaju... I da, hteli su da mi naplate dve gume 18.600 din, posle kraceg ubedjivanja su skontali da im nesto ne valja... ja danas uzeh i prvu pomoc i naocare za dve power pure sc, bice da se neko tu pravi lud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako ljudi, danas sam kupio dve Michelinke za AA i dobio naocare, i pitao sam za prvu pomoc, medjutim kaze lik da moze ili jedno ili drugo, ne oba. A pritom prvu pomoc ni nemaju... I da, hteli su da mi naplate dve gume 18.600 din, posle kraceg ubedjivanja su skontali da im nesto ne valja... Uvatis majstora za rukicu pa odvedes do kompjutera i pokazes sta pise na njihovom sajtu o akciji. Inace extra akcija. Ta dva poklona nisu ispod 3500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako ljudi, danas sam kupio dve Michelinke za AA i dobio naocare, i pitao sam za prvu pomoc, medjutim kaze lik da moze ili jedno ili drugo, ne oba. A pritom prvu pomoc ni nemaju... I da, hteli su da mi naplate dve gume 18.600 din, posle kraceg ubedjivanja su skontali da im nesto ne valja... onda su tebe zzz.... juri ih da ti daju prvu pomoc!?! tako pise na posteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano April 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jurio, kaze nemaaaa. Doduse ja sam uzeo City Grip, ne znam da li to ima neke veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Jurio, kaze nemaaaa. Doduse ja sam uzeo City Grip, ne znam da li to ima neke veze. Na internetu lepo pise, mada su meni rekli kada sam uzimao da ce akcija trajati dok traju zalihe...e sad kolike su zalihe to je dobro pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Jurio, kaze nemaaaa. Doduse ja sam uzeo City Grip, ne znam da li to ima neke veze. i nema veze koje su, da li city grip ili power pure, akcija svejedno vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 27, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan lepi poklončiće svakako...pre neki dan sam dao 1400 din za prvu pomoć a ne znam pošto su cvike..uglavnom vredni pokloni.. Nego koliko na kraju izađu gume za skuter Alex, za Atlantica? Dachmanne za Kymca koliko, i koja je dimenzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trebalo da je povoljno, a i ne ceka se nista... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80260-skuter-gume-power-pure-sc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano April 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitans, obe gume su me izasle 11.600din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan lepi poklončiće svakako...pre neki dan sam dao 1400 din za prvu pomoć a ne znam pošto su cvike..uglavnom vredni pokloni.. Nego koliko na kraju izađu gume za skuter Alex, za Atlantica? Dachmanne za Kymca koliko, i koja je dimenzija? Napisao sam ranije negde u ovoj temi, ali nema veze 120/70 15 samo prednja 5.700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trebalo da je povoljno, a i ne ceka se nista... http://forum.bjbiker...-power-pure-sc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...