zec 269 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da kupim u Srbiji zadjne paknove za Hondu CB 500 95god. Da li narucivati od stranaca, pa cekati isporuku ili stvar poveriti domacim majstorima i lepiti novi sloj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 958 Napisano Mart 20, 2012 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Dal' si normalan da lepis? Mislim teraju ljudi tako,ali cenim da ce neko strasno da te nariba zato sto si uopste pomislio na to! Btw,Meni pravio covek za XT-a,i bio sam prezadovoljan. Cena cini mi se bila trecina od fabrickih,ili cak manje. Gotovo za par sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Mart 20, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Neću nikog da naribavam zbog te rabote ali bolje da neznaš kako sam prošao sa lepljenjem. Nepreporučujem nikako, jedino ako voziš baš neki antikvitet pa stvarno nema. Meni su se dva puta odlepile te lepljene i nema šanse da to dozvolim treći put, na svu sreću bez posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih lijepi ima sanse da se odlijepi. Ako ih nitnuje imas par milimetara "mesa" dok ne stigne do nitni, a onda pocinje struganje istih po disku. Znas li posto je disk? CB500 ima jedan disk napred. Kolika je usteda na kraju izmedju kupljenih i lijepljenih, 5 E? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 20, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih lijepi ima sanse da se odlijepi. Ako ih nitnuje imas par milimetara "mesa" dok ne stigne do nitni, a onda pocinje struganje istih po disku. Znas li posto je disk? CB500 ima jedan disk napred. Kolika je usteda na kraju izmedju kupljenih i lijepljenih, 5 E? Bobane ne pratis na casu..... Covjek prica o lepljenju zadnjih paknova u dobosu,a ne o plocicama na disku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Radim matematiku sa sinom, ignorisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu matematike. U guevari nema i kazu da ne prodaju. Mislio sam da se moze zalepiti novi sloj, ali izgleda da nije pametno (ne znam kako to u fabric rade, a ovde ne moze). Ostaje mi samo da narucim neke iz okolnih zemalja (one koje je zalepio neki stranac) pa da vidim sta ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Mart 20, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan To što kamiondžije masovno nituju kočnice i 99posto u sopstvenoj režiji je stvar cenovnika i džepa. Ako već lepiš i to je jedina opcija, potraži nekog ozbiljnog i sa pedigreom, ako ima opciju da ti posle lepljenja obradi dodirne površine to bi bilo idealno. Obično tako male pakne rade sa otpacima i okrajcima materijala. Komšija mi je lepio te stvari i time se bavio ali eto nije se baš proslavio, a kaobajagi imao je čak i izbor tvrdoće lepljenog materijala. Jel nepostoji nešto što otprilike odgovara pa da se malo prepravi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Mart 20, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan (ne znam kako to u fabric rade, a ovde ne moze). Ostaje mi samo da narucim neke iz okolnih zemalja (one koje je zalepio neki stranac) pa da vidim sta ce biti. E moj druže da si imao prilike da vidiš u kakvim se uslovima i sa kakvim priručnim alatom tu radi bojao bi se i za fabričke. Kovanje gvožđa je filigranski rad za ove što krpe. Evo imam u garaži dva para paknova koji se ni posle 6000 km nisu UTRČALE ni legle kako treba a već se odlepljuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu neke kvalitetne na netu pa kad stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 21, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kod Steka na autoputu ima neka firma, sad ne mogu da se setim niti pronađem v. kartu. Ja sam kod njih lepio i lepiću. Pločice za moju Hondu su oko 30 evara u radnji, nove, neke italijanske. Dobro koče i solidno traju. Lepljenje bi me izašlo 20E za 4 pločice. Za 10E razlike mogu da lepim a mogu i da kupim u radnji, svejedno mi je. Pakne ću lepiti, sasvim sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 21, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja razumijem da je kriza uzela danak u svemu,ali nemojte da uzima u zivotima i to tamo gdje najvise uzivamo,a to je voznja motora. Prema tome moje je misljenje da se sa tim stvarima ( narocito plocice za diskove ) ne treba igrati,vec kupiti "brendirane" kocione proizvode. Ja na Yamahu ne kupujem originalne disk plocice,ali ipak kupujem marke "Ferodo" koje imaju solidan kvalitet,a jeftinije su od originalnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Guevari, mozda imaju. 011/311 95 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan U guevari nema i kazu da ne prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima ljudi koji se bave time,nadji bar neku renomiranu firmu pa zalepi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/itm/Honda-CB500-CB-500-550-Four-Bremsbacken-Bremsbelage-/250694027646?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a5e87497e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Zeko što ne pitaš, znam ja gde ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano April 9, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepio na autu zadnje paknove, presao sa njima 40.000 km do sad i nikakvog problema. Pre par godina kod istog coveka lepio plocice za neku Gileru jer nisam nasao original, covek mi je garantovao da nema sanse da se odlepe, za godinu dana koliko je motor bio kod mene nije bilo problema. Samo moras da nadjes pouzdanog i proverenog majstora koji zna sta radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano April 9, 2012 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja skontao stvar, problematicno je kad se lepe plocice, ali sa paknama nije problem da se lepe, to se vec odavno radi na autima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan skuteras - kad naucis nemacki da se javis: biete hier einen Bremsbackensatz aus dem Zubehör für die Honda CB500 Four u. CB550 Four Modelle (1971-1979) an. Die Bremsbackenbreite beträgt 30 mm. Die Federn sind nicht Bestandteil der Auktion, können aber gegen Aufpreis von 9,52 Euro (2 Stück original Honda) mitgeliefert werden. Honda CB500, CB550 (1971-1979) rear brake shoes set new Najverovatnije ce to biti slucaj - negde iz inostranstva narucim i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Večna tema: Lepiti ili kupiti pločice (pakne). Glasam za kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan skuteras - kad naucis nemacki da se javis: biete hier einen Bremsbackensatz aus dem Zubehör für die Honda CB500 Four u. CB550 Four Modelle (1971-1979) an. Die Bremsbackenbreite beträgt 30 mm. Die Federn sind nicht Bestandteil der Auktion, können aber gegen Aufpreis von 9,52 Euro (2 Stück original Honda) mitgeliefert werden. Honda CB500, CB550 (1971-1979) rear brake shoes set new Najverovatnije ce to biti slucaj - negde iz inostranstva narucim i gotovo. Eine kleine wentilator!! Pa to sam i hteo da ti dam resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan .......nego jel si siguran da treba da menjas paknove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je posle 17 godina vreme za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...