Jump to content

Moto Zajednica

CB 500 paknovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Ne mogu da kupim u Srbiji zadjne paknove za Hondu CB 500 95god.

Da li narucivati od stranaca, pa cekati isporuku ili stvar poveriti domacim majstorima i lepiti novi sloj?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ol' dirty bastard, 611 postova
  • Motocikl: TDM

Dal' si normalan da lepis?

Mislim teraju ljudi tako,ali cenim da ce neko strasno da te nariba zato sto si uopste pomislio na to! :zvizduk:

Btw,Meni pravio covek za XT-a,i bio sam prezadovoljan.

Cena cini mi se bila trecina od fabrickih,ili cak manje.

Gotovo za par sati.

• Vinyl rider, 821 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Neću nikog da naribavam zbog te rabote ali bolje da neznaš kako sam prošao sa lepljenjem. Nepreporučujem nikako, jedino ako voziš baš neki antikvitet pa stvarno nema.

Meni su se dva puta odlepile te lepljene i nema šanse da to dozvolim treći put, na svu sreću bez posledica.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ako ih lijepi ima sanse da se odlijepi. Ako ih nitnuje imas par milimetara "mesa" dok ne stigne do nitni, a onda pocinje struganje istih po disku. Znas li posto je disk?

CB500 ima jedan disk napred. Kolika je usteda na kraju izmedju kupljenih i lijepljenih, 5 E?

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ako ih lijepi ima sanse da se odlijepi. Ako ih nitnuje imas par milimetara "mesa" dok ne stigne do nitni, a onda pocinje struganje istih po disku. Znas li posto je disk?

CB500 ima jedan disk napred. Kolika je usteda na kraju izmedju kupljenih i lijepljenih, 5 E?

Bobane ne pratis na casu.....1lol.gif Covjek prica o lepljenju zadnjih paknova u dobosu,a ne o plocicama na disku. 0takoje.gif

Ima tu matematike. U guevari nema i kazu da ne prodaju. Mislio sam da se moze zalepiti novi sloj, ali izgleda da nije pametno (ne znam kako to u fabric rade, a ovde ne moze). Ostaje mi samo da narucim neke iz okolnih zemalja (one koje je zalepio neki stranac) pa da vidim sta ce biti.

• Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

To što kamiondžije masovno nituju kočnice i 99posto u sopstvenoj režiji je stvar cenovnika i džepa.

Ako već lepiš i to je jedina opcija, potraži nekog ozbiljnog i sa pedigreom, ako ima opciju da ti posle lepljenja obradi dodirne površine to bi bilo idealno. Obično tako male pakne rade sa otpacima i okrajcima materijala. Komšija mi je lepio te stvari i time se bavio ali eto nije se baš proslavio, a kaobajagi imao je čak i izbor tvrdoće lepljenog materijala.

Jel nepostoji nešto što otprilike odgovara pa da se malo prepravi ???

(ne znam kako to u fabric rade, a ovde ne moze). Ostaje mi samo da narucim neke iz okolnih zemalja (one koje je zalepio neki stranac) pa da vidim sta ce biti.

E moj druže da si imao prilike da vidiš u kakvim se uslovima i sa kakvim priručnim alatom tu radi bojao bi se i za fabričke. Kovanje gvožđa je filigranski rad za ove što krpe. Evo imam u garaži dva para paknova koji se ni posle 6000 km nisu UTRČALE ni legle kako treba a već se odlepljuju.

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Kod Steka na autoputu ima neka firma, sad ne mogu da se setim niti pronađem v. kartu. Ja sam kod njih lepio i lepiću.

Pločice za moju Hondu su oko 30 evara u radnji, nove, neke italijanske. Dobro koče i solidno traju.

Lepljenje bi me izašlo 20E za 4 pločice. Za 10E razlike mogu da lepim a mogu i da kupim u radnji, svejedno mi je.

Pakne ću lepiti, sasvim sigurno.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ljudi ja razumijem da je kriza uzela danak u svemu,ali nemojte da uzima u zivotima i to tamo gdje najvise uzivamo,a to je voznja motora. 1hmm.gif Prema tome moje je misljenje da se sa tim stvarima ( narocito plocice za diskove ) ne treba igrati,vec kupiti "brendirane" kocione proizvode. 1aha.gif Ja na Yamahu ne kupujem originalne disk plocice,ali ipak kupujem marke "Ferodo" koje imaju solidan kvalitet,a jeftinije su od originalnih.0takoje.gif

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja sam lepio na autu zadnje paknove, presao sa njima 40.000 km do sad i nikakvog problema. Pre par godina kod istog coveka lepio plocice za neku Gileru jer nisam nasao original, covek mi je garantovao da nema sanse da se odlepe, za godinu dana koliko je motor bio kod mene nije bilo problema.

Samo moras da nadjes pouzdanog i proverenog majstora koji zna sta radi.

• Hronični Motociklopata, 7332 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

koliko sam ja skontao stvar, problematicno je kad se lepe plocice, ali sa paknama nije problem da se lepe, to se vec odavno radi na autima

skuteras - kad naucis nemacki da se javis:

biete hier einen Bremsbackensatz aus dem Zubehör für die Honda CB500 Four u. CB550 Four Modelle (1971-1979) an. Die Bremsbackenbreite beträgt 30 mm. Die Federn sind nicht Bestandteil der Auktion, können aber gegen Aufpreis von 9,52 Euro (2 Stück original Honda) mitgeliefert werden.

Honda CB500, CB550 (1971-1979) rear brake shoes set new

:)

Najverovatnije ce to biti slucaj - negde iz inostranstva narucim i gotovo.

• Zainteresovan, 530 postova
  • Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona
  • Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport

Večna tema: Lepiti ili kupiti pločice (pakne). :neznam:

Glasam za kupiti :takoje:

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Honda XL1000VA

skuteras - kad naucis nemacki da se javis:

biete hier einen Bremsbackensatz aus dem Zubehör für die Honda CB500 Four u. CB550 Four Modelle (1971-1979) an. Die Bremsbackenbreite beträgt 30 mm. Die Federn sind nicht Bestandteil der Auktion, können aber gegen Aufpreis von 9,52 Euro (2 Stück original Honda) mitgeliefert werden.

Honda CB500, CB550 (1971-1979) rear brake shoes set new

:)

Najverovatnije ce to biti slucaj - negde iz inostranstva narucim i gotovo.

Eine kleine wentilator!! Pa to sam i hteo da ti dam resenje :popovanje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja