pospani 8 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz bajkeri Situacija je sledeca : Na zavrsetku auspuha postoji cijev koja je kako ja mislim samo zavrsetak auspuha i unutra nije povezana nisacim. Da li bih dobio glasniji zvuk ukoliko bih nju izrezao i prosirio otvor auspuha? Ili se mozda varam pa je ona povezana za katalizatore ili vec sa tim sto se nalazi u auspuhu. Radi se o motoru yamaha xt125r . Evo i slika koja govori 1000 rijeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko nezna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da dobiješ po malo na dubini zvuka i malo glasniji zvuk. Ali možda je bolje da ne diraš fabrički izduv, već da ga skineš i da ti neko napravi drugi. Imaš npr. člana Andjelo sa foruma koji bi to umeo kvalitetno da odradi. Naravno imaš i druge opcije, npr. Race Ada izduv isl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Seci, biće bolji zvuk...ja sam ceo dan bušio, brusio, mlatio, izvadio 16kg gomna i dobio zvuk kakav mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan @dcNiko za novi izduv nisam predvidio novac godisnjim budzetom tj ukoliko budem vrsio rebalans tog budzeta mozda i to uvrstim. Salu na stranu nesto mi se na daju bas pare za to posto u mom gradu to niko ne radi pa bih morao da saljem aupuh pa da sam ugradjujem itd. ostale komplikacije. Nagovoriste vi mene za 2 minuta da sijecem Da li da sijecem odmah pored cijevi ili da prosirim otvor koliko je moguce tj koliko dozvoljavaju dimenzije auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne seci nista ne budali bre na sta ce da lici onda probusi ovde kuda sam ti obelezio, ako bas mora onda i cesce al da ide uz samu ivicu auspuha posle udari cekicem i ispasce taj deo koji ga gusi dobices mnogo dublji zvuk, meni je na mom kinezu ispalo do jaja ima posle jos jedno isto sranje kao ovo samo sto ne mozes da ga dohvatis burgijom jer je duboko moras da seces izduv pa da vadis to pa da varis... mnogo posla probaj ovo videces neces se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Izbusicu ovuda kuda si obiljezio. I izbacicu ovaj dio. Kacim slike kad zavrsim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne moras bas kuda sam obelezio nego sto blize onde gde je vareno kod mene na motoru bilo na 4 mesta zavareno jbg kinez ovde je to verovatno bolje uradjeno ali opet moze da se vadi pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da skineš pa da napraviš isti silencer koji možeš po potrebi da zašrafiš nazad, npr. da bude tiši pri dužem putovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1621 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 1700 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vec to resio da radis, moj savet je da busis manjom burgijom i da probas, zatim povecas burgiju pa probas mozda nesto dobijes samo tim rupama a na kraju tek iscupas sve, ali da bi sve iscupao moras rupu do rupe uz ivicu da probusis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1822 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 2845 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svako oštećenje fabričkog auspuha pre ili kasnije donese kajanje.Napravi drugi i vozi ovaj stoji u garaži i uvek možeš da ga vratiš da bi lepo uštelovao motor i imao manju potrošnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako sam mislio da prvo cujem zvuk samo sa izbusenim rupama. ukoliko budem zadovoljan necu vaditi sve. A koje komplikacije mogu doci ukoliko izvadim ovaj metal , sem sto ce biti malo veca potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan malo vise ce da trosi mada treba onda karb da se sredi a bice mnogo duplji zvuk, meni nije bilo nista osim toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, dzabe ga seces, dobices onaj glup zvuk tandrljanja metala. Evo imao sam i ja mali xt pre nekoliko godina, uzeo sam mu RACE auspuh za nekih 60e tako, evo klip http://www.youtube.com/watch?v=zYvhadz2wkc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dobar zvuk .Interesuje me da li je komplikovano namestiti auspuh na motor? Potrazicu neke majstore koji prave aupuhe ali tu do 100 e maksimalno bih dao za tako nesto. Imate li nekoga sa foruma da mi predlozite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11477 Napisano Mart 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4360 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rade Ada, ja imam na skuteru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ili race exhaust ili dragon iz Ade .Pre race, pronadji imaju sajtove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova opcija o kupovini auspuha i dalje vazi. tj trazim neki odgovarajuci. Ali sam juce izbusio 3 rupe na auspuhu i sada auspuh puca to je bruka:D Uglavnom nije lose za promjenu meni se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...