zeljko_srb 8 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koja je potrebna kategorija za voznju ATV-a? J imam polozeno PSP i A, ali nije mi jasno u koju grupu spada ovo? jer na PSP-u pise potvrda vazi za upravljanje radnim masinama, motokultivatorima, biciklima sa motorom....... morao sam da otvorim novu temu jer mi je neko zakljuco onu gde sam pitao kako da ga registrujem, a zbog cega nije mi jasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan 99% A kao radna masina...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan zavisi kako je registrovan. ako ima zelenu tablicu kao traktor tj. kao radna masina mozes da ga vozis i na PSP a ako ima tablicu ko motor onda ga vozis na A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa bice registrovan kao poljo masina, tj. zelena tabla, znaci moze PSP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan pa bice registrovan kao poljo masina, tj. zelena tabla, znaci moze PSP? znaci moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan J imam polozeno PSP i A, ali nije mi jasno u koju grupu spada ovo? Ako imaš bilo koju od ovih (A,B,C,D), imaš i PSP, zar ne? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan J imam polozeno PSP i A, ali nije mi jasno u koju grupu spada ovo? Ako imaš bilo koju od ovih (A,B,C,D), imaš i PSP, zar ne? ;D ;D ;D da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 12, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan [move]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...