red_alert 16 Napisano Mart 18, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ee sad opet ista stvar jedno vreme radi kako treba a posle kad ga ugasim nece da upali pa da ga jbs , upali on radi al nekako nemirno,, pa dobije neku turazu nikako da nastelujem ler gas , e sad kad ga ugasim , nekad malo vise vergla pa nekako jedva upali , a nekad ko pre neki dan nije teo da upali uopste dok ga nisam prikljucio da se puni , e sad zanima me sta to moz da bude i jel neko ima resenje za to pa ako ima da ga doteram da sredi to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pozda prelevaju, pazi na nivo ulja ako se povecava ili probijaju svecice to je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Mart 18, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ne prelevaju to sam siguran preoveravao sam a za svecice nisam siguran mada su nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislio sam kada prelevaju karburatori desi se da probiju svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan plovci...... gorivo...vazduh... relacija arb pa to ti je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Mart 19, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu, bokilicu, pomagaj, da mogu da ga dovezem kod tebe na jedno veće štelovanje, ništa mu nisam štelovao 5-6godina. ja sam moj palio posle onih velikih minusa, upalio posle nekoliko verglanja, radio i ugasio se, ja ga malo maltretrao i ukapirao da nema goriva. ostavim ga tako. Juče sipam 3 litre i pokušam da ga upalim, stavio ga i na kablove da ne mučim akumulator. Posle dvadesetak verglanja i kraće gurke od par metara, ništa. Neće ni da čuje. Da li mu se možda nešto zasušilo? Nije prvi put da ostane bez goriva, samo što sada ne daje znake. Izgleda da mi ne gine skidanje svega. Inače, imam problem sa membranicom na vakuum slavinici. Da li da ga danas gurnem pa ako upali, a ako ne upali da ga gurnem u Savu. Jebo me blok 45 sve ravno, na Brdu samo ga pustim niz ulicu. postavio sam ovde u temi jer inače ponekad imam probleme kao i koleza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan doteraj kad god hoces,resicemo ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Mart 20, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan doteraj kad god hoces,resicemo ga... al neće da krene, mazga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Mart 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A Igor ti je u komšiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Mart 21, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sinclair mi doneo DrBanetov ključ za svećice. Skinuo svećice, jedna ne radi uopšte, kupio obe NGK DR8 ES u J.Gagarina 310 din komad. Verglao malo bez svećica, odvio šrafiće ispod karbova, lupkao malo po njima dok nije poteklo "nešto". Pustio tako par minuta po malo verglanja i čukanja dok nije počeo lepo da curi benzin. Sve namontirao, par puta zaverglao, ostavio da radi 10ak minuta i provozao se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Mart 21, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan verglao sam preko kablova na akumulator od kola, da ne bi opteretio i ispraznio na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Mart 21, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ja sam resio problem pali radi ko sat samo sad dobro stelovanje i to je to inace imao sam problemsa dovodom goriva od pumpe do karburatora ,, neki takoreci majstor je prevezao da pumpa gura gorivo non stop a ne preko releja i tako da kad stanem a motor je pod kontakt pumpa uvek gura gorivi i presisa ,, a sad je to reseno preko releja i za divno cudo radi ko svajcarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...