Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Yamahu Super Tenere 1992. godiste

Recommended Posts

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Prodajem Yamahu Super Tenere 1992. godiste. Presla je navodno oko 60000 kilometara :D.

Agregat je u odlicnom stanju, izlecene su sve boljke Super Tenera. Stavljen je nov akumulator, promenjen je regler, stavljen je Joskin, dakle problema sa strujom nema.

Promenjene su emulzione tube i membrane, igle su u odlicnom stanju, nastelovani su karburatori. Potrosnja je svedena na optimum. Po gradu trosi od 6 - 7 litara. Na magistrali trosi oko 5.5, na autoputu, sa putnom brzinom 140, trosi 6.5 litara.

Prednji diskovi su brembo, kao novi + pancirna creva. Sediste je uradjeno kod Bobana iz zemuna, neuporedivo je udobnije od fabrickog, kako za vozaca, kako za suvozaca. Auspuh je odradjen kod Roberta iz Ade, vrlo lepo se cuje motor, a potrosnja goriva nije kompromitovana.

Motor ima alarm i grejace rucica. Takodje, stavljen je i Ivanov vizir, malo je napukao ali ne smeta nista funkcionalnosti. Imam i fabricki.

E sad, od ulaganja potrebno je staviti nove gume - ove su pri kraju, i mogao bi da se promeni zadnji disk. Plastike treba zakrpiti (oko 40e investicija) i motor treba ofarbati u zeljenu boju.

Motor je registrovan do kraja maja.

Cena je 1300e, nije fiksno, ali ne moze mnogo ispod. U motor ima da se ulozi, ali sa gumama i farbanjem dobijate jednu od boljih super tenera. :) Neka me cenjeni clanovi foruma isprave ako gresim. Prodajem ga jer zelim da kupim novi motor, a vec sam pikirao jedan :).

E da, tenera uopste ne srce ulje, Letos sam se zalio Popsiju da guta ulje, ali se ispostavilo da to nije slucaj vec je bila samo spala gumica, pa je curelo. Poslednji put sam sipao letos, pred put na more, od tad sam presao barem 6000 km i pre neki dan sam proverio, cantra je bila potpuno puna.

Inace u motor sam sipao kvalitetno polusinteticko ulje, promenjen je i filter.

To je to. Sve informacije na PP, mada bi najbolje bilo da direktno pozovete na 065 912 913 2 - Filip.

Uz motor na poklon dobijate givi kofer od nekih 42 litra, nema bravicu pa moraju da rade gurtne :D, a dobijate i tank torbu.

post-13759-0-55862000-1331923172_thumb.jpg

post-13759-0-40829900-1331923179_thumb.jpg

post-13759-0-41860200-1331923190_thumb.jpg

post-13759-0-73288400-1331923205_thumb.jpg

post-13759-0-89601500-1331923211_thumb.jpg

post-13759-0-19495700-1331923219_thumb.jpg

post-13759-0-42965400-1331923296_thumb.jpg

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

odlicna cena... ulaganja su skroz nebitna, gume su potrosni materijal, estetika je nebitna. Ja bih kupio ovakvu za ove pare ali trenutno sam jos u fazi prikupljanja novca

• Podržavam 3

odlicna cena... ulaganja su skroz nebitna, gume su potrosni materijal, estetika je nebitna. Ja bih kupio ovakvu za ove pare ali trenutno sam jos u fazi prikupljanja novca

Hvala :)

Mislim da je cena realna... Samo da se proda i odo' na Fazera :D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Ja mozda jesam hejter i cesto rusim ljudima oglase ali kad je realno isto tako volim da kazem. Cena nije fixna sto znaci da se moze skinuti bar za dve dobre polovne gume...jbg sta da kupis za 1300e a da se vozis kao covek? Pa krs KLE se po oglasima vrti za slicne novce.

realno :D... taman toliko bih i spustio :) I covek odmah moze da se voza cele sezone... a nek ga farba kad mu se bude farbalo :)

a da, nisam napomenuo - imam lepe grane od auspuha, nisu 'nako ruzne, rdjave kao na vecini tenera, neg' su 'nako... lepe... ;)

sto se tice zamena - moze samo za Fazera sa mojom doplatom do 800e :D

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Cena nije realna.

Ja mislim da je preniska :D

Jurim ST-ovog manjeg brata, XT, ali da sam pri parama, teško bih mogao da odbijem ovu ponudu.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

jbg Fico ti ga taman sredio pa prodaješ... u svakom slučaju ko kupi biće zadovoljan ( Kobra gledam u tebe :D :D :D )

:D

nalozio sam se na Fazera... nasao sam jednog bas lepog... a i neko lepo rece - golem motor za goleme ljude... a ja nisam golem covek :D...

Andreja, bas ti je lukav post... prvo sam video ono nije realna, i malo sam se uzrujao u sekundi, a onda sam video ono par redova ispod :D :D :D

Samo da ponovim da me od zamena interesuju samo yamaha fazer ili novcanice, tako da molim clanove da se ne trude da mi nude bilo sta drugo.... hvala... takodje, ne bih prodavao (skidao) nista od opreme sa motora...

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Ja mozda jesam hejter i cesto rusim ljudima oglase ali kad je realno isto tako volim da kazem. Cena nije fixna sto znaci da se moze skinuti bar za dve dobre polovne gume...jbg sta da kupis za 1300e a da se vozis kao covek? Pa krs KLE se po oglasima vrti za slicne novce.

KLE nije krs motor...

Cak sta vise,vozio sam ga i odajem mu pocast kao sjajnom motoru za pocetnike,motor koji prasta greske...

Fico,neka je sa srecom prodaja i da ti se ostvari zelja da sednes na Fazera sto pre...

Sorry za off..

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Sa Tenere na Fazera? :)

Sa enduro na sport touring?

Naša mala sekta dobija još jednog člana... :)

Srećno sa prodajom.

P.S. Ako ti bude trebao drugi par očiju prilikom gledanja u Fazera, slobodno javi.

Sa Tenere na Fazera? :)

Sa enduro na sport touring?

Naša mala sekta dobija još jednog člana... :)

Srećno sa prodajom.

P.S. Ako ti bude trebao drugi par očiju prilikom gledanja u Fazera, slobodno javi.

hvala :)

Definitivno cu da te zovem kad budu dovozili motore na gledanje... osim ako mi ne padnu pare s neba pa ne kupim fazera od zeljkemp... tog ne moram ni da gledam :D

nasao sam Fazera koji mi se svidja... dok se ne proda, nova, neverovatna cena za odlican motor

1200e

Ajmo ljudi, totalna rasprodaja :D

ima li jedna tenera za ove pare, jos sa ovoliko opreme i tako pouzdana??? ne, naravno da nema :D

• Drug član, 1486 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

A jel ima uticnicu za upaljac??? :lol:

I koliko moze da juri???

ima i uticnicu 12 V i moze da razvije 334 kmh... japanci su hteli da koriste teneru za put na mesec al im ruje nisu dali.,..

sad, salu na stranu:

jbt, niko NISTA... samo sam dobio par bezveznih ponuda za zamenu iako sam naglasio da mi odgovara samo fazer... da li je moguce da apsolutno nikog ne zanima motor, mislim da se niko ne interesuje, da pozove barem, da se raspituje nesto... MUK... stvarno neverovatno... da li je moguce da ljudi TOLIKO nemaju novca... jezivo... i to nije samo slucaj na ovom forumu... okacio sam ga i na bjb, i na motomanijacima, i na moto berzi, i na polovnim automobilima, halo oglasima... i nista... neverovojebenovatno smiley.gif

najbolja 'ponuda' je od jednog clana koji je pitao koliko je registracija za motor (tesko proveriva informacija :D), i koji se nije udostojio ni da kaze hvala kad sam mu odgovorio ;)

JEZIVO :S

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Fićo, a jel dolaze u obzir nake rate i tako to? Recimo odma ti dam 400 evara i dođem sa brusilicom i otfikarim 1/3 motora i sve tako dok ga ne otplatim? Šalu na stranu pitanje u prvom deli posta stoji kao ozbiljno.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja