Saler 1571 Napisano Mart 12, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam jaknu na ebay-u ali tek kada je stigla video sam da mi je malo velika,nosio je samo par puta,i menjao bih je za bilo koju BMW jaknu ali XL. Tel:064/11-88-103 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan slika? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike ,slobodno je uveličavaj,a sad će i druga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i druge: Jakna je kupljena u Nemačkoja proizvedena u Hrvatskoj,plaćena 150 eura,ako te interesuje a nemaš za menjanje nazovi,možda je i prodam.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 13, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao da slikas jaknu sada pa koristis slike iz 2006. godine ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam je slikao ali sam morao da promenim baterije u aparatu,pa me mrzelo da nameštam datum i vreme.A jakna je kupljena prošle zime nova.Izvini što sam te zbunio svojom nepažnjom.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Šta je BMW-jdžije,nastupila kriza pa nam svima velika XXL jakna.Ništa onda moram od večeras pojačati sa pivom,da taj prazan prostor u jakni nešto ispuni.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma matori nagruvaj se malo i nema zime.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko ne javi ostaje mi ta opcija.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 4, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...