pižon 240 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bitago odmah si ga si ga okacio Danas kao grom iz vedra neba postade i ja vlasnik jednog Madisona s250 sa Yamahinim agregatom, sledi registracija i servis, menjanje guma i cepaj, jedini problem je ovaj desni retrovizor koji ne stoji bas najbolje pa vas molim ako neko ima service manual da mi posalje posto mi je prvi Madison pa bi malo upoznavanja i kroz knjige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sada je pesma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jun 5, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Fanky cestitam na kupovini,lep nema sta. Da se navozas kao covek a i skoro cu ga gledam uzivo,ovih dana cu pored tebe prolaziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, trenutno je na maloj reparaciji al ti si javi u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Jun 6, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo! Što se guma tiče, zadnju sam kupio prošle nedelje u GP autu, Michelin power pure 4900din (140/60-13 DOT 0712) a prednju juče u Keleni Metzeler (120/70-13, 2850 na akciji, nema više DOT 1411) ME 7 teen. Inače u GP autu imaju balanserku (200 din) a zamena je besplatna, samo ti savetujem da sam skineš točkove i odneseš, prednji ću da odradim zamenu u sopstvenoj režiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko 60km/h kad pustim ruke sa volana krene sam volan da radi levo/desno urzano, kad polozim ruke na volan ne oseca se nikakva vibracija, gume su nove pa da nije mozda felna kriva ali koliko sam gledao nije, pa ako nekom pada na pamet sta bi moglo jos da bude uzrok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kriva felna ili mozda ima malo lufta u lezaju volana.. Trebalo bi ga dotegnuti ili ako je los zameniti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Jun 19, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan imaš li kofer? oće od njega ako je nejednako rasporedjen teret da vobluje, kod mene čas vobluje čas ne, zavisno koliko opteretim kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Jun 19, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica i kod mene bas na 60km, danas sam bas probao, setio sam se da sam procitao ovde heheh.... Do sada nisam primetio to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer imam al od kad sam uzeo skut nijednom ga nisam natovario, vozim ga praznog, tako da do kofera nije, felna je prava, guma nova, ostaje jos da proverim taj lezaj volana, tako da cu nadam se do nekog majstora sutra ako stignem ili ako neko moze da mi kaze kako to sam da proverim da me ne deru za gluposti ionako sam za ovaj mesec skoro pa presusio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko ima ili zna ko ima ovaj poklopac poklopca filtera vazduha, siguran sam da mi je neko skinuo i toliko me to nervira da cu da izludim, nista drugo mi ne smeta ali ovo sto mi je neko skinuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kad vozis taj sporet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E neko mi apio poklopac oce da me izluuuuduuuuu, i strasno me nervira, aj pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda neko zna da li odgovara neki drugi poklopac sa nekog drugog skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi da odgovara od Majesty-ja 250 to su iste masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko od kolga Malagutijevaca da mi pozajmi poklopac filtera vazduha s250 da bi mogao da napravim isti kod kolege u Mladenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bas niko od kolega nece da mi pozajmi poklopac na pola sata samo da napravim uzorak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Jul 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj koleZu Black Addera. Čovek je na mestu - izaće ti u susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Avgust 3, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Fanky daj neku sliku kako je izradjen poklopac. Mozda nekome ne daj Boze zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za slike moram da zamolim kolegu Culle-ta jer je on slikao proces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prva 0 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Malaguti Madison 200s Prijavi odgovor kao problematičan Primetih da nema teme vezane za Malaguti skutere pa rekoh da je zapocnem, imam Madisona 250S 2002 god, presao 27500km i ako bog da jos ce mnogo . Tema je otvorena za sve Malagutijevce a i one koji to nisu, da menjamo iskustva, predstavljamo masine i sve ono sto nas kao maxi skuterase spaja . Pozz svima . pozz,ja ima Medisona 200s 2002god,presao 16000km ,sve je extra samo sto ima malu brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prva 0 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Malaguti Madison 200s Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam medisona s200 2002god.odlican motor,samo da ima vecu brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roberto Di Vu 0 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam MALAGUTI MADISON 400 cc i hteo sam vas pitati: Kako i gde mogu naci delove za njega.Npr,meni treba levi prednji migavac.Drugo,nemam iskustva s njim i tek sama ga sada kupio,dakle nisam ga ni probao.Ako neko ima iskustva u vezi svega sa Malaguti skuterima,znaci ce mi svaka napisana rec. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roberto Di Vu 0 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vam rekao za godiste...on je naime 2002god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...