markone 447 Napisano Octobar 9, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo da svako pokaže koju mašinu bi voleo da poseduje? Al ono... no limit Dakle, ono što bi najviše voleli da imate bez obzira na razlog... racionalan ili iracionalan. Evo ja počinjem sa: Objašnjenje: Uh... (da ne bih kucao 10 strana u dahu) i da ponovim: Uh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga njegovo velicanstvo TRICOLORE IMACU GA!!!!! IZVINITE ZA VELIKE SLIKE I SLOVE,JEDNOSTAVNO NE MOGU DA IZDRZIM!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Old school...rulez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Markone,slazem se sa tvojim postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 793 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Markone jesu ovo one masine sto su vozili Juan McGregor (valjda) i onaj lik oko sveta? Ako je to to onda su jos bolji nego sto izgledaju a izgledaju do yaya! Ne znam koji je model ali mislim da boljeg endura nema...Slazem se i ja sa tvojim izborom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Octobar 9, 2007 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da budem skroman,pa da navedem gsr600,ali videh ovaj BMW i sta reci?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Octobar 9, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan evo par... i sve masine koje je dizajnirao Arlen Ness Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo opet ja kad tad bices moja HONDA VALKYRIE RUNE NRX 1800 http://www.youtube.com/watch?v=pgrg9hdXPB4&NR=1 malo duze traje al vredi svaku sekundu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/Ducati/desmosedici_rr/LHF_B_1024.jpg http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/Ducati/999/2005/ducati_999_rhf_studio_1024.jpg joj stvarno nebih mogao da se odlucim koji vise od ova dva, i jedan i drugi su vrh... P.S. Nisam kacio slike direkt da nebi zagusio ljude sa 56k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...joj stvarno nebih mogao da se odlucim koji vise od ova dva, i jedan i drugi su vrh... P.S. Nisam kacio slike direkt da nebi zagusio ljude sa 56k Hvala i od coveka koji kuci ima 33.6 K :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 10, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Markone jesu ovo one masine sto su vozili Juan McGregor (valjda) i onaj lik oko sveta? Ako je to to onda su jos bolji nego sto izgledaju a izgledaju do yaya! Ne znam koji je model ali mislim da boljeg endura nema...Slazem se i ja sa tvojim izborom Juan Mekgregor i Carli Burman (Ewan McGregor & Charley Boorman) su vozili prethodnika tog motora, t.j. BMW R1150GS Adventure: (mala slicica za one koji imaju 33.6 K ) Markoneov omiljeni motor (BMW R1200GS Adventure) mu je naslednik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta VELTRO PISTA, a ni devojcica nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 10, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta VELTRO PISTA, a ni devojcica nije losa Nije loša, samo suviše mlada Pade mi na pamet još jedna tema... vidimo se u off topic-u ako se neko ranije nije setio Ja bih ipak stavljao slike ovde a ne linkove... da se ne ljutite vi sa sporijim netom... uvek možete da isključite prikaz slika pa da kliknete na link ako hoćete da je otvorite A motori gore su stvarno prelepi! Svaki ima neki svoj šarm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Voleo uvek, cekao, docekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 10, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Voleo uvek, cekao, docekao... Uh kakva sprava... da volim trkalice baš bi tako nešto leglo... mislim da bih zapamtio da sam ga video po NS... gde ga teraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Voleo uvek, cekao, docekao... Uh kakva sprava... da volim trkalice baš bi tako nešto leglo... mislim da bih zapamtio da sam ga video po NS... gde ga teraš? stigao mi je sa carine tek pre 3-4 dana, bio sam na miseluku u nedelju, al samo kratko... teram ga oko centra uglavnom, mada najvise palim na relaciji ns - indjija, zbog devojke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 10, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Od svih bajkova najvise obozavam... moj prvi motor, BMW F650GS Pouzdan k'o najverniji pas... Cvrst, jak... Ne place kad padne... Ne zahteva skoro nista... Niti mnogo trosi... A puno pruza... Uvek oran za akciju... I po asfaltu i van... I po gradu i do susedne drzave... I do drzave posle susedne... Sa svojim jednim cilindrom ume da postidi i mnogo vece motore... I sto vise milja predje, sve bolje ide... Izgledom ne privlaci paznju na sebe... Niti svojim tihim zvukom... Al' k'o sto mnogi bajkeri NE znaju, tiha voda breg roni. Kroz moju ergelu mogu da prodefiluju i drugi motori, al' njega nema sanse da ikad prodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kada ne bi postojao problem zvani novac onda bi se usetalo u neki salon i pokozalo prstom na najbolji (subjektivno misljenje) motocikl BMW R 1200 RT i kada stoji i kada ga gledas s' guza i na putu uvjek kaze ja sam gospodar druma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se zadovoljio sa ovim yamaha v star 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 793 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre sve neki beemvejovi! ,,Nemacka medicina... '' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 11, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Au bre sve neki beemvejovi! ,,Nemacka medicina... '' Pa sad... ja nisam hteo da kazem posto vec imam dva, pa da ne ispadne da sam nezajazljiv... ali kad bih mogao da dodam jos jednog konja u ergelu, to bi bio BMW R1200S: (Gde je onaj smajli sto balavi?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo... a postojale su nekad mocne masine, koje su izumrle zbog ljudske gluposti. Globalno otopljavanje? PA STA! RD500, naravno 2T i CR500 ali samo model '86, naravno 2T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo... a postojale su nekad mocne masine, koje su izumrle zbog ljudske gluposti. Globalno otopljavanje? PA STA! RD500, naravno 2T i CR500 ali samo model '86, naravno 2T a kralju ja bi samo umesto rd-a uzeo rg ili rgv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A šta da rade oni koji su već kupili ono što su želeli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...