Jump to content

Moto Zajednica

MINI maxi scoot voznjice

Recommended Posts

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Uh, baš lepa tura i dobra ekipa. Jbga, radelo se :) ali mi je iskreno žao što se nisam priključio. Moraću da se ubacim negde u reprizni termin

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ...tu sam često..., 254 postova
  • Motocikl: nema...pojela maca...

Svaka čast momci :takoje::moto3: slike su vrh! Mislim da bi trebalo da ih prebacite u "slike zajedničkih MAXI vožnji".

• BJB Maxi Scooter Club, 863 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP

Wow za slike :D :D

Po satu negde oko 280km

Tačno je podne.Sunce prži.Fanky i moja malenkost se nalazimo u MML-u.Hitamo ka sajmu gde nas čeka Angell,dalje,u formaciji 1-1-1 nastavljamo ka Obrenovcu gde nas već uveliko,u debeloj 'ladovini,isčekaju tommyn i njegova lepsa polovina,malo po izlasku iz Obrenovca nailazimo na kolonu svatova,oni veseli,mi veseli,sviramo,mašemo jedni drugima :D .Put nas vodi preko Debrca na Draginje do prvog checkpointa,manastira Kaona,ciji prvi ostaci datiraju jos iz druge polovine XI. veka.Spas od vrućine nalazimo prelepoj bukovoj šumi na imanju manastira.Neko je rekao:'' 'ajmo'' ,svi ustajemo i krecemo :D .Put je loš,milimo 50 km/h.Preko Matijevca izlazimo na put broj 127 gde skrećemo levo i dolazimo u Tekeriš gde se nalazi znameniti kompleks Cerske bitke.U osnovi monjumentalnog spomenika su spomen ploče naših slavnih vojvoda Radomira Putnika i Stepe Stepanovića.Krecemo ka Bg-u,napadamo preko Cera,ali cvrc :D ,dead end :D ,vraćamo se na ''normalni'' put preko Volujca i Bojića u kojem su ograde i kuće po stilu gradnje garantujem u vlasnistvu lokalnih gasterbajtera :D .U Jevremovcu,na ulasku u Šabac,stajemo na neku no name pumpu da Fanky dolije koji litar,na pumpi grupa enduraša,gs-ovi,ktm 990,gledaju nas nesto bledunjavo,kad su krenuli s pumpe,shvatam i zasto,vanzemljaci :D .Od Šapca do Platičeva pičimo k'o vetar,80-90,ne spustamo :D .Po izlasku iz Grabovaca krece avantura,offroad nekoliko km,ne znamo da li ćemo izaći na ciljani Obrež.Na offroad-u nailazimo na čiču koji sedi u sred ničega i drži snajp,posle krace konverzacije shvatamo da čovek ''čeka'' srndaća :D .Polja nekog cveca nestvarno dugo se protežu ''putem'' kojim idemo,najzad smetlište,znak ''civilizacije'',izlazimo na asfalt,garimo da sduvamo nagomilanu prasinu.Put je lep,imamo odlicnu brzinu.Prolazimo kroz Progar i Boljevce gde se Toma i Goca odvajaju za Obrenovac.Jakovo,Surčin...kući smo najzad.Vozimo bulevarom Mihajla Pupina ponosni na svoju avanturu o kojoj svedoči nekada crna plastika Angell-ovog burgmana.Na bulevaru (Revolucije) ,Vlada ode preko Vračara kući dok Coa i ja,izgarasmo ljute mašine uz bulevar i rastasmo se na zbornom mestu posle nekoliko časova veoma kvalitetno provedenog vremena,voznje,iskrenog druzenja,šale...........

Culle,Beograd 2012

:D

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Ja moram samo da citiram razgovor izmedju Culle-ta i mene pred rastanak druzenja '' Angell za voznju :takoje::takoje::takoje: '' drug nam vozi opasno, sve vreme je bio za zaceelju kolone, pazio na zaboravljene migavce i sa svojih 400cc nas je pratio u stopu, u jednom momentu smo malo stisli ruicu gasa Culle 125, ja 150 a Burgman je mogao da odleti ali nije, taj momenat mi je sjajan, dok kolega Tommyn je sa svojom lepsom polovinom morao ici malo sporije, u svakom slucaju ekipa odlicna, dan fenomenalan.

Hvala Tommyn-u i njegovoj lepsoj i drazoj polovini na slikama, jer da nije bilo nje same slike dok cistimo drum ne bi postojale.

Samo jos moram da napomenem da u Culletovom kratkom opisu nedostaje Medved koga je trazio dok je obilazio sumu oko manastira :lol:

• BJB Maxi Scooter Club, 2116 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Ljudi svaka cast na voznji,Tommynu na fotkama a Culletu na detaljima1care.gif

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: u potrazi

Koliko zelim neku voznju,ali nikako da uspem da se sastavim sa vremenom... :( Uhh a kada citam te obilaske ,ajooj...

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

Vozilo se bas polako, neda zena :), los put, kroz sela, na pocetku manje od 80, mozda realnih 70, po krivinama sporije, kako kuci, sve brze, 80, 85 :), tek pored Obedske bare ga izduvali neku desetinu kilometara... Culle je dzabe poneo stitnike za kolena, nista od obaranja... :) Ali zato ja sa SYM-om 250, 230 km sa manje od 1000 din goriva... 3 l/100 km otprilike a i manje...

• BJB Maxi Scooter Club, 863 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP

Predlažem svim učesnicima voznje bg-kaone-bg da izduvaju i očiste prenose i filtere vazduha od prašine jer se od offroad voznje nakupilo dosta iste.Za sada je potrosnja 3,2l ali je ostalo jos goriva,kad se upali rezerva znacu tacnu potrosnju ali smatram da ce biti 3,0 ili 3,1l (bio sam na rezervi,sipao sam za 1200din (na Umci) i presao 260km i jos se nije upalila lampica).Uslovi na putu nisu dozvoljavali vecu prosecnu brzinu za koju mislim da nije prešla 50km/h.

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

Da li se zna koje su bile prosečne potrošnje i kojim se tempom vozilo?

Ja sam na pumpi sipao 9l , presao sam nesto preko 280km, tj. 3,21l na 100km - što je za 400ccm OK. :jee:

• BJB Maxi Scooter Club, 324 postova
  • Motocikl: X8-400

prelazim na simu definitivno, moj guta 5 litra :zbunjen::stabre::neznam:

Neci Jazz ima agregat kao foresight...

Moj trosi 3.9 po najtezoj gradskoj voznji!

Na otvorenom spusti bogme na 3.2 litre! da ne prelazim 80-90...

• BJB Maxi Scooter Club, 954 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Aj da i ja napisem.....meni sa j. Costom i auspuhom trosi oko 1100din na 250km.....voznja preko brda pun gas....auto put 120kmh......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja