Skols 25 Napisano Mart 28, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja standardno sezonu otvaram kracom (cca 80-90km) voznjom do N.Slankamena i riblje corbe tamo.Ovaj put sam se klackao sa svojom lepsom polovinom..slika i nemam,ima u nekim temam od ranije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko preko nedelje da se javi za neku voznju?Kao svi rade. Ajde koleze neka Ja bi se vozio svaki dan ,al kao da vozim Yamahu R1 ,sipam 500 din i posle 100km prazan tank,ne mogu se naplacati goriva :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi R1 izdrzao 100km za 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zaludnih za sutra ? Bice savrsen dan za voznjicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zaludnih za sutra ? Bice savrsen dan za voznjicu! Kad sutra? Ja sam za u prepodnevnim casovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan mogao bih i ja, u zavisnosti od vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je vreme polaska pod znakom pitanja dajte predloge koji vam odgovaraju! Mozemo od 10 na pumpi autokomanda pa... ako ste za krace voznje onda do avale, pa na kaficu i naglabanje o kubikazama...mozemo i kasnije da se nadjemo ili recimo...Topola-Oplenac..80km, razgledanje, slikanje, kafica, naglabanje i lagan povratak... ili Carska bara-Zrenjanin-60-70km... ili manastir Koporin-Velika Plana..do 90km... ili dajte predlog! Glasam za Topolu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Mart 28, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ako se odlucite za koporin,dojavite ovde,mogu da vas obidjem kad stignete,to mi je vrlo blizu,iako nemam puno vremena...10 km odatle je i velika plana,a u njenoj brzini etno selo moravski konaci,a sta ima po etno selima to ne moram da pricam a jos bolje,par km od koporina je moja smed.palanka, mozemo do kudreckog jezera ima lokalcic sa lepim pogledom na jezero ,sokici kafica,girice i ostale riblje zanimacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja moram da izdam.Moram hitno kod zubara ujutru.To ti je kad gledas fudbal i grickas svakakve gluposti. Drugi put. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 29, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da hoće u subotu ili nedelju neku vožnju...? Dajte predloge...sve prihvatam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja kazu kisa, bolje subota... Mislim da bih ja mogao u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo lepo u subotu svi čoporativno do Topole,na Oplencu postoji sigurno neka kafanica malo da prezalogajimo malo ,pa da se islikamo i put pod tockove nazad ili napred zavisi odakle ko dodje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo lepo u subotu svi čoporativno do Topole,na Oplencu postoji sigurno neka kafanica malo da prezalogajimo malo ,pa da se islikamo i put pod tockove nazad ili napred zavisi odakle ko dodje . Zadnja subota u mesecu je najkritičniji dan u mesecu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 29, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za što se tiče Oplenca , nikada nisam bio...koliko treba vremena do tamo? Ja u subotu ujutru imam neke obaveze ali verujem da bih od podneva bio slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan do Topole treba otprilike sat i 10-ak minuta normalne voznjice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 29, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pa onda verujem da ne bio problem da se nađemo oko podneva negde gde se dogovorimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan do Topole treba otprilike sat i 10-ak minuta normalne voznjice . To onda isključuje tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze... Ali polako... Zbog saputnika... Nisam je nikada vozio u grupi tako da... mi cemo da krenemo sa vama pa dokle vas pratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @ Djuxy U grupi ne ''obraram'' po krivinama :) . @tommyn Po krivinama i naselju ne prelazimo 60km/h garantujem ,na pravcima 80,85km/h . 1.culle 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan 2. ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste u Subotu na Oplencu vidimo se, ja cu kolima sa zenkom i klinkom malko u prirodu pa se iskreno nadam da cemo se sresti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ide Djuxy idem i ja Mada da znate, u subotu posle podne je kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li skuterasi ili p...e... Videcemo prognozu sutra uvece, Accu kaze 17 stepeni a moguca kisa... U nedelju je gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad gledam W2U i po njima kisa danas sutra i eventualno subota,nedelja lepo(bez kise). Ko ce ga znati nemaju oni pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 29, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aj u nedelju, ja sam u subotu ceo dan na svadbi. Samo ako uspem da se otreznim pre mraka u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...