vladom 8 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci sem vaauu!!! I svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Vase pohvale opravdavaju moj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Igor - Reinkarnator Vespi. Svaka čast, izgleda kao nova ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 31, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Igore svaka cast, pogledam tvoju temu s'vremena na vreme i svaki put ... Tebi i jos nekolicini majstora ovde sa foruma da mogu platio bih da budem segrt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Igore ja moram jos jednom da ti kazem svaka cast na radu, na pokazanom znanju i ljubavi koja se ogleda u svakom detalju svake slike. Moram ti takodje priznati da nema kome nisam pokazivao sve ove slike redom, pocevsi u kuci od roditelja, pa redom braci i drugarima, svima pricam sa odusevljenjem o tebi i tvojim Vespama, i stvarno svi su odusevljeni. Kada god ukljucim kompjuter ja prvo odem na forum bjbikers, udjem na ovu stranicu, pogledam slike ove zadnje Vespe sto si je radio, pa tek onda nastavljam dalje sa surfovanjem po drugim sajtovima. Stvarno svaka ti cast i puno poizdrava od Vlada iz Vrbasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci..... Imam neku svoju filosofiju kad su u pitanju vespe.Ugradis deo sebe u nju i mora da valja.E sad izbor boja i sitnica oko estetike uvek mogu biti tema za polemiku.Svi smo razliciti... Najbitniji su mi mahanicki sklopovi i struja da to radi besprekorno.Ostalo se sve menja. :cirka1: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Jun 5, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Ta problematicna struja. Jesi li ikada prepravljao grlo od px-a sa "traktorske" na klasicnu h4 sijalicu i da li je to izvodljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hm....pitaj sta te interesuje i neustrucavaj se.Svaka prepravka nestrucna moze da kosta. Stari tip vespi PX nosi bajonet grlo sijalicu 35/35W. Novi tip PX nosi sijalicu sesirastu (slicnu H4). predpostavljam da imas proble loseg svetla pa hoces da poboljsas. Za stari tip imas da kupis sujalicu halogenu sa bajonet grlom. Nosi oznaku BA20D 35/35W i resices problem. Dobices dobro svetlo (naravno u koliko ti nije samo osteceno socivo fara). Sijalice za novi tip(sesiraste) nose oznaku HS1 35/35W. Izgledaju indenticno kao i H4. Regler kod vespe izbacuje na max obrtajima 80W. Kad saberes sve potrosace i stavis H4 dovodis regler u rizik da crkne + ako je socivo fara plasticno da se istopi. promeni sijalicu i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, ipak sam resio da zadrzim stari tip sijalice. Nije mi svetlo lose nego sam imao problem da nadjem kavlitetnu sijalicu. Zato sam hteo da menjam sa H4 automobilskom, ali sam onda ukapirao da bi opet morao da trazim tu 35/35 tako mu na isto dodje. Socivo je u ok stanju, i pored stajnja kod mene od 10 godina (lenstina nije imala dozvolu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5995 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 2776 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke za rad! Malo je reci da sam odusevljen! Najlepse od svega je to sto se vecina tih vespi ne bi vise vidjala na ulicama, a sad se sa ponosom provlace kroz radoznale i odusevljene prolaznike koji ostaju bez daha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTruckMan 2 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Kymco Pulsar 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj skutera, ali Vespa je No1 u tom svetu. Mogu da prave razne Burgmane,Beverly-e,T-maxove i ostale svemirske brodove, ali sve je to nistarija za par desetina godina, jer nema umetnicku vrednost koju ima svaka Vespa. Svaka ti cast kako si je sredio, nema mane! P.S. Trud se uvek isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Najveca pohvala od Vas mi je to sto se moje vespe svidjaju i momcima koji voze masine sa daleko vise KS od jedne urbane legende-Vespe.... :cirka1: :cirka1: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Jun 15, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore na realizovanim projektima.O tebi se cuju samo reci hvale,Boro mi je pricao malo o tebi uz kaficu na Zlatiboru,a tek kad sam video slike ,odusevljenje.Za svaku pohvalu si.Cim krenem put Valjeva obavezo svracam da se upoznamo.Ako te put nanese preko Zlatibora Ti svrati.Veliki pozdrav od Milivoja sa Zlatibora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Proslog vikenda sam svracao na Zlatibor.Isao malo da se provozam do MNE.Kada si u Valjevu svrati na kafu bice mi drago da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Igore ovaj rad me podsetio na tebe, samo sto ovaj mora jos da uci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Gresis Vlado.....radi ovaj perfektno.Nemam zamerki.Profesionalno nema sta da se kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, Да ли ће ускоро бити још неки пројекат да уживамо у његовом "одрастању"? А чији је овај пројекат http://www.polovniautomobili.com/oglas3922589/piaggio_vespa_px_200e/ ? (за детаље на пп) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ima trenutno jedna P 200 E radi se lagano tj rasklopljena da se radi. ta sa polovnjaka je od mog druga,on je sam sredjivao po svojoj zelji i ukusu. evo je na travici..... ide na peskarenje.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Добро јутро, Дакле почиње уживање у пројекту...... Да ли је постојала пх200 са мешачем уља и од ког годишта ? А како утиче високооктански бензин на пх200 (нема 86 бензина) ? Лепа је веспа од Вашег друга..... Поздрав од Ђолета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Mesac ulja je postojao i pre pojave PX serije. Zavisno od trzista na koje su isle vespe. vec od vespe Rally 180 ugradjivali su se masaci.Nazalost te vespe su isle za USA trziste samo.Isto kasniji modeli "P" serije su imali ugradjen mesac ali opet samo za trzista preko okeana i delom za nemacko trziste. Samo "visak" je zalutao po drugim trzistima. Od PX serije su poceli intezivnije da ugradjuju i prodaju nezavisno od trzista. Naravno 80ih se to smatralo dodatnom opremom pa je takve modele trebalo i skuplje platiti. na nasim prostorima se vec od 1996 pojavljuju kao vespe sa obaveznom mesalicom a modeli od PX MY dobijaju i napred disk. Vespa je napravljena za 88 oktana benzin i mesavinu od 2% mineralnog ulja. Obzirom da je taj benzin masniji bio od danasnjih nije potrebe bilo za kvalitetnijim uljem. Danasnji benzini su dosta cistiji i manje masni pa je neophodno mesavinu praviti sa polusintetikom ili sintetikom kako bi se sacuvali delovi od habanja i brze potrosnje. neces dobiti ni na snazi ni na brzini ako sipas benzin vece oktanske vrednosti. To su samo price koje ne piju vodu. Imace samo "suvlji" rad koji se mora iskontrolisati. Sipaj 95 sa kvalitetnim uljem 2% i ne brini. Na duze relacije i otvoreni put savetujem malo jacu masavinu od 2.5% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам трабија, те искуство са више октана је било лоше. Ишао је спорије,трошио више , радилица много краће трајала, а више уља значило је све то исто + још спорији..... Нажалост код нас на огласима само те старије пх200... А уградња мешача....(ако наиђем на неку која ће ме одушевити,а некупим сузу гс 500)...(мислим опционо имали места за то). Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze da se uradi samo je pitanje isplativosti. kosta prilicno. Mesalica jeste godspodska stvar ali ja ipak volim staru i sigurnu klasiku. P.S lep dan steta sedeti pored kompa.Odoh malo da se provozam do Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan P.S lep dan steta sedeti pored kompa.Odoh malo da se provozam do Bg Штета што не прочитах раније,јер и ја сам отишао на вожњу (мојим адреналином) те смо могли да се сретнемо и попричамо уз кафу... Моје жеље ка мешачу су само из једног разлога,а тај је што мање обавезних ствари то већа могућност за ношење других (какав бедак кад се уље проспе...из личног искуства). Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima trenutno jedna P 200 E radi se lagano tj rasklopljena da se radi. ta sa polovnjaka je od mog druga,on je sam sredjivao po svojoj zelji i ukusu. evo je na travici..... ide na peskarenje.... Pročitah gde ste zajedno bili....(vespa od druga)...,sve pohvale za put.... Najviše bih voleo i vespu i gs 500 da pazarim da ne moram da biram jedno ili drugo,ali keš je ograničen te šta bude u ponudi bolje... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...