Igor va 743 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... ovih dana cu mozda poceti sa jednom zanimljivijom pricom. U stvari poceo sam davno ali radove usporavaju sitnice....kinta da bi nastavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Januar 16, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan hvala za reklamu,cena ostaje ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Januar 16, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan nema te veceras u domu kulture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah....pare nisu problem. Para nema. Radio sam nocnu jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 18, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru..... Ovo nije boja vec stvarno rdja,na nekim delovima se stice utisak da je boja jer je ravnomerno pokrila.Naravno ukusi su razliciti i o njima ne treba puno raspravljati ali sugestije uvek rado prihvatam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5129 Napisano Januar 18, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6042 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mušterija je uvek u pravu i njena je zadnja a tebi svaka čast na vrhunskom poslu kao i uvek do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da je moja vespa ja je ne bi peskario ili bar ne u potpunosti nego bi ostavio malo farbe. Ali ukusi su kao sto se zna, razliciti. I ovako je odlična ideja i jako lepo izgleda. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan kapa dole - svaka je stvarno na kraju ispala super na svoj nacin..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Januar 28, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Igore, neumoran si nepresusan izvor ideja, osice zaista inspirisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 28, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado. Uskoro nova prica. Verovatno ce vam biti najzanimljivija do sad. Krenuo sam napokon svoju bakicu da spremam. Ja sam od onih koji veruju da i dvotockasi-trotockasi imaju vaskrsnuce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 28, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa Igore svaka ti čast!! Ova Vespa je tako dobro urađena da nemam reči....vrhunska imitacija starog i rđavog....bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pitans. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Obecao sam jednu novu pricu.Nadam se da ce momcima koji prate biti zanimljiva.... Inace radi se o mojoj vespi GS 150 model VS3 iz 1957 god.Dosla je kod mene pre par godina i ceka svoj red za vracanje u zivot.Bakica u poodmaklim godinama sa velikim oziljcima zuba vremena na sebi....Cekala je svoj red i sacekala. hahaha mogu jos i u pisce kako ovo pakujem. Evo par slika kad je dosla. Kuci se ne dolazi bilo cime... Neko iz porodice mora da je doveze 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 31, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će takođe biti zanimljivo...kad kreću radovi, ili su već krenuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Stanje ni malo zavidno ali me nada ne napusta... rasturena u sitne delove. Jedna slika odozdo da se vide ljute rane...ciroza je dobro napala Ispeskarena i zasticena u prvoj fazi.... Pojavljuju se nova mesta gde se korozija uvukla... Pod i tunel izleceni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 31, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm, sta da ocekujemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Grudi otvorene,sve napasovano,zasticeno i ponovo zatvoreno... Neko je buso rupe kako mu se svidelo tako da je sve zatvoreno. Na levom bubregu je falio deo lima tj bio je napravljen od plastike.(ova novi ne zasticeni deo) Vestim rukama majstora novi lim je ubacen i profilisan da ne kazem u originalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nova tura detaljne zastite.... Pakovanje u Fiat sa Stilom i pravac farbanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo jeeeeee.......posle detaljne pripreme ofarbana... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Neke slike nisu bas najbolje jer nisam bas vest u slikaju.Negde je bio ukljucen blic pa je dola boja zuckasta.Inace nije. Ukupno 24 dela ofarbana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje lagano sklapanje.... Lajsna grudi na svom mestu kao i znak... Pripreme za nitovanje podnih lajsni,poliranje krajeva. Za prvi dan uspeo sam samo levu stranu i tunel da zavrsim.Pasovanje lajsni zahteva da nekazem hirursku preciznost.Svaka lajsna mora da lezi-zmuri 100 posto. drugi dan -desna strana podnih lajsni zavrsena,provucena nova instalacija,nove sajle i burziri.... Naravno i novi stop je cucnuo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ...znam da su cene delova za ove matorije gospodje paprene...ali vredi svaki dinar... Čim prodje ovaj kijamet moram svratiti do tebe da pogledam to uživo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje... Viljuska sredjena i napakovana.Inace dosta komplikovana sa dosta segmenata koji treba da se sloze i nasteluju da funkcionise besprekorno.Svi lezajevi su novi kao i osovine i opruge. Viljuska lezi na svom mestu,kao da je tu i bila Lula sauha kao i sam sauh sredjeni,luftovi anulirani i sauh spakovan.Vratanca nastelovana i stavljena na skoljku.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milanezi,dobrodosao... P.S O finansijama tj cenama bolje da ne pricam. Dve godine skupljam samo delove.Ne zbog toga sto ih nema,naprotiv do zadnjeg detalja ima da se kupi vec zbog njihove cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 31, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gledam goli ram i mislim se sa koliko elegancije je uradjen, toga danas vise nema, meni deluje kao neka skulptura Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...