Igor va 743 Napisano Mart 29, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan @ Vladom Ceo menjac je kompletno pogresno spakovan. @Djole Ukusi i potrebe su kod svih nas razlicite.Svako po sebi trazi sta mu odgovara.Iskreno i LML 150 je fina masinica i solidno ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Vespa mi je fenomen, kotrljala je uprkos svim greskama... A kako li ce tek sad ici... Jedino da Igor ne lupi kakvi nandzarasti detalj do preksjutra, toga me strah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, mislim da vecina navija za barem jednim malim narandzastim detaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Clockwork Orange Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam ispunim zelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodjem na Cetinje ima da mu naljepim neku namdžarastu štraaaftu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1694 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam ispunim zelju Vidi se da je radio Paint na brzinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Malo se radilo ovih dana.... Masina legla na svoje mesto.Pretresena i otklonjeni nedostatci. Ugledala svetlo dana... Napravljena je test voznja po kraju,svoje utiske ce sam vlasnik napisati predpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik za nju, sad, moze birat plac od 300 kvadrata i na Ivanova korita... Kad pozeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 3, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Као луткица!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i da se vlasnik oglasi, jer nema kad od voznje vespe... Za ova dva dana sam napravio 70ak km po gradu od minimum 1500 km koje moram ucinjeti da razradim masinu ali ne brze od 50 km/h. Dosadno ali sto cu, moram poslusati Igorova uputstva. Sto se Igora tice, sto da kazem a da se vec ne zna, mnogo posten i korektan cojek i vrhunski majstor. Ljubitelje narandzaste boje cu ispostovati tako sto cu ostaviti stare, narandzaste zmigavce iako majstor Igor oce da stavim bezbojne. Sto se zamjene za plac tice, ne bi je dao ni za 500 kvadrata na Sveti Stefan, nego cak razmisljam da sirim kolekciju... Plan je da se izvrti tih 1500-2000 km sto prije pa ako dozvole termini pokusacu da odem u Mantovu na Vespa World Days, neka vide svi Igorovih ruku djelo... Za kraj evo par slicica sa mog telefona: Majstor na poziciji, sklapa se masina... Zadnje pripreme da se kaci na skoljku... Simbolicna predaja kljuceva... Poziranje... U pozadini i Igorova ljubimica Jela... Tek sto je ova izasla iz Jazbine, vec novi klijenti zovu... Druze, puno srece u daljem radu, hvala na svemu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Lepa prica, lepa vespa, i naravno sve je to tako zbog pre svega postenog coveka i tek onda dobrog majstora Igora. Pricam iz sopstvenog iskustva, jer je prihvatio da radi i moju vespu koja je dovezena u takvom losem stanju da je niko ne bi takvu prihvatio raditi. Cestitke Igoru na lepom umetnickom ostvarenju, i jedva cekam dan kada ce doci ne red i moja px 200 jadna i raspadena da je povrati Igor u zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 4, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre momci sta napricaste...... Gledam da pomognem svima kojima mogu.Ja sam jednostavno pronasao svoj mir u vespama i nastojim da ga sacuvam. Pomognem koliko znam i mogu a zauzvrat dobijem novo prijateljstvo sto mi je posebno drago. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre momci sta napricaste...... Gledam da pomognem svima kojima mogu.Ja sam jednostavno pronasao svoj mir u vespama i nastojim da ga sacuvam. Pomognem koliko znam i mogu a zauzvrat dobijem novo prijateljstvo sto mi je posebno drago. Reči su suvišne ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda za ideju http://www.clevelandscooters.co.uk/gallery-page.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih nekad presao sa motora na skuter, to bi sigurno bila Vespa. Ima brate neki smek i predpostavljam da ju je zadovoljstvo voziti . Medju vama sigurno ima onih koji ce mi odgovoriti . Koji Vespin mkodel je najveci , gabaritno i kubikazom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli.... Sto sr tice skoljki i gabarita danasnje vespe su najvece tj LARGE FRAME. To su manuelni modeli tj stari modeli. Vec novije generacje vespi poput GTS,GTV,GT su nove generacije 4T masina i dosta su vece od "klasicnih" vespi.Danasnji variomati su sasvim neka druga prica i imaju gabarite maksi skutera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Vecina onih koji vole motocikl i ne zele da probaju skutere kao glavni razlog navode rucno menjanje berzina. Vespa pruza zadovoljstvo menjanja brzina, a da se vozite na necemu sto nema klasicni izgled motocikla. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli.... Sto sr tice skoljki i gabarita danasnje vespe su najvece tj LARGE FRAME. To su manuelni modeli tj stari modeli. Vec novije generacje vespi poput GTS,GTV,GT su nove generacije 4T masina i dosta su vece od "klasicnih" vespi.Danasnji variomati su sasvim neka druga prica i imaju gabarite maksi skutera. Igore , Hvala na odgovoru . Upravo sam sada na netu gledao GTS 300CC , odlican skuter . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nismo malo zapustili ovu temu?! Primetih na oglasima nekoliko sređenih vespi za većim cenovnim zahtevima, na primer evo nekih: http://www.polovniau...vespa_px_200_e/ http://www.polovniau.../piaggio_vespa/ Da li ih porediti sa cenom nove px 150 ? Šta mislite.... POZDRAV od Đoleta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dok je ovaca biće i džempera!!!!Normalno je da majstror naplati svoje znanje,rad.... posvećenost poslu-na karaju krajeva,ali to se u ovom slučaju PODRAZUMEVA....ovo su jajare i šminkeri.Ne sporim da su modeli lepo sređeni,međutim za mene je ovo slika i prilika jednog šoua gde se mušterija hvata na dispoziciju svetla i blještavi hrom...američke trule fore.Kod Vespe je problem,ogroman problem što iz nje sve više lapi doktrina motociklizma,i na nju se gleda kao modni detalj i ona sentenca''Vespa je uvek in'' mi posebno ide na k...c.Vespa je jedna mazga koje je napravljena za vreme teške sirotinje,da bi ta ista sirotinja koja o automobilu može da sanja mogla da priušti sredstvo transporta.Ali ovo je novo vreme sa poremećenim sistemom vrednosti,što po meni ovi oglasi i pokazuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je ovaca biće i džempera!!!!Normalno je da majstror naplati svoje znanje,rad.... posvećenost poslu-na karaju krajeva,ali to se u ovom slučaju PODRAZUMEVA....ovo su jajare i šminkeri.Ne sporim da su modeli lepo sređeni,međutim za mene je ovo slika i prilika jednog šoua gde se mušterija hvata na dispoziciju svetla i blještavi hrom...američke trule fore.Kod Vespe je problem,ogroman problem što iz nje sve više lapi doktrina motociklizma,i na nju se gleda kao modni detalj i ona sentenca''Vespa je uvek in'' mi posebno ide na kurac.Vespa je jedna mazga koje je napravljena za vreme teške sirotinje,da bi ta ista sirotinja koja o automobilu može da sanja mogla da priušti sredstvo transporta.Ali ovo je novo vreme sa poremećenim sistemom vrednosti,što po meni ovi oglasi i pokazuju. I vespa kao i buba, mini, a možda spaček i trabi su postali nešto više od tovarnih mazgi namenjenih slabije platežnim grupama kupaca. Svako ima pravo na svoje viđenje, ja vespu simpatišem zbog njene jednostavnosti i protiv toga sam da bude modni detalj, ali volim i ja da vidim lepo, ukusno sređenu vespu (orginalni izgled + upotrebljivi detalji).Sistemi vrednosti su već odavno promenjeni, a i stalno se menjaju te možda dođu na pravu vrednost . Više sam hteo da obratimo pažnju na traženu cenu za ponuđene renovirane modele. Hvala na mišljenju koje me je prodrmalo pozitivno... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ovako... Nijedan motocikl objektivno nije i ne može biti alternativa automobilu, to je jasno. Vespa je smišljena kao alternativa tadašnjim MOTOCIKLIMA, kao vozilo koje mnogo manje masti, prlja i pruža udobniji položaj za sedenje (naravno na kratkim relacijama, na dugim je svaki motor neudoban posle nekog vremena). Elem, nije joj bila prvenstvena namena da se sirotinja voza. Ako ne veruješ, pitaj bilo koga iz starije generacije, ko je to mogao da kupi i vozi Vespu, i koliko ih se uopše vozilo po našim putevima. To je bio i ostao simbol jednog vremena, duha i načina života. A realnu cenu svakog proizvoda uvek određuje tržište, pa će se tako i ove Vespe prodati, ili ne. Eto, to je moje mišljenje. Bez ljutnje. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 22, 2014 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim zadnji amortizer za vespu ( ili se možda radi reparacija ?), zatim onaj držač za retrovizore i vizir, a fale mi i retrovizori, takođe mi fali i onaj plavi šestougaoni Piađo znak napred ? Kad već nabrajam i stakla žmigavaca su mi naprsla pa bi mi i to trebalo ? Za sad samo to . Dajte neki savet gde to da kupim ili ako neko ima nešto od ovoga da ponudi tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...