_funjara__ 75 Napisano April 15 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo nov anlaser za 55e?Jedan prijatelj koji radi sa motorima i nabavlja djelove mi je narucio, stiglo za dva dana, iz Kosova.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano April 16 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao sam sve to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano April 16 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena tecnost u sistemu i opet juce dize temperaturu. Odakle krenuti dalje da se trazi problem Ako imas neđe da pozajmis, provjeri tablu, mozda ona brljavi, termostat vidi da nije zaglavio, a moze i dihtung na glavu da je pregorio, ali bi gubio valjda antifriz. Moze da je i vodena pumpa zabagovala. Kad izvozas malo provjeri crijeva od hladnjaka jesu li skroz tvrda ili srednje meka da mozes da ih stisnes.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jun 9 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da preporuci krstenog majstora u blizini Gm da mi resi ovaj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban 0 Napisano Jun 18 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nekog mehanicara na Altini, Zemunu. Trebalo bi da uradim kvacilo na xciting 250? Po mogucstvu nekog vaseg, da nije od onih dodji za 2 nedelje i te fore kako opravka skuplja od samog skuteta. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis da uradis kvacilo? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban 0 Napisano Jun 25 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da namestim kvacilo. Skoro zakucalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 26 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U tom kraju ne znam nikog, a ovako Satelis, samo nije čekanje 2 nedelje nego bar duplo da dođeš uopšte na red za rad. Ali bolje nema u Bg, garantujem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban 0 Napisano Jun 27 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Postoji mali problem motor ne moze da se vozi. Trebalo bi da se preveze. Video kako radi motor - kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan To mozes i sam da rijesis, ja svoj sam odrzavam/popravljam. Imas na youtube kako se kvacilo rastavlja sve dio po dio, nije tesko uopste samo pratis postupak.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 29 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dali moze neko da mi kaze kako da resim kymco hciting 250 spustio sam motor na nogaricu vratio dam kontakt da upalim nece, odkacim kabal koji je spojen sa senzorom na nogaru on vergla ali nece da upali tako ceo dan vracam kabal na meato i on upali radi 2 m i ugas se i opet skinem i isto nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Prekidač stope te zeza, ili ga eliminiši prespajanjem, ili ako ne znaš poruči sa neta gotov eliminator istog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 30 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoc, evo trazim po netu da vidim gde ima da se naruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 4 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Opet problem. Nece da upali xciting 250, ne baca varnicu na svecicu. Odakle okrenuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od majstora, salim seMozda te bobina zeza.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 5 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vise se grozim majsotra. Jel tebi bese isto 250 karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vergla, a nema varnice imaš opciju kill switch, side switch, bobina, kabl, lula i svećica, treba proveriti i senzor radilice koji daje pobudu bonbini. Za početak eliminiši side switch, pregledaj svu instalaciju od svećice do bobine i dalje, pa redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 6 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probelm resen. Naime, kapa je pravila problem, skinuo kapu, odsekao parce kabla koji ide iz bobine ponovo zasrafio kapu i sve normalno. Da li bi neko bio ljubazan da slika deo gde se nalazi termostat? Ubacio sam zelenu zicu ali kao da ima dve zice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Termostat nema žicu, misliš na termo davač ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 6 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam siguran sta je. Zelena zica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Septembar 6 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ta žica ti ide pored tog crevceta na slici sto se vidi....izvukla se žička iz pina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Septembar 6 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan A pored ovog dzeka, ide i neki deo koji je kao za masu ili sta vec? Ovaj zeleni kabal u seni ima dva kabla. Jedan je samo odsecen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Octobar 27 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo nista pisao na temu Kimka.Uglavnom, samo se sipa gorivo, ulje mjenja redovno i gas, citavo ljeto ga gasio nisam bez ikakvog problemaz iznenadio sam se bas pozitivno na ovaj xciting 250.Problem koji vec duze vrijeme imam je taj sto, kad motor stoji parkiran 2-3 dana upali iz prve, ali kad stoji preko noci pali jedino uz dodavanje gasa, to me malo nervira, ali kupicu novi sauh, prepostavljam da je nesto do njega, kad ugasim motor pa upalim, pali iz prve, ravnomjerno radi na ler bukvalno se ne cuje da radi, kad ga ugasim pa probam posle 5min jedva ziv upali.Juce sam uzeo novi disk i plocice da zamjenim, stari je u dosta losem stanju.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 28 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo disk? koliko novca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Octobar 28 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @_funjara__ ovo kaže ChatGPT , ali slično su ponovili znalci na forumu već mnogo puta. Šta je tačno uzrok, moraćeš da istražiš. Ako je skuter sa karburatorom, a teško pali kada je hladan, uzroci mogu biti sledeći: Čok (sistem za hladni start, saugh): Većina skutera sa karburatorom ima čok koji obogaćuje smešu goriva i vazduha prilikom hladnog starta. Ako čok nije ispravan ili se ne aktivira pravilno, motoru će nedostajati goriva prilikom hladnog starta. Kod automatskog čoka, greška može biti u samom automatskom čoku ili u električnoj instalaciji koja ga napaja. Pogrešan omjer goriva i vazduha: Karburator može biti nepravilno podešen, što znači da smeša nije dovoljno bogata prilikom hladnog starta. Ovo može biti posledica loše podešene igle, plovka ili ventila za vazduh. Prljav karburator: Ako su mlaznice karburatora začepljene ili delimično zapušene, protok goriva može biti ograničen, što može otežati startovanje kada je motor hladan. Temeljno čišćenje karburatora može rešiti ovaj problem. Benzinska pumpica (akceleratorska pumpa): Ako karburator ima pumpicu za gorivo koja dodaje gorivo prilikom startovanja, ona možda ne radi ispravno, čime otežava paljenje hladnog motora. Svećica: Kao i kod verzije sa elektronskim ubrizgavanjem, svećica može uticati na paljenje. Hladnom motoru je potrebna jača iskra da bi pokrenula proces sagorevanja, pa je važno da je svećica čista i ispravna. Propuštanje vazduha: Usisni sistem može imati curenje vazduha, što remeti pravilan omjer smeše goriva i vazduha, što može otežati paljenje, posebno kada je motor hladan. Baterija: Ako baterija nema dovoljno snage, startovanje motora može biti otežano, posebno kada je hladno. Nizak napon baterije može uzrokovati slabije performanse pri startovanju hladnog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...