Dejan76 0 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam danas imao tu cast da se uclanim u BJbikers zajednicu. Kao sto sam naveo u svom predstavljanju planiram da kupim maxi skuter Kymco Xciting 250 mada u obzir dolazi i Beverly. Nisam imao prilike da vozim ni jedan od navedenih ali mi se Kymco mnogo vise svidja kako zbog samog izgleda tako i u pogledu komocije...čini mi se. Pre polaganja za A kategoriju ( pre par dana ) sam vozio casove na, pored ostalog, burgmanu 650 i shvatio da bi mi takav tip skutera najvise odgovarao....samo da bude manji. Kymco se savrseno uklapa. Aktivno pratim oglase na Polovni automobili i primetiio sam da je interesovanje za Kymca slabo s obzirom da se ponavljaju oglasi iz prosle godine....???? .....to me malo zabrinjava mada ni beverly nije mnogo bolji s obzirom da ih ima mnogo vise u ponudi. Konkretno me interesuje ovaj skuter http://www.polovniautomobili.com/oglas3973047/kymco_xciting_250/ Ono sto me intrigira je prvo cena, koja je niza od konkurencije. Napominjem da je prosle nedelje cena bila 1600 a sad je stavio 1400 fiksno. Kontam da treba dodati i troskove registracije i prenosa???? Druga stvar je da je oglasivac naveo da je zamenjen kais a presao je samo 10.500 km Molim za pomoc, predloge , sugestije Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 9, 2014 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Ono sto me intrigira je prvo cena, koja je niza od konkurencije. Napominjem da je prosle nedelje cena bila 1600 a sad je stavio 1400 fiksno. 2. Kontam da treba dodati i troskove registracije i prenosa???? 3. Druga stvar je da je oglasivac naveo da je zamenjen kais a presao je samo 10.500 km Molim za pomoc, predloge , sugestije Hvala Pre nego sto ti bilo sta napisem, da se razumemo da nemam nikakav interes u kupo-prodaji motora iz linka, niti znam coveka ni motor itd, samo cu pokusati realno da sagledam stvari... 1. Narod nema para i cesto je prodavac primoran da spusti cenu proizvoda iako realno vredi vishe. Pogotovo ako mu je hitno iz bilo kog razloga. 2. Naravno da moras da platis ugovor, porez i registraciju (racunaj oko 12-13k u svojoj reziji ili 14-15 hiljada preko agencije) 3. Pogonski kais je od gume, a guma je materijal koji vremenom postaje porozan i gubi svoja inicijalna svojstva tako da pored kilometraze, zamena kaisa je sigurno uslovljena i nekim vremenskim periodom.. Mene vishe brine zbog cega tako ispravan motor nije registrovan i zasto se ne vozi?!... Da li je prvi vlasnik ili drugi , treci.... Da li je padano? Da li je geometrija prava, da li je farban...sve su to jako bitne stvari... Nadam se da sam ti malo pomogao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan76 0 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si druze, i ja uvek nastojim da gledam stvari s neke vedrije strane a narocito iz razloga sto mi se mnogo svidja skuter. A sto se tice toga" Sto nije registrovan" ne bih mnogo zamerio zato sto je velika vecina skutera na oglasima isto tako, uglavnom su istekle registracije u maju i junu mesecu smesno ali tako je. Vrlo moguce da je besparica u pitanju Nazvacu ja lika sutra da se malo raspitam konkretno pa cemo videti. Napisacu sta sam saznao Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 11, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Imate dobrog excitinga 250 gornji milanovac mislim da je 2006god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan76 0 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima, ali je presao tricavih 28000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa? Ja sam Beverly 250 pre dve godine prodao sa 35.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jun 12, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se sredi da pređe i 10 000 km nije problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 12, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ima, ali je presao tricavih 28000 Da i ima servisnu knjigu kao dokaz i prethodni vlasnik je iz Bga, uradjen servis, kofer. Za razliku od svih ostalih koji su presli po 15.000km a lomovi nego ljudi to ne vide tj ne znaju da prepoznaju i cena ih privuce u kombinaciji sa malo kilometara i tako se usrece. Za dobar motor mora da se izdvoji lepa suma novca. Jer na duze staze vise se isplati u startu dati vise para nego posle ulagati u lominu. Sledeci dobar exciting je iz NS koliko sam video i ima jedan nov u BG 2500km presao to treba pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan76 0 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve to prekoracuje moj budzet od 1600 eura. Vidim ja da ce na kraju ipak da bude neki beverly U sustini ja sam se u startu dvoumio izmedju beverlija( koji mi se jedino ne svidja zbog polozaja nogu) i x9 koji je dosta udobniji ali kad mu vidim velicinu zadnjeg tocka slosi mi se. Xciting mi se oduvek svidjao ali mi je bio preskup. Video sam "taj" jedan koji mi odgovara po ceni i tu sam se raspomamio. Da ne bude na kraju "ko ne plati na mostu plati na cupriji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ne žuri sa kupovinom, bez obzira na sugestije i komentare, uzmi ono što ti je "na srcu". Sa Xc nećeš pogrešiti, za svaku preporuku je, pogotovu ako si na par stotina eu od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 13, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan U toj ceni ja bih pogledao onog iz gornjeg milanovca, momak deluje solidno. Btw tek beverlija neces naci dobrog za te pare. Dobar i relativno mlad beverli je 2600+ eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan i x9 koji je dosta udobniji ali kad mu vidim velicinu zadnjeg tocka slosi mi se. Ова констатација ми није баш нај јаснија .Шта ти смета код точка? Мали ти је или велики Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan76 0 Napisano Jun 13, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...mali je tocak, mozda po dimenzijama nije toliko mali koliko izgleda u odnosu na gabarite zadnjeg dela skutera.....da ne kazem d..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па по димензијама точак је исти као и на Кимку,чак су и димензије задње гуме идентичне 150/70 14` А визуелно је друга ствар Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Novakovic 0 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima Kymco Xciting skutera. Ja sam vlasnik Xciting 250 nekoliko godina i presao sa njim preko 10000 km. Sve preporuke za motor svima koji ne mogu da se odluce koji skuter da kupe. Nikakav problem nisam imao sa njim samo redovni servisi, medjutim u zadnje vreme se cuje skripanje u deklu kada dodam gas da krenem. Da li je neko imao slican problem i kako ga je otklonio? Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Jun 29, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Otvori CVT, prekontrolisi stanje, odmasti i zameni sta je za zamenu i problem ce biti resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi palermo 0 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja sam se uclanio danas imam xcitinga 250 2011 god.narandzaste boje kupio sam ga novog i presao 7000.pored 3 servisa nisam nista pipnuo sve je fabricki. bio sam sa njim na moru i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KolezaBobi 0 Napisano Januar 19, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zna li neko koliko može da košta nov karburator za xciting 250 2007 god? Bar približno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Januar 19, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od 50e do 80e sve zavisi, sta se desava sa motorEm? ...... cena polovnog karba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KolezaBobi 0 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se da kada se zagreje kada stanem obrtaji ostaju na 3000 i zadnji tocak se okrene povremeno kada je na nogari. Tek kada se smiri spuste se obrtaji na 300,400. Majstor je pokusao da podesi onaj saug ispod sedista ali ne moze da ga nasteluje nikako pa je rekao da karburator pusta negde i da nista ne smeta ali da bi valjalo promeniti ako hocu. Novi je onda oko 150, 200 eur jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Januar 20, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Saug ne moze da se podesi, proveri da negde ne vuce fals vazduh na usisu, mozda je negde napuklo crevo pa te zezaju obrtaji. Ako je sve ok, proveri koliko je klapna leptira otvorena, moze i tu biti problem ( kolega Sasha imao je slican problem na svom Kimcu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KolezaBobi 0 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ne razumem se toliko da bih sve to pronasao i proverio ali oticicu i do drugog majstora po drugo misljenje pa cu spomenuti da sve ovo proveri. Hvala na info. Da li je kolega Sasha utvrdio sta je bio problem? Jel to bilo u ovoj temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Januar 20, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo u ovoj temi, u kratkim crtama, morao je karb da se zameni, osovina klapne je otisla..... jbg kako i nece kad je presao cinimi se preko 70K km ( vozi se i dan danas ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Januar 21, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Krajem prošle godine sam imao sličan problem na mom Xciting-u. Motor nikako nije mogao da se stabilizuje na leru, nego je konstantno dizao obrtaje - sve do maksimuma (što nije normalno čak ni za MAXI skutere). To nije stvaralo probleme u vožnji, ali je svako zaustavljanje podrazumevalo upotrebu Kill Switch-a. Naš kolega Satelis je odmah locirao kvar (tzv. falš vazduh) ali se to ni na koji način nije moglo popraviti. Nakon toga sam karburator nosio kod još tri majstora (ovlašćeni Kymco servis i dva koja su specijalizovana za popravku karburatora), ali ni oni nisu uspeli da nađu rešenje. Obzirom da novi (originalni) deo navodno košta preko 250 Eur, morao sam da se zadovoljim polovnim Keihin karburatorom koji je skinut sa neke Honde ali se skoro u potpunosti poklapa sa originalom. @KolezaBobi Ako ti je potrebna pomoć, mogu da ti pošaljem kontakte servisa i firme koja prodaje polovne delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Sasha ako moze i meni br tel. Potrebni su mi delovi za xciting 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...