Jump to content

Moto Zajednica

KolezaBobi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kymco xciting 250

KolezaBobi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. @Sasha molim te za brojeve telefona tih servisa, pogotovo ako je neki iz Beograda, izgleda da me ista sudbina čeka, ali ajde neka probaju da nešto urade sa karburatorom. Hvala unapred
  2. Na zalost ne razumem se toliko da bih sve to pronasao i proverio ali oticicu i do drugog majstora po drugo misljenje pa cu spomenuti da sve ovo proveri. Hvala na info. Da li je kolega Sasha utvrdio sta je bio problem? Jel to bilo u ovoj temi?
  3. Desava se da kada se zagreje kada stanem obrtaji ostaju na 3000 i zadnji tocak se okrene povremeno kada je na nogari. Tek kada se smiri spuste se obrtaji na 300,400. Majstor je pokusao da podesi onaj saug ispod sedista ali ne moze da ga nasteluje nikako pa je rekao da karburator pusta negde i da nista ne smeta ali da bi valjalo promeniti ako hocu. Novi je onda oko 150, 200 eur jel?
  4. Pozdrav, zna li neko koliko može da košta nov karburator za xciting 250 2007 god? Bar približno.
  5. A molim te za kontakt Joske ne poznajem ga. Moze i u pp. Hvala ti
  6. Pa akumulator bi trebao da je ok ali provericu, Hvala na odgovoru. Znas li mozda koliko regler za njega moze da kosta?
  7. Kolege, postao sam vlasnik peLJepog kymca xciting 250 2007 godište. Motor je u dobrom stanju, jedini problem je što lampica akumulatora svetli kada radi motor, bivši vlasnik tvrdi da je to zbog hladnog vremena i da se njemu ponekad palila (ovih dana je bilo oko -6 kada sam ga probao), takođe kaže da je akumulator nov i pod garancijom još godinu dana i da misli da nije ništa. Da li neko zna možda da li je moguće da se pali zbog hladnoće ili možda postoji neki drugi problem? Veliko hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja