lalajko 2021 Napisano Mart 1, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima Sprint Max od 50ccm. Majstor mu je rekao da mora da kupi nov karburator zbog negog problema sa lezistem dizni. Gde moze da se kupi takav karburator, postoje li prodavnice u Bg specijalizovane za kineske motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je to ovaj A ima i ovaj skuplji i kvalitetniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 1, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel sigurno taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan 99% jeste zbog ove oznake GY6 jer sam imao Sprint Filly koji ima potpuno isti agregat kao Max. Evo ga još jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Mart 1, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li je taj max 4t masina cisto da ne bude zabune, doduse svi max modeli su 4t dok model maxx je 2t, inace karburatori sa linkova su za max 4t sigurno............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 2, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Cudno da mora da se menja ceo karburator, mozda je samo membrana u pitanju. Jedino ako nije nesto fizicki slomljeno. Inace ima setova za reparaciju, dizni, igli, itd. Inace svi 4t 50cc imaju isti karburator,onaj Naraku ti ne odgovara, tj, predimenzioniran je za 50cm jer mu je difuzor 24mm (namenjen je 125-icama), obicno je 18mm na standard agregatima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 15, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam danas kupio bas karburator za 4T skuter ali 150 ccm. Uvoznik Sprinta je Massetehnic iz Novog Sada, telefoni 021 6736022 i 021 522261, nalaze se prekoputa novosadske carinarnice, ulica se zove Bajci Zilinskog, gde su servis i skladiste delova. Imaju karburatore ali samo cele i kompletne sa elektronskim saugom. Moj karb na 150ki je procurio, zatekao sam benzinsku baru ispod skutera, i otisao kod uvoznika da pitam za iglu ili membranu. Iako traze iz Kine, ne dobijaju sitne delove, pa sam morao kupiti ceo karb, za 150ku je kostao 4500 dinara, a marku sam dobio HUAKAI. Testiracemo. U prodavnici na Rumenackoj ulici ne drze delove osim ulja, svecica i akumulatora, tu ne treba traziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jeftiniji: http://shop.motobike.rs/SKUTERI/4T-KINA-SKUTERI/MOTOR/KARBURATOR-I-DELOVI/Karburator-GY6-50cc-4T-China-PL/prod_13380.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 19, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjen novi Huakai za 150 4T i upalio na anlaser odmah, ali je morao na dobro podesavanje kod pravog majstora, Posle podesavanja predjeno je preko 300km, ubrzanje bolje i progresivno, potrosnja pri cepanju 2,94 na 100km. Verovatno bi pri kultivisanoj voznji potrosnja bila manja, sto cemo videti. Ponovo, ovo je karb za 150 a ne za 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...