man in black 6 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: drag star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли знате квалитетне радње, цене... Ова моја сва избледела од летњег сунца просле године. Шта да радим кад возим и по највећој врућини Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 1, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna radnjica koja radi farbanje,nalazi se u bulevaru od vise poslovne kad se krene ka cvetkovoj pijaci,s leve strane se nalazi,ne znam kako rade a ni cene,ali ako hoces,sutra/preksutra ti mogu saznati broj pa ti mogu javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Vojvode Supljikca ( ex Zarka Zrenjanina) kada od Bulevara (depo ili pic. Orao) udjes u ulicu 50tak metara sa leve strane krojacka radnja, prodaju i pozamanteriju, ujedno farbaju i odecu i obucu od koze. Koristio sam jedared njihove usluge i bio zadovoljan. Odmah do njih je i neka auto bravarska radionica tako da nemozes da omasis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Mart 1, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A nikako se ne bi usudio da to sam odradiš? Nije nikakva filozofija niti zahteva neki spec. alat/pribor... Parče sundjera i rukavice (da ne bude ofarbana i ruka, uzgred ) a cene bočice - prava sitnica. + što se posle možeš pohvaliti u "sam svoj majstor" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 1, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan A nikako se ne bi usudio da to sam odradiš? Nije nikakva filozofija niti zahteva neki spec. alat/pribor... Parče sundjera i rukavice (da ne bude ofarbana i ruka, uzgred ) a cene bočice - prava sitnica. + što se posle možeš pohvaliti u "sam svoj majstor" jel ta farba moze da se koristi i za farbanje textila?trebao bih da ofarbam neki dux ali ne znam gde mogu da nadjem farbu za tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Mart 1, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne, farba za textil je potpuno drugačija (praškasta, prodaje se u kesicama), kao i tehnologija farbanja - ceo predmet koji se farba se potapa u vodeni rastvor farbe i kuva se dosta dugo. I još napomena: ne mogu se svi textilni predmeti farbati, što zavisi isključivo od sirovinskog sastava istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 1, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Preko puta cvetkove pijace,Vucicev prolaz 20,2414024,pon,sre,pet,drugim danima je na drugoj adresi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
man in black 6 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: drag star 650 Prijavi odgovor kao problematičan A nikako se ne bi usudio da to sam odradiš? Nije nikakva filozofija niti zahteva neki spec. alat/pribor... Parče sundjera i rukavice (da ne bude ofarbana i ruka, uzgred ) a cene bočice - prava sitnica. + što se posle možeš pohvaliti u "sam svoj majstor" Не знам. Нашао сам за 35 јевреја, мислим да није много. А пробао бих што не бих, само где се купују те бојице? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Mart 6, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A nikako se ne bi usudio da to sam odradiš? Nije nikakva filozofija niti zahteva neki spec. alat/pribor... Parče sundjera i rukavice (da ne bude ofarbana i ruka, uzgred ) a cene bočice - prava sitnica. + što se posle možeš pohvaliti u "sam svoj majstor" Не знам. Нашао сам за 35 јевреја, мислим да није много. А пробао бих што не бих, само где се купују те бојице? Ne kupuj to! Mnoogo skupo. Proveriću sutra gde ih ima, znam samo da nije ta cena, sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A znate li ko moze da sredi jaknu od brusene koze(ali da ne izgleda kao da su je krave zvakale) letos se cela napunila musicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8878 Napisano Mart 7, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan juče svratih do Bobana na autokomandi, neki lik pitao za farbanje jakne, 5000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Mart 7, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A nikako se ne bi usudio da to sam odradiš? Nije nikakva filozofija niti zahteva neki spec. alat/pribor... Parče sundjera i rukavice (da ne bude ofarbana i ruka, uzgred ) a cene bočice - prava sitnica. + što se posle možeš pohvaliti u "sam svoj majstor" Не знам. Нашао сам за 35 јевреја, мислим да није много. А пробао бих што не бих, само где се купују те бојице? Daklem ovako: pronašao sam ostatke od jesenas, imam jednu nenačetu bočicu, 0,2 lit, menjam za bocu Sprite od 2 lit, jel ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Mart 21, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa farbanjem, odustao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 366 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi trebao osveziti boju na mojoj jakni... Nimmin koja je procedura? Samo namazati sundjerom ili nesto vise? Kako ispadne? Koliko je postojano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano April 15, 2012 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi trebao osveziti boju na mojoj jakni... Nimmin koja je procedura? Samo namazati sundjerom ili nesto vise? Kako ispadne? Koliko je postojano? Procedura zaista jednostavna: očistiti kožu na mestu gde se farba (pod time mislim - skinuti blato, insekte i sl.), premazati sundjerom ili četkicom (lakše je sundjerom!) i ostaviti da se osuši, prirodno, oko 15 - 20' pri čemu treba paziti da mazano mesto ne bude preklopljeno. To je to, srećno Ne mora se farbati cela jakna ako ostatak nije izbledeo, sasvim dobro su ujednačeni spojevi ofarbanog i starog, naravno, ako nije, ponavljam, izbledela. U toj varijanti, farbaj sve, nije to mnogo veliki posao. Postojano isto kao i "fabrički" odradjeno, dakle isto koliko ti je trajalo i pre osveživanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...