orlovi 597 Napisano Februar 26, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Dakle...Kupio bih dva izduvna lonca...Nije bitno od kojeg i za koji su motor..Bitno je da su u dobrom stanju...Moze i oval...Moze i original za CBR 1000 F...Moze i karbon...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23675 Napisano Februar 26, 2012 Integrisan, 9958 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva komada od modela sc21... Izlazi su fabricki nazad po 30mm koliko se secam, to je izmenjeno i ubacene su izlazne cevi od 45mm. Desni izduv je gotov i ispoliran levom treba obraditi tu izlaznu cev, plast je prohromski tekodje poliran. Cena za oba je 120eura, ukoliko te zanima slikacu ih detaljno. Sretno sa potragom i pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 27, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi..Trazim nesto lepse ili skroz original u sivoj boji.Moji su celi samo oguljeni tako da mogu i njih da presvucem...Dolazi u obzir i karbonska obloga...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23675 Napisano Februar 27, 2012 Integrisan, 9958 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u mogucnosti stavi dva karbonca, ne karbonom presvucen plast... Cuo sam dve 1000f sa robertovim izduvima (ada race), prelep dubok zvuk! Bar po mom ukusu... Evo snimka sa Delkevic izduvima. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...