kicavac 0 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Momci ,kažite mi mol. vas zašto mi saug kad ga uštekam na skut ne izlazi a na stolu radi odlično, izlazi 5mm i vrati kad maknem sa akum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 2, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Skuter mora da bude upaljen da bi sauh krenuo da izlazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kicavac 0 Napisano Jul 4, 2020 U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i tako. I 9.5v je struja na sauhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimce90 0 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Yamaha Majesty 125 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam skuter pre neki dan, stajao je godinu dana .Nije paljen , upalio je posle 10s verglanja i nema dima.Ali sam primetio u cantri za vodu kao mulj malo na cepu i unutra.Doduse zapusten je skroz bio, neki savet za majstora, ili ako mogu nesto da uradim sam, slobodno napisite.Iskreno nisam ga platio puno, vuce lepo ide radi.Ali ne bih da ga vozim tako dok se ne proveri . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Jul 19, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mulj moze da bude od ne menjanja antifriza, sto je moguce obzirom na slike da niko nikad nije menjao. Druga losija varijanta je da je dihtung glave ili sama glava u problemu i da pusta kompresiju u rashladni sistem, a samim tim i uljne pare pa one se vrte kroz rashladni sistem i taloze u boci. Najlakse ti je da uzmes lepo crevo i isperes to sve vodom, nabavi i Akru(sredstvo za odmascivanje) pa sipaj u nju, pa ispiraj nekoliko puta dok ne bude cista voda. Onda ga izvozaj par stotina kilometara i pogledaj u bocu. Ako je voda cista, ispusti i sipaj antifriz i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зависи какав је муљ.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Jul 19, 2020 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је муљ мастан онда ти среџивање главе и дихтунг главе не гине.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimce90 0 Napisano Jul 19, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Yamaha Majesty 125 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze da me kosta to zadovoljstvo , i da l znate nekog proverenog majstora da odvezem da proveri sve to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyKv 0 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani pazario sam pre skuter iz naslova,imao sam par problema i rešeno je,prljavi filteri,rezervoar,svećica a nije hteo da pali,sada pali lepo i to na pola klika Zamenio sam ulje ipone 15-40,u transmisiju sipano 80-90 ipone skuter4,antifriz g12,sistem opran,pumpa ozračena.Javlja mi se sledeći problem,do 70-80 km/h ide lepo a nakon toga sporo ubrzava i uopšte ne prima gas,čuje se brujanje,zujanje u zadnjem delu ili već...ne mogu da pricenim.Savet šta dalje.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jul 29, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, postoji jako lepo posecena tema o Yamaha DX250 modelu u Maxi tehnickom kutku ovog podforuma. Ako o istom modelu svako malo otvaramo nove teme, tematika se razvodnjava i niko ne moze da pohvata informacije koje mu trebaju. Iz tog razloga, ova Vasa tema ce biti spojena sa vec postojecom pa tamo mozete pratiti odgovore i sticati nova saznanja o trazenom modelu motora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2984 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyKv Pozdrav komšija.Valjalo bi da neko učen pregleda prenos i oko njega.Ako znaš naše lokalne majstore najaviš im se i dobiješ rešenje. Imaš Kotura u Jarčujku, Srdjana u Sijaćem, Leševića na Higijencu...Ako ti treba neki kontakt javi se na PP, proslediću ti.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyKv 0 Napisano Jul 30, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšija,imam neke od kontakta ali rekoh da rešim sam i možda baš neko ima isti problem.Puno pozdravaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyKv 0 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,da li neko zna gde se mogu naći najpovoljnije membrane karburatora za yamahu majesty 250 dx,moje su propale ili već drugi karburator kao i da li neko reparira pomenute,pravi itd,čika Duro Vidak se više ne bavi tom tematikom?Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9624 Napisano Septembar 18, 2020 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To isto treba i mom kumu, stoji mu skuter nekoliko meseci, ne moze da nadje...njegov je ja mislim mbk 125, ili 150 kubika, al isti problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyKv 0 Napisano Septembar 19, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko radi te membrane ili niko nije nasledio čika Djuru? On 18.9.2020. at 8:35, Blaza je napisao: To isto treba i mom kumu, stoji mu skuter nekoliko meseci, ne moze da nadje...njegov je ja mislim mbk 125, ili 150 kubika, al isti problem... Može biti,stvar je u tome što Djuro više ne radi te membrane i tu je sada veliki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пробате код увозника за Јамаху, ал неће бити повољно никако, за Хонду Џез другар је наручио ја ишао до Делте да подигнем, кад се нисам шлогирао 11 000 дин. Тако да немојте се изненадити Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 19, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam oko 70€ u platneru bilo pre 3 4 god kada sam ja trazio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 19, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan E sad jedna postapalica... odsecete u krug gornji prsten membrane, raspertlujete donji prsten i isecete sredinu da vam ostanu dva gumena prstena, uzmetw kisobransko platno (platno koje ne pusta vazduh) i iskrojite, zalepite super lepkom u krug (mora biti malo nabora svuda u krug), mora se iskoristiti i diht masa na kraju i sve zahteva dosta strpljenja i spretnosti u finijim radnjama, ali na kraju ce posluziti dok iz jamahe stigne nova membrana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9624 Napisano Septembar 20, 2020 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako prepakovao membranu za Libertija 125 od Mazde, ispalo super ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milaannn 0 Napisano Decembar 31, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam yamahu majesty 250ccm i imao sam neke svecic koje nisu originalne,i zanima me ako narucim novu da li ce se poboljsati vuca motora s obzirom da te svecice bacaju struju ali po vuci motora izgleda da to nije dovoljno jer kad su bile nove motor je solidno vuko. Pa ako nek ima iskustva sa tim da mi kaze o cemu se radi i da li je do svecice.LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Decembar 31, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam temu sa vec postojecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Januar 1, 2021 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne treba prvo da se predstavi i td ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Januar 1, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nije do svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driger 8 Napisano Februar 8, 2021 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Bijelo Polje, Crna Gora Motocikl: Benelli TRK 502 X (2018) & Yamaha Majesty DX 250 (1999) & Tomos APN 6 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nakon 4 godine voznje i hiljade i hiljade predjenih kilometara, odlucio sam da odradim mog ljubimca i spremim ga za neke nove, ozbiljnije rute... E sad, posto je vec sve razmontirano, zanima me da li bi na nesto dodatno trebalo obratiti paznju? Planirano da se stavi novi klip, karike, gumice ventila, kais, rolnice, filteri, svecica... Ima li neki dio koji bi trebalo dodatno pregledati i sto moze biti problematicno? Promenio Februar 8, 2021 član Driger ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...