djile 6 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ovo zamro forum. Samo malo da dam elana da nastavimo sa kucanjem. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4721 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije zamro Forum nego vaša tema se malo ulenjila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode da li je neko kupovao ovogodisnje Michelin koje su izasle ove godine. Ako neko jeste interesuju me utisci..... Pozdrav sabraci Majestyovcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na Power Pure, moj utisak je mada jos nisam imao prilike da probam po mokrom al kako kazu ljudi samo naravno treba maksimalno izbegavati zebre i zuta autobuska stajalista jer moje misljenje da tu nista ne pomaze, meni cak malko prokliza i kad je suvo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, fanky. A šine si zaboravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E da Gos'n Alex ima ogromno iskustvo sto se tramvajskih sina tice, on tacno zna koja je guma najbolja za sine, i pod kojim uglom se prelazi preko njih, bilo horizontalno ili vertikalno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Octobar 18, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa da li je bo;ja ta pure power ili city grip? i gde ima da se kupi i prednja i zadnja. Unapred zahvalan. Pozdrav sima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semircelo 0 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi.Jel ima neko neki link gdje se moze free skinuti service manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dobijes link cim se dokopam svog racunara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podelim iskustvo sa sabracom majestyovcima. Juce sam kupio obe gume. Radi se o Dunlop runscoot 207 i za sada sam zadovoljan, naravno recicu vise dok ih budem lepo istestirao (sto ce bojim se biti dogodine), uradio sam dodatak za vizir kod Ivana i super je uradio (kao i uvek). Ostaje mi jos centralni stender da nadjem i zavarim i za ovu sezonu dosta. Ostalo dogodine. Na zalost jos nisam nasao nekog korektnog majstora (da nije derac i da dobro radi) ako neko ima dajte predloge. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Run scoot imam i ja na AA500 i nogu ti reci da je odlicna nema klizanja obaram ga do kraja sare!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo drugari zanima me gde se gleda koliko ima vode u hladnjaku, gde mu je akomulator mozda glupa pitanja al nisam nasao Yamaha majesty 250 1996 inace ista kao 2000god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan akumulator ti je ispod desne patosnice, kad je skinec videces poklopac koji drze 2 srafa, odvijes ih i eto ga. a posuda za vodu je isto sa desne strane gde i akumulator (videces gde se sipa kad skines poklopac akumulatora), na donjoj plastici imas otvor kroz koji se vidi stanje u posudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pored akomulatora sam video mali poklopcic. Otvorim ga a unutra kao grlo od posude koje ide ispod u plastiku. Uopste nevidim nista unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan jest, to je posuda vode. pa kroz to grlo i ne mozes da vidis nista, samo da sipas. stanje gledas kroz rupu na donjoj bocnoj plastici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo idem da vidim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu. ako te muci jos nesto javi da pomazemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu. ako te muci jos nesto javi da pomazemo. Kuku opet problem gde da ispustim antifriz. Koliko staje.i neki najbolji postupak za sipanje. Mslim na to da li da ga upalim u toku sipanja ili tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan to da ti kazem ne znam, to nikada nisam ja radio vec majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pricam da mi je majesty 1996 isti kao i 2000 al zapravo to ne znam pa mi recite kako to da utvrdim on je ovako spolja identican al sta moze biti drugacije ? Aj Bre vidite da budim temu maximalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, veruj mi bolje daj majstoru 10-ak evrica za ruke pa gledaj sta radi....... Naravno ako imas nekog normalnog majstora, veruj mi iz mog iskustva govorim....... Nego, da li neko stanuje na banovom brdu ili u blizini pa da nadjemo neku garazu, bar za zimu........ a kad imas garazu mozes i da sredjujes na miru motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas vezano za temu, ali me je ovaj oglas bas nasmejao http://www.polovniautomobili.com/oglas2753915/yamaha_majesy_125_ccm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sledece god ias kod mene garazu besplatno cele zime,greje se i blizu sam ti u Zelezniku sam. Ove god radim i sredjujem je pa jedva i moj motor staje al sledece ce biti i za tvoj i jos nekom ako zatreba. Naravno besplatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 20, 2012 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Run scoot imam i ja na AA500 i nogu ti reci da je odlicna nema klizanja obaram ga do kraja sare!!! Da pohvalim i ja runscoot gumu! Mnogo dobra guma,imao sam je na malagutiju i lepo sam " ulecao " i "kosio " se u krivini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam rashladnu tecnost u mom motorcetu ispustio sve iz hladnjaka i bocice pa potom sipao u bocicu ponovo novu tecnost koja kad upalim motor ostaje u bocici mesto da ode u hladnjak nivo se ne smanjuje, sta bi moglo biti sve je normalno radilo. Upalim ga radi lepo al pocne da dize polaku temperaturu jer nema Antifriza u hladnjaku, Cuo sam da se to desava kad udje viska vazduha,kako ga ispustiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...