haugh 66 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan jakna je kupljena nova u sred sezone prsle godine obucena par puta i sad stoji ,imaful protektore , ledja ramena laktovi, 063204411 za cenu mozemo se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Februar 29, 2012 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan jakna je kupljena nova u sred sezone prsle godine obucena par puta i sad stoji ,imaful protektore , ledja ramena laktovi, 063204411 za cenu mozemo se dogovorimo Odlicna jakna ali meni Velika!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelnoo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan novi broj telefona je 060 4 20 44 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan jakna je kupljena nova u sred sezone prsle godine obucena par puta i sad stoji ,imaful protektore , ledja ramena laktovi, 063204411 za cenu mozemo se dogovorimo Odlicna jakna ali meni Velika!!! Prijatelju, stavi koja je velicina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan pise da je xxxl, ali malo cisto sumljam ja sam visok 190 i imam 95 kg, i meni je za nijansu veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,,, moze i zamena za razno samo mi skuplja prasinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji cenu na pp ili je zakaci ovde,pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelnoo... :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan jopet.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...