Student 764 Napisano Februar 13, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kao i u epizodi seijala ``Poslednja ekskurzija`` ``Spasavanje Tenere`` i sad sam morao da se vozim dzipom al sa pogresne strane stakla! Prijatnije je kad ne pada ovo bijelo govno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevi !!! To je duh ......... Znači šmekeri, ipak se družite sa skuterašima MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidoje br,1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan au Kovac natera mi suzavac na oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Februar 13, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan skidam kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidoje 2 Mini vidoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 13, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7172 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je da sam video facu onom tipu što ne može da istera karavana, kad je Kovač polako krenuo ka njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ste kraljevi Neka novog vlasnika motor dobro sluzi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju video "umetničkog" pakovanja Crne Munje :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan @ svima HVALA !!! Posle ovakve pustolovine nemoze, ma sta nemoze, ne sme da bude los )))) Pu Pu Pu da ga ne ureknemo! Drugari, ovde mislim na Popsy-a, Student-a, Sumara i Milosa Capo-a, HVALA VAM NA PODRSCI I POMOCI !!! Zivele zimske carolije ))))) Srecan sam ko kuce i jedva cekam sutra da ga vidim ponovo )) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Milose vidimo se ujutru )))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina a vreme ste nasli bas pravo za probu i kupovinu,sto kaze moj drugar motor se kupuje onda kad se vlasniku ne mili da izadje po hladnoci da otvori garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan No comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast! Nego koliko platisste mladu,koliko je stara, i koliko je pregazila? Ista ka moja,samo crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 13, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste platili skuter prevoz?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan E da mambu smo platili 740 euroa ))) a presla je 23.567km i u odlicnom je stanju kako je komisijski utvrdjeno i moze se videti na slikama i klipovima ali ponovicu da ga ne ureknem PU PU PU ma bezveze!!! )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan E ostalo je jos da se plati registracija i kako mi je Milos Capo rekao to je oko 10.000 dinara sa novim tablama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi loodaci prosto vam zavidim, mali u zdravlju da ga teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjaua 5 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XP500 T-max 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi loodaci prosto vam zavidim, mali u zdravlju da ga teras Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako se to radi Jedino što je do Soluna tri somuna i 25 kafana.. Dan ranije javlja mi se Student i pita "Jeli brate, jel mozemo da računamo na tebe i tvoje borno vozilo ako se negde zaglavimo? Samo mi je kroz glavu prošao odnos težina i stepen rđavosti..mog i Šumarevog vozila Može brate naravno, neću gasiti telefon..šta drugo da mu kažem, a da ne slažem Sreća prati hrabre.. dobro je da je sve ispalo kako je teneraška momčad zamislila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za pustolovinu, a ponosnom vlasniku puno srećnih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, jeste nenormalni, za zlatnu medalju!! :care: Da te služi lepo taj skuter bar jedno mesec-dva, a onda da pređeš na neki enduro. Makar bila i ST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 14, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja priznajem da vam zavidim do jaja Svaka cast bracho moja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 14, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Super!! Život nema drugo poluvreme. Živi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...