mihilow 0 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ,duze vreme vec merkam kawasaki kx250 2T model ,pitanje je jer ce mi trebati i za kratke deonice po javnim putevima ,jel moguce uz ugradnju fara ,stop lampe i migavaca da se registruje to cudo ,video sam onaj klx i deluje mi kao sra*e u odnosu na ovaj KX ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 13, 2012 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Teško može da se registruje. Traže stranu saobraćajnu (SUP) ili ako imaš nekog da ti pomogne u SUPu. Migavci nisu obavezni za motocikle. Ako nemaš namotaj za struju, a KX nema, onda možeš naku lampu na bateriju da sija čisto zbog zakona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 13, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se registruje , to je jebada ziva , tesko da ces naci uopste to sa regularnim papirima , uglavnom ako imaju papire imaju samo KLUBSKE , a sto veli Srbac on nema namotaj , ima neka sema da se stator nesto namotava jebava ali je ne isplativo i ne potrebno , varijanta Srbceve bivse Husqvarne el nekog KTMa il HUSABERGA je mnogo bolja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 13, 2012 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze dinama od bicikla :moto3: za kratke relacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 14, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ma za kratke donice niza i gas Ugledaj se na neke kolege sa foruma Koje voze CRF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihilow 0 Napisano Februar 14, 2012 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kratka relacija hmm to je nekih 60 km recimo ,jer bi ga ja nosio na vlasinsko jezero prvi gradic surdulica je 30 km od moje kuce gore recimo tako da mi za to treba razmisljao sam recImo o husqvarninom prednjem delu sa farom ,eventualno namotajem ,imao je drugar sm 125 pa mi je delovalo ok ,eventualno ako je mala plastika da se busi na kx-u ,opet neki husq. stop ,sta je jos potrebno za registraciju ? hvala na odgovorima momci p.s. zaboravio sam sto se tice papirologije uzeo bih nov motor a da i koliko su pouzdane 2t te masine ?znam da su 4t sra*e jer su za servise pakao a kako je sa 2t ? jedino 2t sto sam imao je sr aprilia pre 7-8 godina Promenio Februar 14, 2012 član mihilow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 14, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Kljucno pitanje , gde ti mislis da kupis 2t 250 O.o ? Moze kawa da se dobije za neke astronomske pare iz narudzbine sto je 100% ne isplativo , mozes da pazaris jedino i iskljucivo YAMAHU tog godista fullcross 250 (YZ250) i KTM (SX 250 ) . Pre recimo godinu dana , pre nego sto sam kupio CRF 450 ja sam hteo da pazarim novi 250 , dza bu moze nova Yamaha , stariji model ali nova tamo ovamo 8-9 k evra je bila i moze ktm , to ne podnosim (izvinte vlasnici al taka mi neka alergija kad ga vidim) . Uzmem pare , odem kod coveka , kupim CRF sa svim novim delovima i gotovo ! Malo je skuplji za odrzavanje , a 100 x lepsi za voznju . Ali dede da se vratimo na pricu , imas sirok spektar mogucnosti kod cvaja u enduro varijanti kao sto vec nabrojah KTM , HUSQVARNA , HUSABERG . . . . A ako si vozio samo 4t , onda 250 nije za ucenje na cvaju taj motor u full kross varijanti jede malu decu , u enduro varijanti je mali mirniji lepsa isporuka snage (Srbceva husqvarna je tu bila extra fino je vukla cak i u malim obrtajima) . . . Moja preporuka CRF450X , KLX450R , RMX450Z , WR400,426,450R , EXC450R , TE450 ili vec EXC250 2t . . . Najbolja varijanta je sesti , probati pa odluciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihilow 0 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi vozikao sam ja bas bas cudne motore ,probao sam i husq. sm610 i to 2 komada jedan je bio full fabrika nov fakticki ,a drugi je bio samo sa race auspuhom i granom (bem li ga kojom ) probao sam i neki ktm isto kros ne znam koj je bilo je davno uglavnom kawa monster je za mene hmmm jednostavno zaljubljiva a 2 t kawa ima da se nadje kod nas nova oko 7k evra je 250ccm ,probao sam ga preko imao je na G neki auspuh ceo i to je bilo TO ! oko 60 ks iz 250 kubika sa sve onim zvukom motorne testere na steroidima je bio presudan za zaljubljivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 14, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas samo yamaha i to tesko , nema kawasakija vise on se ne proizvodi , u potpunosti obustavljena proizvodnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 14, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Primoto novi sad , kod viktora imas KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihilow 0 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan moji snovi se polako ruse hmm mozda uvatim preko nesto ne znam bas jurim Monster 2t kawu il ce da mi pukne film pa cu da uzmem busu novu i uradim fat tire 360 kit i to mi jedna od zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 15, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti ja nova kawa ima za 20 i nesto hiljada evra po narudzbini , mislim da je to ne isplativo 2011 taj model , nema ga u seriskoj proizvodnji , veruj mi 4t u potpunosti zadovoljava svaku potrebu cak bolje od 2t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihilow 0 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan joj nemam pojma jos sam i u guzvi ovih dana do 00 vidis kad pisem na forumu 10 do 5 je ujutru cuo sam se sa jednim rodjakom lik je psiho za motore ima jedno 6-7 R-ova i par kroserica ,zivi u madjarskoj u segedinu mozda moze nesto da mi nadje ,ako ne onda cu da vidim sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 17, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan U madjarskoj imas EXTRA ocuvane motore novijih godista za male pare ! http://www.hasznalta...hu/kereso/motor Dopuna : http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kx_250_2t-4436716 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan druze ne bih da ti se mesam preterano ali svaki novi motor 2t 250 jebe mater malim decama kako ide i koliko je ljut.... tako da razumem zaljubljenost ali mislim da ti i drugi brend osim kawe moze pruziti isto.... i moram ispraviti kolegu iznad, 4t ima svoje prednosti, ali se po snazi i dozivljaju nikad ne moze meriti sa cvajom pogotovo toliko ljutom kakvu ti trazis... nadam se da ces naci pravu kawu za randevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jun 1, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Power of 4 stroke is real power Jedini dozivljaj je RK RK RK RK RK pu dal ima jos neka brzina nize da ukocim ! Salim se ko sta voli to nek tera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ako sam razumeo ti bi kupio nov motor 250 2t pa ga iz fullcrosa preradjivao u enduro ??? ili??? koliko sam ja informisan za tu kombinaciju mislimda vise nemoze jer znaju u policiji u cemu je razlika u masinama . i mislim da vise ta kombinacija nemoze cak i da nemoze da se atestira tako nesto . mada nije provereno . po meni neznam stace ti 2t masina za voznju po javnom putu i po (neznam jel enduro ili cross) . ako je enduro voznja i asfalt uzmi neki 4t bar neces vuci gorivo na ledjima u rancu . razlika izmedju exc (enduro) i sx (cross) kod ktm je velika , ogibljenje i menjac . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jun 7, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kupljen u SRB nov, moze i da se stavi signalizacija i da prodje tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kupljen u SRB nov, moze i da se stavi signalizacija i da prodje tehnicki bas tu mislim da nemoze jer su potrebni svi papiri iz fabrike , carine i od prodava za registracuju , a onda se vidi . mislim da bi pre moglo da se uveze i tu zamene oznake modela. ali to je ?? nevidim zasto covek koji daje tolike pare neuzme odmah enduro verziju a onda zameni ogibljenje ako mu treba za kross. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 7, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo smrducka na mene i moje zaljubljivanje, koje je usledilo extremno brzim spustanjem na zemlju. Ko hoce da vozi tu Kawu, taj mora malo vise "cudnih" motora da se navoza od jedne Huse sa auspuhom na G. Ili da bude mnogo talentovan. U svakom slucaju, preporucujem da prvo probas jedan krug po stazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jun 10, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ima motor, pise mu u saobracajnoj CRF 450R model, na gabora sagmajstera se vodi, a 99% sam siguran da moze da se registruje nov cross iz salona, da nema problema nikakvih, sem sto mora da se stavi signalizzacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Taj CRF nuje registrovan da bi se vozio po ulici, ni jedan takmicarski kros.... vec da NE bi vadili ATA karnet kad idu preko granice na trke...... P.S. ide li jos onako dobro kao sto je isao dok je bio u obrenovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Jun 10, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ali to je regularna saobracajna uz koju se dobija tabla, necemo da ulazimo u to za sta je on napravljen. Neznam stvarno, na njega sam naleteo na oglasima jos davno, sada ga covek ceni 3900 bio je prodat za 3000 , bar mi tako rece lik iz BGa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...