FilipCacak 0 Napisano Jun 6, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako sam skapirao, ovo copy - paste tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9870 Napisano Jun 6, 2021 Ne silazi, 2299 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da može, kraća verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 6, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav opet ljudi, moze li neko da mi da savete oko odrzavanja motora i slicno. Bas sam all new i nista ne znam. I zanima me kako i gde mogu da nabavim led poziciju i led glavnu sijalicu fara i ako u opste moze pozadi da se stavi kao neka led traka ili slicno. Vidjao sam kao i one farove napred sa ledom u krug skroz i bas dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde mogu da kupim polovni originalni kofer za Piaggio beverly? Proverio sam u Motoklinici, kod Gavre, Motorumu, kod Peđe (ima nov da se poruci oko 30k do 35k) Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan KP oglasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan KP oglasi?Ma nema, gledam non stop. Čak sam i ja postavio oglas da kupujem koferSent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Davore, mozes l ida mi posaljes neku sliku tvog sedista deluje odlicno. Jer i ja svoje zelim da tapaciram bas u tu boju i razmisljam kod koga da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Davore, mozes l ida mi posaljes neku sliku tvog sedista deluje odlicno. Jer i ja svoje zelim da tapaciram bas u tu boju i razmisljam kod koga da radim. Ovo je sa filterom uključenim (ne mogu da isključim filter, pošto mi ne radi gornji deo tacha na ekranu Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa filterom uključenim (ne mogu da isključim filter, pošto mi ne radi gornji deo tacha na ekranu Sent from my VOG-L29 using TapatalkJedna bez filtera od prošle godine Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO!! hvala. Mozes li da mi kazes koji je bio materijal i kliza li guza. U pregovorima sam izvesnim Moto sedita Boban, kazu da je dobar ali ne moze kao da uradi te stepove koji bi vrv sprecili klizanje kad ase vozi u sorcu i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO!! hvala. Mozes li da mi kazes koji je bio materijal i kliza li guza. U pregovorima sam izvesnim Moto sedita Boban, kazu da je dobar ali ne moze kao da uradi te stepove koji bi vrv sprecili klizanje kad ase vozi u sorcu i slicno. Koža, ne klizi. Motor sam kupio sa takvim sedištem. Pogledaj kod Srđana Cvetković a (Fb), čini mi se da ima dobra sedišta i da radi te štepove. Mislim da se nalazi u surčinu. Nisam radio kod njega, ali mi je drugar rekao da je dobarSent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Davor83pitanje, da li je vrh sedista onaj sto ide bas kod “drugara” malo podignut u odnosu na druga sedista istog skutera,, posto je prepravljeno i mozda modifikovano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Davor83pitanje, da li je vrh sedista onaj sto ide bas kod “drugara” malo podignut u odnosu na druga sedista istog skutera,, posto je prepravljeno i mozda modifikovano?Nisam obraćao pažnju na druge skutere. Ali ako budem imao prilike pogledacu! Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je kod mene isto profilisano sediste. Ali kada imate 192 komfor je na prvom mestu, Ovaj Boban iz beograda kazu da je najbolji i 80e je preslvacenje sa njegovim materijalom pa sam i zakazao da mi tapacira isto kao tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4861 Napisano Jun 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bobana nema greske - nemoj da brigas Nemam sad vremena da trazim bolju sliku, imas u mojoj temi "Operacija Atlantic". Covek je vizionar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je kod mene isto profilisano sediste. Ali kada imate 192 komfor je na prvom mestu, Ovaj Boban iz beograda kazu da je najbolji i 80e je preslvacenje sa njegovim materijalom pa sam i zakazao da mi tapacira isto kao tebi Super, koliko mu treba vremenski da uradi sedište? Ja ako budem našao kofer za piaggio uradiću naslon u boji sedišta.Obavezno okači sliku sedišta kada ga središ Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jun 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 3-6 месеци Шалим се наравно, све зависи колико посла има 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuo si Srdjana, prvo sam se cuo sa njim. Covek je nevaspitan, glup, neprofesionalan, uzas....Ovi ljudi "moto sedista Boboan" LJUBAZNOST! Rekli su mi da da ce trajati 2-3 dana. Kacim slike bez brige i broj ako budes zeleo. Promenio Jun 18, 2021 član FilipCacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuo si Srdjana, prvo sam se cuo sa njim. Covek je nevaspitan, glup, neprofesionalan, uzas....Ovi ljudi "moto sedista Boboan" LJUBAZNOST! Rekli su mi da da ce trajati 2-3 dana. Kacim slike bez brige i broj ako budes zeleo. Super, javi kad završi!Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bice onda neka improvizacijaDakle improvizacija.Padne mi na pamet da uzmem otisak pomocu papira i olovke i to posaljem decku koji radi one 3D nalepnice.Rezultat je ispod, dobro je ispalo, cak je i pogodio strukturu da izgleda kao katadiopter. Nema tu funckiju, cisto estetike radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa tim ne mozes tehnicki da prodjes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 18, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, FilipCacak je napisao: sa tim ne mozes tehnicki da prodjes? Skine kofer i na tehnicki...Neki tehnicki pregledi zahtevaju da motor dodje bez kofera ili da se demontira na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 18, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2021. at 23:00, Davor83 je napisao: Da li zna neko gde mogu da kupim polovni originalni kofer za Piaggio beverly? Proverio sam u Motoklinici, kod Gavre, Motorumu, kod Peđe (ima nov da se poruci oko 30k do 35k) Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to sajt? Negde u nemačkoj Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 18, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan ebay... Da,Nemacka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...