Creative biker 1454 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj MOTO TAXI nesto kao rent-a-bike, gde sam vozis ili klasican taxi gde te drugi vozi? Mislim, logicno je ovo drugo ali rekoh aj da pitam posto ne vidim "sofera"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1123 Napisano Februar 9, 2012 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce:gulasi,cevapi,jagnjetine,krckano,przeno,'ladno pivce...i sve sto sleduje u Marokancevim putopisima! Pozdrav Zajecarac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je video BMW znao je da si pošteno čeljde E svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ziveli.....pa mozda cu i ja jednog dana tako da se slikam na BMW-u ispred Delte Sto ti zelim Vlado iz sveg srca........ :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Moto Taxi vozi taksista a ja sam bio putnik u ovom slucaju, taksista otisao da usitni da mi vrati kusur i ostavio upaljen motor pored mene :staa: zamalo da sednem i .....fijuuuuuu Eh, Djokicu, Djokicu........pa ne mogu da budem gladan.....normalno je da covek kad ogladni ......pojede nesto po svom ukusu. Pa jel tako? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav prijatelju...chestitama na starom-novom motoru... ali utisak je taxi nadam se skorom vidjenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Moto Taxi vozi taksista a ja sam bio putnik u ovom slucaju, taksista otisao da usitni da mi vrati kusur i ostavio upaljen motor pored mene :staa: zamalo da sednem i .....fijuuuuuu Hvala na objasnjenju! Cekam nastavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kad vidim Marokanca u temi putopis srecan sam Srecan jer su putopisi fantasticni pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan BMW F650GS DAKAR .... Kao sto rekoh, u nedostatku mog prevoza...........dobar, cak odlican je i prevoz od sina....Ivana. a put je dobar, cuj odlican .........do Avale, nase stare ljubavi....... a ponekad je dovoljno i do Usca.....ja motorom a Boki i Stragi (moj veliki drugar, bivsi impresivni centar Partizana) kolima.........popijemo kaficu, posedimo i opet lepo Ali, ne mogu stalno uzimati motor od sina........tako sam zatrazio od Delta Motors da mi daju motor na koriscenje jer ne mojom krivicom kasni isporuka mog novog motora......slozili su se i dobio sam na koriscenje BMW F800R tako da sam odmah krenuo da ga malo testiram........ i to preko Fruske Gore do Beske na corbicu, zatim Novi Sad, Zrenjanin, Vrsac.........i nazad do Beograda u toku jednog dana - nesto preko 600 km. Slozicete se lepa voznjica......... Corbica ispod mosta Beska u Sidru je bila ............cetiri minus - jeste lepa, ali moze to bolje i sa manje paradajz pirea..... Ali zato ketchiga je bila.........pet plus - odlicna, kao i odlican ambijent i lepo sam rucao..... Krenuo sam nazad do autoputa za Novi Sad i kako sam izasao na breg .......morao sam da zastanem i da se nagledam ove lepote......... Dao sam gas i preko Novog Sada stigao u Zrenjanin za cas posla, mogu vam reci da ovaj sitan gradjom motor ima veliko srce i ogromna pluca....... Ubrzava izuzetno posle 6000 obrtaja, prosto mami da mu dajes po gasu non-stop......a to nije dobro za mene, jer jos uvek u meni sedi onaj mali crveni djavolak koji stalno govori "gas, gas..." Sa original gumama Michelin drzi jako dobro u rezimu koji mu namecem, ogibljenje je dosta tvrdo (sto je normalno, ipak je ovo motocikl sa sportskom notom)i moram pohvaliti kocnice - BREMBO i to komplet Brembo koji stvarno koci kao Brembo... Uzivajte malo u malom lepotanu, pa cu vam ispricati kako sam ustanovio da stvarno koci, ma sta koci...... :staa2: ujeda za oci kako koci...... Vratim se u Beograd i sretnem Bokija na Suzukiju (uzeo od drugara Ivana)i odemo da se malo provozamo do Kosutnjaka i u povratku prolazimo pored zgrade CK (sada je tu TC Usce) sa namerom da odemo do Usca na kaficu....... Stizemo do semafora a iz suprotnog pravca beli Ferrari Scuderia sa dve crne strafte brunda i skrece prema hotelu Jugoslavija.......ma, skrenem i ja mahinalno za njim da malo slusam pesmu nad pesmama.......vidim momak me primetio i daje gas. Dajem i ja gas i to dajem sve sto ima.......do limitatora prva, druga, treca..... ne bezi mi nista, tu je oko dva-tri metra ispred mene u levoj traci, ja u desnoj. Odjednom vidim njegove kocnice kako se pale, na nivou SIV-a smo, hvatam i ja kocnicu (prednju) i ujedno vidim sivog kadeta kako ulazi sa parkinga SIV-a prvo u levu traku i odmah bezi od Ferrari-ja u moju - desnu traku (pre kocenja smo bili po mojoj proceni na oko 180 km/h).......... Vidim ja da se opasno brzo priblizavam gepeku od kadeta i nabadam kocnicu iz sve snage, pocinje da se migolji dupetom jadan motoric....popustam malo prednju, dodajem malo zadnju cisto da mu smirim guzicu i opet prednju do koske...... ..........i sve je OK, gepek se udaljava polako....... Posle ide ono uobicajeno, pritisak raste u glavi, malo porazgovarate sa vozacem (u ovom slucaju je to bio inspektor policije u privatnom automobilu) i "drugarski" se rastanete... Ali kocnice..........vrede sve pare........iskreno. Dodje tako laganica i taj dugo cekani trenutak kada su isporuceni nasi motori 27.04.2012. tako da sam pre voznje na Frusku Goru a posle servisa na 1.000 km otisao do .... RIBARKA BANJA....... 30.04.2012. sam ujutru popio kaficu u "Tref-u" i krenuo ......... mala pauza po silasku sa autoputa oko Raznja........ i idem laganica dalje.......gledam levo desno i mislim se kako bi bilo dobro da svratim do neke crkve usput.........valja se........... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sa leve strane pise na plavoj tabli "crkva Sv. Petka" i skrenem ja sa asfalta na neki zemljani put i laganica dodjem do crkve u izgradnji....... Zamalo da se okrenem i odem kad mi pridje jedna zena, nosi dete u narucju i pita me jel sam se umio na cesmi, kaze valja se - voda je dobra. Stanem ja i odem i umijem se i jeste - voda je dobra. Kaze ona meni "dobro je kad si vec ovde da upalis svecu", ja joj kazem da bih ali crkva u izgradnji ..... Kaze ona meni "dodji vamo, sad cu ti otkljucam ...." i otvori ona meni dastcharu sklepanu odmah pored crkve u izgradnji i kada otvori vrata.......a ono kao u crkvi :staa2: uradio sam sve kako nalazu crkveni obicaji, zahvalio se iskreno sto mi je otvorila ovu "crkvu" i ona onako jednim tako otvorenim tonom mi kaze "sacekaj malo da ti dam nesto za tvoj motor, valja se.....jer putujes" i ode i donese mi privezak Sv. Petke...... Zahvalio sam se i krenuo....... zemljanim putem do asfalt i gas................. do RIBARSKE BANJE.... malo odmorio u drustvu bronzanih Vojvode Mishica i M. Obrenovica...... i udri laganica po gasu do Kraljeva, vreme je rucku, gladan sam....... Stara dobra kafanica pored auto-moto staze (u stvari starog auto-poligona JNA) BERANOVAC... Uvek ista nedoumica kada udjem u kafanu a gladan sam.......ne znam sta cu..... a sve bih. Narucujem pola porcije cevapa i pola porcije domacih kobasica.......+ salata...... i ne da je dobro......nego, odlicno - preporucujem kada ste u prolazu, neceta zazaliti. Hrana je odlicna a cene ...........pa pogledajte sami. i odoh ja polako kuci..........na odmor, ipak sam ja sredovecan mladic kome je ponekad kada se prejede potreban manji odmor..... :zdravo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan STUDENICA ...... 22.05.2011 Uspeo sam da Bokija i Ivana nagovorim da malo ostave posao jer nece pobeci i da se malo provozamo ..... Idemo do Studenice preko Kraljeva - Ivanovi roditelji zive na izlazu iz Kraljeva u jednoj prelepoj kuci. toliko je lepa da je i Ivan slika (po ko zna koji put)........ Ivanovi roditelji su nas sacekali kao roditelji..... u drustvu prelepog psa ....... i super macka....... smo se lepo odmorili, okrepili, napili hladne vode i krenuli jako lepim putem do Studenice..... videli gde je pre osam vekova bila PRVA SRPSKA BOLNICA.... jos jedan pogled na jedan od nasih najlepsih manastira......... i odosmo............ A gde bi to mi mogli da odemo.......nego da jedemo ! Nadjosmo kafanu "Fontana 2" pored reke Ibar. Narucili smo......bruka.....razne carolije sa rostilja.......bilo je odlicno.......cista petica..... sto mozete videti po izrazu lica Bokija i praznim ovalima......... Eto, tako je to bilo pocetkom ove godine od kada sam se vratio iz Gabona. Sad sam ovde, pauzirao sam do sada (da se malo odmorim) i sada polako krecem u neki posao........videcemo koliko sam pametan, vreme ce pokazati........ Ajde da vas ne smaram, odoh i ja na kaficu do Bokija a vi ako vam je bilo zanimljivo - tim bolje........ako ne, slobodni ste da me kritikujete...... Pozdrav svima....... :zdravo: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 435 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pelepo....Nadam se da cu ja jednog dana moci da pruzim sebi ovakvo zadovoljstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlican mix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6451 Napisano Februar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druže, stvarno su nam nedostajali tvoji duhoviti i lepi putopisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala....... bas je lep osecaj kada vidim da ste svi tu i da vam se i svidja ovo sto piskaram..... Hvala od srca....... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Tvoji putopisi su mi medju najomiljenijim, puni duha i lokalnih specijaliteta. Sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5030 Napisano Februar 9, 2012 Ne silazi, 5606 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kafana "Trojka" ili kako lokalci kazu "kod Spiklja" je odlicna i omiljena medju Kraljevcanima, a bogami i sire. Na meniju nema previse stvari, ali sve sto ima je odlicno i od posebno odabranog mesa. Posto vidim da ste isli ibarskom...a verovatno ces jos neki put, u dolini jorgovana, tacno preko puta starog grada Maglic je kafana "Jerinin grad"...obavezno stivo za sve putnike juzno od Kraljeva...jagnjetina i teletina ispod saca kao i sveza pastrmka su neprej...ve! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7865 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, Marokanac. Merak je bio tebi dok si se vozio, merak je nama dok čitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pih al su ti slike Kam gi zivotinje, dzungla, divljina.... Ajd ti nazad u Afriku, bare preko zime, da uzivam u slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Udahnuo covek srpski vazduh punim plucima zasluzeno po africkim pustarama ! Bravo imenjace , ziv bio i dugo vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 9, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i puno lepih vožnji ti želim, a nama sjajnih putopisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan povratak kući druže Marokanac.Što rekoše ostali, nedostajali su nam tvoji putopisi...Samo napred i srećno sa novim motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, odmor za oci i dusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...