Marokanac 1882 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan VRATIO SAM SE U SRBIJU - NOV MOTOR !!!!...... Eto, vratio sam se iz Afrike u Srbiju.........definitivno. Po povratku u Beograd, napravio sam dogovor sa Delta Motori da mi oni otkupe crveni Adventure (2008. godiste) a da moj drug Boki i ja kupimo nove ADV 2011. Dogovor je napravljen..........svi zadovoljni. Dosao dan da se preuzmu motori - 27/04/2011 Niko srecniji od nas dvojice........ Spremni za nove voznje, moramo da sacekamo kofere............do tada idem na krace voznje po Srbiji.......... Odoh da se spremam......... Nastavljam odmah, samo da vidim dali sam ovo do sada dobro postavio.......(godine, pa zaboravan covek)........ 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2676 Napisano Februar 9, 2012 Strucnjak, 1638 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Zoki, čestitam na novom sokoćalu i jedva čekam nove putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5124 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prava i proverena mašina za pravog svetskog putnika! Neka te služi kako si zamislio i da s' njim pređeš mnooogo više (ako je uopšte moguće) nego sa onim "starim" ADV-om. A sad imaš i maglenke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za novu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E kada ću ja definitivno da se vratim iz Afrike pa da sednem na ovako nešto. Puno sreće sa novom Mašinom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18663 Napisano Februar 9, 2012 Integrisan, 8488 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan :stabre: Eh, jebiga............. Pisem ja evo vec pola sata i ubacujem slike i zazvoni fiksni telefon u dnevnoj sobi i moja Verica lepo razgovara a ja istovremeno da ubacim sve ono sto sam napisao............kad ono .....CVRC........nece........i onda primetim da internet zeza. Zovem Borisa (sina) upomoc i on ukapira da sam prikljucio fax/sekretaricu u dnevnoj sobi bez SPLITERA........... a ja ni neznam sta je spliter, uglavnom tako ne treba, iskljucili smo i Verica je nastavila razgovor na bezicnom (kucnom) i sve je ok..........sem sto sam ja izgubio ono sto sam “poslao” :staa: . Sad moram da ponovim pisanje i ubacivanje slika..........ok, ali malo kasnije, popodne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 9, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak kao san...ali je ipak java! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za novi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi puno Vericu, a ti spremi neki paprikas da proslavimo za novi motor. Srecno Druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Februar 9, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 9, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A bre braćo, pustite čoveka da piše svoj putopis. Motore je, piše gore, podigao još prošle godine u aprilu. Piši dalje druže Marokanac, pratićemo na času . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan K'o sto neko rece, nije isto biti ziv i ziveti! Alal vera majstore, ti ga zivis za sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za masine... Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Evo me !!!! Tehnicki problemi su reseni, u medjuvremenu sam otisao po kiseli kupus u magacin (Verica pravi sarmu ) u magacin i kupio poklon sinu Ivanu (sutra mu je rodjendan i to 25.).......... Nov motor je tu, nabrzaka sam odvozao onih prvih hiljadu kilometara, uradio taj prvi servis u "Delta Motors" - znaci sve je OK, garancija tece............idem da se malo vozim sam jer Boki je zauzet u svom kaficu "Slonce"....... Gde cu :stabre: ........ma, odoh malo na Frusku Goru...... preko Golubinaca sve malim putevima do Rume pa uzbrdo...... i sa leve strane neki lepi zenski manastir, zaboravio sam ime........(malo mi krstenica pozutela....) Odmorim malo, i nastavim kroz debelu hladovinu predivne sume....... pa na drugu stranu do Dunava, i tako se vozim i..........vreme je za kaficu..... Kako sam stao, skidam kacigu kada cujem...... "odakle bre ti.....Marokanac" ...i vidim mog starog druga Baneta "oficira" kako sedi sa mestanima i ispija kaficu... Bas mi drago da ga vidim, nismo se videli dugo.........on se odselio iz Beograda pre 5-6 godina, sagradio kucu, u penziji je i uziva na svoj nacin......... posedeli smo, porazgovarali.........i obecao sam mu da cu svratiti sam ili sa nekim drugovima svejedno - njemu ce biti drago....... Odoh dalje uzvodno uz Dunav pa uzduzno po Fruskoj Gori celom njenom duzinom..... kroz gustu sumu....... do restorana "Zmajevac" koji nazalost ne preporucujem..........jeo sam neki srneci gulas koji je bio bez veze.........nikakav....... ispred restorana neki spomenik "hrabrim" partizanima........ Nastavio sam tako i polako krenuo da silazim nizbrdo prema Rumi i sa leve strane vidim neki manastir, skrenem i vidim VELIKI manastir a pored na drvenoj tabli pise "stari manastir 3 km" i odoh ja jos tih 3 km uskog puta i vidim prelepu crkvicu i pored se renovira zvonik....... Nasuprot crkve vidim jednog monaha kako zaliva povrtnjak, pitam jel mogu u crkvu, on mi kaze "crkva je otvorena" i nastavi da poliva i doda "ako ti treba nesto da kupis, ti odaberi i ostavi pare" ..... :zbunjen: Kupio sam izmedju ostalog i jedan prelep krstic za mog ljubimca.......ah, sta kazete, zar nije prelep ? Malo smo porazgovarali monah i ja i odoh ja polako za Beograd.......blizu je sve to, nisu nikakvi kilometri ..............ali prijaju, u glavi sam vec u nekom daljem i duzem putu......nadam se uskoro........ :zdravo: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Februar 9, 2012 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te sluzi! Cestitam! Prelepa i zanimljiva voznjica po Fruskoj Gori. I ja kad god ne znam gde bi,okrenem na tu stranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 9, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan PARIZ, AVALA, VOJVODINA, STUDENICA ......... Sada je februar, zima stegla i kao sto vidite i sami voznje nema.......pa sam resio da proslu sezonu stavim "na papir". To ce trajati, jer vi znate da ja nisam preterano brz na pisanju .....mada cu se truditi...... Frusku Goru sam obisao 12.05.2011. a motor sam dobio 27.04.2011. i da ne bude zabune vozikao sam se ja i cekajuci motor (crveni ADV sam dao Delti pocetkom aprila kada smo napravili dogovor) malo sam krao BMW F650GS DAKAR od sina Ivana, malo sam "pozajmljivao" BMW F800R od Delta Motors-a a kada sam bio u martu u Parizu vozio sam se MOTO-TAXI Honda Gold Wing 1800 ......... Znaci ako si bajker i volis da vozis..........uvek mozes da se snadjes i da budes na 2 tocka....... PARIZ - moto taxi Ogladneli smo..........odoh po cevape, pa nastavljam......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka tebe i tvoju suprugu Vericu nova masina vozi gde god pozelite, i da nam se vratite sa prelepim putopisima, kakve malo ljudi kao ti umeju da pisu . Ziveli.....pa mozda cu i ja jednog dana tako da se slikam na BMW-u ispred Delte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 9, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan "pitam jel mogu u crkvu, on mi kaze "crkva je otvorena" i nastavi da poliva i doda "ako ti treba nesto da kupis, ti odaberi i ostavi pare" ..... " Pa kad je video BMW znao je da si pošteno čeljde 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...