Jump to content

Moto Zajednica

kupujem za bocne kofere GIVI ili KAPPA ploce ili nosace

Recommended Posts

• U prolazu, 48 postova

imam problem sa bocnim nosacima za bocne kofere ......nemam mogucnost kacenja kofera jer su nosaci bez ikakvih kacenja(nemaju na xebi ona dva valjcica i onu kockicu zub,,) pa stoga mislim da ce mi dobro doci neke ploce za BOCNE KOFERE ili neki adapteri jer se ne kace na istu foru kao kod zadnjeg centralnog kofera...........ajd junaci pomagajte prodajte il vec neka ideja ?? :care::neznam: :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova

pa daj neke slike da vidimo. pogled vredi vise nego hiljadu recu :aha:

evo ovako prva slika je slika mog nosaca aj da kazem 99% tako izgleda jer je slika sa neta ,,,,,,,znaci nama tri usice ili ...kocka koja upada u zub bocnog kofera u bravicu i ona dva mala valjka koja upadaju u sam kanal u bocnom koferu......... slika br2 je sa neta isto nosac slican mome ......slika broj 3 prikazuje delove koji bi trebali da budu na samom nosacu a koje nemam

PITANJE: jel ima neko nekakvu plocu sa ta 3 elementa da mogu da razmisljam o kupovini bocnih kofera uopste

post-1085-0-94535900-1328549610_thumb.png

post-1085-0-89735000-1328549734_thumb.png

post-1085-0-55794000-1328549759_thumb.png

• U prolazu, 48 postova

Upravo taj set sa slike je imao da se kupi u Louisu i kostao je oko 8E.

ma nije problem u novcu uopste,,,,,,,,,,problem je i ako narucim taj set sto nemogu fizicki da ga ugradim na moj nosac osim da ga varim a sto zelim da izbegnem na mom nosacu za kofere,,,,,,,zato i pitam dali ima neka varijanta gotovih ploca jer su smradovi iz Givija pravili razlike u modelima za kofere tako da nije isto kacenje kod pojedinih modela pogotovo starijih.......

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

Verovatno imaš nosače za Hepco Becker sistem kofera koji se od Givija razlikuje po tome što nema široki zub i dva valjka, već na zadnjoj strani nosača (onoj najbližoj repu) ima malo zadebljanje gde se bravi. Hepco Becker koferi se "umeću" u taj ram jednim svojim delom, za razliku od Givija koji se kači na pomenute tri tačke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja