mitos 63 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa bocnim nosacima za bocne kofere ......nemam mogucnost kacenja kofera jer su nosaci bez ikakvih kacenja(nemaju na xebi ona dva valjcica i onu kockicu zub,,) pa stoga mislim da ce mi dobro doci neke ploce za BOCNE KOFERE ili neki adapteri jer se ne kace na istu foru kao kod zadnjeg centralnog kofera...........ajd junaci pomagajte prodajte il vec neka ideja ?? :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan pa daj neke slike da vidimo. pogled vredi vise nego hiljadu recu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6022 Napisano Februar 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Louisu da kupiš sve što ti reba za kačenje tvojih kofera http://www.louis.de/_1087ebc7db6bed4531884583b9e4e87e9e/index.php?topic=wgr&grwgr=510&wgr=231&hersteller=0&anzeige=0&typ_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa daj neke slike da vidimo. pogled vredi vise nego hiljadu recu evo ovako prva slika je slika mog nosaca aj da kazem 99% tako izgleda jer je slika sa neta ,,,,,,,znaci nama tri usice ili ...kocka koja upada u zub bocnog kofera u bravicu i ona dva mala valjka koja upadaju u sam kanal u bocnom koferu......... slika br2 je sa neta isto nosac slican mome ......slika broj 3 prikazuje delove koji bi trebali da budu na samom nosacu a koje nemam PITANJE: jel ima neko nekakvu plocu sa ta 3 elementa da mogu da razmisljam o kupovini bocnih kofera uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4786 Napisano Februar 6, 2012 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo taj set sa slike je imao da se kupi u Louisu i kostao je oko 8E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo taj set sa slike je imao da se kupi u Louisu i kostao je oko 8E. ma nije problem u novcu uopste,,,,,,,,,,problem je i ako narucim taj set sto nemogu fizicki da ga ugradim na moj nosac osim da ga varim a sto zelim da izbegnem na mom nosacu za kofere,,,,,,,zato i pitam dali ima neka varijanta gotovih ploca jer su smradovi iz Givija pravili razlike u modelima za kofere tako da nije isto kacenje kod pojedinih modela pogotovo starijih....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 7, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno imaš nosače za Hepco Becker sistem kofera koji se od Givija razlikuje po tome što nema široki zub i dva valjka, već na zadnjoj strani nosača (onoj najbližoj repu) ima malo zadebljanje gde se bravi. Hepco Becker koferi se "umeću" u taj ram jednim svojim delom, za razliku od Givija koji se kači na pomenute tri tačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...