Jump to content

Moto Zajednica

Zarada prodavaca novih motocikala

Recommended Posts

• Drug član, 1622 postova
  • Motocikl: V-STROM

Pre neki dan mi covek koji je radio u delti rece da je zarada na BMW X5 bila negde oko 10 000eura,:stabre:Imam drugara koji radi u auto salonu i kaze da nemaju neku zaradu na prodaji novih vozila vec na prodaji delova i servisu. Sta mislite koliko zaradjuju uvoznici i dileri motocikala u Srbiji? :Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Zaradjuju oni dobro, nego kukaju zato sto trenutno ne zaradjuju kao pre par godina kada su se razbijali i od prodaje, a i od svojih marzi. Nemojte ih zaliti.

• Podržavam 9

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Zaradjuju oni dobro, nego kukaju zato sto trenutno ne zaradjuju kao pre par godina kada su se razbijali i od prodaje, a i od svojih marzi. Nemojte ih zaliti.

od 500 do 1000e provereno

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

Oni koji još rade zarađuju dovoljno, oni koji su prestali raditi ili su propali ili otvorili nešto drugo što znači da nisu zarađivali dovoljno :D

• Podržavam 4

• Ol' dirty bastard, 620 postova
  • Motocikl: TDM

od 500 do 1000e provereno

Verujem da je ovo neka minimalna zarada.

Pa sad skoro je Maxter is Slovenije prodavao neku Lanciu cini mi se,gde sve izadje plafon 2500e do registracije.

Pogledao sam malo oglase,takve su uglavnom preko 3000e kod nas.

Neko ko se time bavi i ide cesto preko(ima prijatelje tamo) moze da prodje mnogo bolje.

• Svrati ponekad, 232 postova

svima su sada granice otvorene,pasos u ruke i napred mozda se posreci pa uzmes na motoru i par hiljada nikada se ne zna,dobar je to posao

svima ga preporucujem1zdravo.gif

• Podržavam 6

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

svima su sada granice otvorene,pasos u ruke i napred mozda se posreci pa uzmes na motoru i par hiljada nikada se ne zna,dobar je to posao

svima ga preporucujem1zdravo.gif

bas tako..mnogi su pozurili kad su ukinute vize po kola i motore pa se vratili busom sa velikim putnim troskovima i opet otisli na auto plac da kupe kola...nije to bas tako lako otici negde i naci nesto povoljno a da valja. Evo kod mene u italiji lik na placu za malu teneru iz 89 koja je u ocajnom stanju trazi 1200 a u srbiji ne vredi ni 1000e

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

Ne znam zašto, ali u Srbiji ljude neverovatno zanima koliko ko na čemu zarađuje, koliku ima platu, koliko je nešto platio, koliko se ugradio... A u isto vreme svi mislimo da nismo dovoljno plaćeni za svoj posao.

Da ne bude zabune, nemam veze sa prodajom vozila niti sam iz te priče ali ne vidim kako će moj život (ili kupovina vozila)biti bolji ukoliko sam upućen koliko ko na čemu zarađuje.

• Podržavam 24

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

.. moguce zato da bi razmi mrsomudi videli ako se to isplati da rade i oni, danas je svaka susa "majstor",

a tu je i ono da i komsiji crkne krava

• Podržavam 2

Ne znam zašto, ali u Srbiji ljude neverovatno zanima koliko ko na čemu zarađuje, koliku ima platu, koliko je nešto platio, koliko se ugradio... A u isto vreme svi mislimo da nismo dovoljno plaćeni za svoj posao.

Da ne bude zabune, nemam veze sa prodajom vozila niti sam iz te priče ali ne vidim kako će moj život (ili kupovina vozila)biti bolji ukoliko sam upućen koliko ko na čemu zarađuje.

Nisam postavio temu da bih zavirivao ljudima u dzep jer me to ne zanima i imam svoj posao za koji sam sasvim dovoljno placen.Postavio sam temu jer me zanima sta drugi misle koliko dileri zaradjuju po prodatom motociklu,jer isti model motocikla od dilera do dilera se razlikuje i po 500 evra.Ne verujem da ovaj jeftiniji radi za marzom od 200-300 evra.Mislim da na motorima sa cenom oko 6-7000 evra imaju zaradu oko 1000evra,a na skupljima i više.

• Svrati ponekad, 354 postova

na motorima tesko da se moze nesto ozbiljnije zaradit u zadnje vreme.Cene su cak jeftinije kod nasih dilera nego u inostranstvu(Italija) ili su tu negde.Ali sa kolima je druga prica.

za 2500-3000e Land Rover Freelander,a kod nas.........

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ja mislim da bi svi koji sumnjaju u velike zarade,a nisu se time bavili,da bi trebalo da sednu u autobus i da odu preko da doteraju i ocarine po jedno do dva vozila,pa neka se sami uvere kolika je zarada,mozda im i ostane 2 do 3 hiljade evra,taman ce biti i u zaradi, a mozda i ostanu bez 500 evrica...:stabre:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 952 postova

Uopšte me ne zanima zarada onih koji se bave poslom na slobodnom tržištu, to je sve tu negde, zavisi od uloženih sredstava i truda ali uglavnom bedno. Iritira me ono što se dešava u državnim i povezanim firmama koje se zajebavaju sa našim novcem.

• Svrati ponekad, 232 postova

Nisam postavio temu da bih zavirivao ljudima u dzep jer me to ne zanima i imam svoj posao za koji sam sasvim dovoljno placen.Postavio sam temu jer me zanima sta drugi misle koliko dileri zaradjuju po prodatom motociklu,jer isti model motocikla od dilera do dilera se razlikuje i po 500 evra.Ne verujem da ovaj jeftiniji radi za marzom od 200-300 evra.Mislim da na motorima sa cenom oko 6-7000 evra imaju zaradu oko 1000evra,a na skupljima i više.

a sta ti mislis brate,kupis motor od 6000 hiljada i kusur evrica i onda ga ovde pordajes,gledas li ti prijatelju sajtove za prodaju motora preko uporedjujes li ti cene kada tako nesto tvrdis.

koliko mi se puta desilo da odem negde preko i kada stignem to nije to i sta onda onda idem deset dana po drugoj drzavi i trazim,spavam u kolima jedem u kolima,rizikujem da me neko opljacka..evo dajem ti primer od pre par dana.dao sam drugu kola da ide da uveze tri motora,covek koji je u italiji proveo 15godina perfektno prica njihov jezik sta vise bolje nego oni no da ne duzim,isao je na ugovoreno i kada je otisao tamo cvrc motor nije ni priblizno kao sto je rekao.on se pokupi i krene dalje spavao je kod prijatelja Italijana,,sva sreca,,ostao tamo deset dana potrosio 600e da ne bi bio na teretu drugu,jer kod njih nema kao kod nas jedi i pi za dzabe,nasao motore posle deset dana krenuo nazad i kada je dosao u sloveniju stao da malo odrema,stao je na pumpu posto nije bilo mesta on stane pozadi na parking,spavao je nekih par sati i krenuo dalje posle nekih par kilometara oseti da na golfu leva zadnja guma deluje kao da je probusena,stane pored puta na zaustavnu trakuobuce prsluk i pocne da vadi rezervnu gumu.

kada je digao kola na dizalicu i poceo da menja gumu ucini mu se da cuje nesto,pogleda u kola kad tip sedi u njima i prevrce po kolima onako poplasen jer nije obracao paznju lupi po krovu od kola da bi privukao paznju doticnog,on mrtav ladan mu kaze da je dosao da mu pomogne,drug mi se osvrce i vidi dva coveka sa druge strane auto puta kako stoje i cekaju da se nesto desi,,naravno tipovi kao dudovi te velicine,,zatim pocinje prepirka sa dizalicom u ruci,ovaj izlazi iz kola i polako se povlaci unazad kada je video da je drug pokazao zube.

sve se odigrava u munjevitoj brzini namesta se guma i krece do prve pumpe i zove se policija,nijihovo objasnjenje je sledece sto nisi zvao odmah to je jedna kriminalna grupa koja operise vec mesecima po auto putu..i sta sada ja da ti kazem na ovo sve moglo se jako lose zavrsiti..

nema tu moj prijatelju para koliko ti mislis,krvav je to posao.

da umalo da zaboravim guma nije bila probusena nego je iglica bila odvijena tek toliko da polako ispusta,da vozac ne primeti odmah nego da stane negde pored puta

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Sumnjiv si mi. Mnogo se nesto raspitujes i svasta mislis!

.. moguce zato da bi razmi mrsomudi videli ako se to isplati da rade i oni, danas je svaka susa "majstor",

a tu je i ono da i komsiji crkne krava

Druze ne znam odakle ti pravo da nekoga vredjas i nazivas pogrdnim imenima.Ja nisam nikoga vredjao,najnormalnije sam postavio temu i nema potrebe za vredjanjem.Postavio sam temu da cujem njihova misljenja, a ti ako nemas nista pametno da kazes,zaobidji istu.

a sta ti mislis brate,kupis motor od 6000 hiljada i kusur evrica i onda ga ovde pordajes,gledas li ti prijatelju sajtove za prodaju motora preko uporedjujes li ti cene kada tako nesto tvrdis.

koliko mi se puta desilo da odem negde preko i kada stignem to nije to i sta onda onda idem deset dana po drugoj drzavi i trazim,spavam u kolima jedem u kolima,rizikujem da me neko opljacka..evo dajem ti primer od pre par dana.dao sam drugu kola da ide da uveze tri motora,covek koji je u italiji proveo 15godina perfektno prica njihov jezik sta vise bolje nego oni no da ne duzim,isao je na ugovoreno i kada je otisao tamo cvrc motor nije ni priblizno kao sto je rekao.on se pokupi i krene dalje spavao je kod prijatelja Italijana,,sva sreca,,ostao tamo deset dana potrosio 600e da ne bi bio na teretu drugu,jer kod njih nema kao kod nas jedi i pi za dzabe,nasao motore posle deset dana krenuo nazad i kada je dosao u sloveniju stao da malo odrema,stao je na pumpu posto nije bilo mesta on stane pozadi na parking,spavao je nekih par sati i krenuo dalje posle nekih par kilometara oseti da na golfu leva zadnja guma deluje kao da je probusena,stane pored puta na zaustavnu trakuobuce prsluk i pocne da vadi rezervnu gumu.

kada je digao kola na dizalicu i poceo da menja gumu ucini mu se da cuje nesto,pogleda u kola kad tip sedi u njima i prevrce po kolima onako poplasen jer nije obracao paznju lupi po krovu od kola da bi privukao paznju doticnog,on mrtav ladan mu kaze da je dosao da mu pomogne,drug mi se osvrce i vidi dva coveka sa druge strane auto puta kako stoje i cekaju da se nesto desi,,naravno tipovi kao dudovi te velicine,,zatim pocinje prepirka sa dizalicom u ruci,ovaj izlazi iz kola i polako se povlaci unazad kada je video da je drug pokazao zube.

sve se odigrava u munjevitoj brzini namesta se guma i krece do prve pumpe i zove se policija,nijihovo objasnjenje je sledece sto nisi zvao odmah to je jedna kriminalna grupa koja operise vec mesecima po auto putu..i sta sada ja da ti kazem na ovo sve moglo se jako lose zavrsiti..

nema tu moj prijatelju para koliko ti mislis,krvav je to posao.

da umalo da zaboravim guma nije bila probusena nego je iglica bila odvijena tek toliko da polako ispusta,da vozac ne primeti odmah nego da stane negde pored puta

Papacito,nisi me razumeo.Tema se odnosi na prodaju novih motocikala,a vi sto prodajete polovnjake zaradjujete cak i vise nego ovi sto prodaju nove!:nanana:

• Podržavam 6

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja