Jump to content

Moto Zajednica

Rossi na kraju 2012

50 članova je glasalo

1. 1. Na kojoj poziciji mislite da će da završi sezonu?

• Prvoj
      13
    • Drugoj
      5
    • Trećoj
      13
    • Četvrtoj
      9
    • Petoj
      8
    • Šestoj
      2
    • Sedmoj
      0
    • Jedna od preostalih
      0
  2. 2. Koliko će pobeda da ima?

• Ni jednu
      6
    • Jednu
      11
    • Dve
      10
    • Tri
      6
    • Više
      17
  3. 3. Podijuma

• Par
      19
    • Dosta
      20
    • Mnogo
      8
    • Nula
      1
    • Jedan
      2

Recommended Posts

• Integrisan, 13003 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ovo je bila dobra tema prošle godine a ove bi mogla da bude još bolja. Ja sam prošle godine mislio da će da bude 10. ali sam se prepao legende i mita pa sam ga stavio na 6. Sjebao me i završio 7. Ove godine ... opet me pritiska mit i legenda pa ću da pritegnem 4.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12394 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ja sam glasao maksimalno navijački i bole me uvo za razne statistike i veličanja konkurenata.

E, neka sam vam kaz'o :moto3:

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Jos jedna tema koja dokazuje da se kengurovi navijaci vise interesuju za Rossi-a nego za svog ljubimca....

Zasto neko nije postavio ovakvo glasanje za Lorenza, Pedrosu ili samog Stonera...?

• Podržavam 8

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

3

2

dosta

( zelim mu zaista da se pokaze dobro... prosto da bi ostao jos koju godinu... iako bi trebalo da se ubaci sveza krv, to moze i na druge nacine ( koje na zalost dormeo nece da dozvoli) ... a ove godine... go Ben! )

Jos jedna tema koja dokazuje da se kengurovi navijaci vise interesuju za Rossi-a nego za svog ljubimca....

Zasto neko nije postavio ovakvo glasanje za Lorenza, Pedrosu ili samog Stonera...?

Ko su kengurovi navijači?

Što ti ne postaviš temu Lorenzo, Stoner, Pedrosa?

Ovo je, kao što u prvom postu piše, nastavak teme od prošle godine sa proširenim kvizom. Za koga god neko navijao Rossi-eva situacija je sigurno najnapetija od svih. Ima više opcija koje nose određene posledice. Ovi ostali su manje više u nezanimljivim situacijama. Stoner će da osvoji titulu ili neće i to je to. Isto važi i za Lorenza. Pedrosa će možda da izgubi

mesto u Faričkom timu (sumnjam - Repsol) ali koga briga... Jel nekog zanima šta će biti sa Abrahamom? 100%

Sem toga, pogledaj rezultate glasanja do sada, moše se videti da je najveći broj glasova od strane žabarovih navijača ili makar blago naklonjenih.

edit: da ne bude zabune, između bilo koga i Rossi-a navijam za bilo koga. Biće ih 20 ove godine.

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Neke face sa ovog foruma, koje brisu sve sto se o Stoneru napise, a nije im po volji!

Koga bre zanima ta boranija?

Oni koji navijaju za Rossija, navijaju! Nemaju potrebe da ke..anjem po drugima velicaju vozaca za kog navijaju.

• Podržavam 3

• I N S T R U K T O R, 1203 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Prvoj

više

dosta

Ali ce vec prva trka pokazati da li sam pogodio ili napravio teski promasaj, tesko ce biti zlatne sredine.

Ako dukati i dalje ostane neshvaćen, klaće se Lorenco i Stoner, ostali će morati sačekati neko drugo vreme.

Neke face sa ovog foruma, koje brisu sve sto se o Stoneru napise, a nije im po volji!

Koga bre zanima ta boranija?

Oni koji navijaju za Rossija, navijaju! Nemaju potrebe da ke..anjem po drugima velicaju vozaca za kog navijaju.

Ama pogledaj glasanje ako ti nije suviše komplikovano i videćeš čije navijače ova tema najviše zanima.

Temu sam postavio ja a ne neke face i nemam mogućnost, želju niti potrebu da brišem bilo čije postove

o bilo kome ili čemu.

"Nemaju potrebu da kenjanjem po drugima..." ?!?!?!?!?!?!?!?

Pa ja sam zamrzao Rossi-a doživotno upravo zbog njegovih navijača. Mnogo pre nego što sam došao na ovaj forum

i mnogo pre nego što sam sa bilo kim iz Srbije razgovarao ili se dopisiviao na temu MotoGP. Potpuno je neverovatno

kakva gomila imbecila je odabrala da se zakači na forume širom sveta i da serenda do neslućenih razmera a da im

je prvi i jedini vozač za koga su ikad čuli Valentino Rossi. Možda na Britanskim forumima malo manje ali i dalje

nepodnošljivo. Na pomen Micka Doohana najčešći komentar te slaboumne mase je " a koliko je titula on osvoio?"

Dok god guzičaru ne bude išlo ja ću da likujem, ne zbog njega - ne zanima me, nego zbog tog šodera koji mi se još

pre X godina popeo na qrac.

Ali sve to sa ovom temom nema mnogo veze, trenutno je u najzanimljivijoj situaciji od svih učesnika

u šampionatu. A ako nekog zanima šta posetioci podforuma moto trke na Bjbikers forumu misle o Stoner-u, dovoljno je da

rezultat ovog glasanja okrenu naglavačke.

• Podržavam 2

• Svakom po zasluzi, 12394 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ne bih baš rekao, ima on još dosta krvavih gaća da opere da bi doktora dostigao ;)

Ako dukati i dalje ostane neshvaćen,

Nema šanse da "ostane ne shvaćen". Već se vidi da su napravili solidnu japansku šasiju a sa agregatom nisu ni imali problem.

• I N S T R U K T O R, 1203 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Ako dukati i dalje ostane neshvaćen,

Nema šanse da "ostane ne shvaćen". Već se vidi da su napravili solidnu japansku šasiju a sa agregatom nisu ni imali problem.

Mislio sa neshvaćen od strane Rossija, to jest ako se nastavi ona loša prošla godina, ali nadamo se da će Rosi ovu sledeću sezonu učiniti svima nama dosta zanimljivijom od one prošle.

• Ne silazi, 5460 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

... ali nadamo se da će Rosi ovu sledeću sezonu učiniti svima nama dosta zanimljivijom od one prošle.

... i ne samo Rossi. ;)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Racunam nekako ovako:

Stoner

Lorenco

Voleo bi da tu negde u vrhu bude Ben Spiess

Pedrosa i Doviciozo tu negde

Mislim da ce Bautista biti takodje jako dobar

Sad sagledajuci proslu sezonu, Rosiju je otprilike bas negde ovde mesto, dosli novi "klinci" koji takodje razbijaju a Ducati nikada nije bio motor osim 2008-e kad je Stoner uz pomoc njega uzeo titulu.

Testiranja novog Ducati-ja na Sepangu i nisu bas najbolje prosla mada do pocetka sezone ima jos vremena pa ko zna, mozda i corava koka ubode neko zeno :zvizduk:

Ma u svakom slucaju ako uopste dajem neku sansu na njega to je neka minimlana cisto jer uvek postoje iznenadjenja i neka visa sila.

Njegovo ime ce biti upamceno za sva vremena ali njegovo vreme polako ali sigurno prolazi. ;)

• Podržavam 1

Ja bih moje optimistično predviđanje sa početka (4.) promenio u 7-8. Ali sad je kasno.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5460 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ne znam zasto, ali bi stavio ove sezone Lorenza ispred Stonera. Mislio sam da znam gdje ce biri Rossi, ali sad mi nije bas najjasnije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja