aca-pn 6391 Napisano Februar 1, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas neko da prodaje tu gumu ? Ima li neko iskustva sa njom, nisam video da ih neko kod nas koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas neko da prodaje tu gumu ? Ima li neko iskustva sa njom, nisam video da ih neko kod nas koristi. Ja sam se vozio na njima. Vrlo čvrsta guma konstrukcijski. Prednja mi se svidjela više od zadnje. Zadnja hoće na mokrom klizati, prednja dobro drži. Definitivno jako dobra guma za mix teren zemlja-trava-lišće-blato od ovih guma koje su homologirane za cestu. Na kamenju mi nekako čudno zadnja ide lijevo-desno, ali ništa zabrinjavajuće. Kad se naginješ na asfaltu pokazuje ti granicu, u jakim nagibima nije sigurna kao recimo T63, barem meni. Ali prednja ima bolju trakciju i od T63, E09 a pogotovo od TKC80 ili K60, za teren govorim naravno. Brzo se troši, naravno. Sviđa mi se jer je čvrsta i napumpam na 1.5 bara i vozim po cesti, ne mijesi. I like it. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 1, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao prednju i moram priznati da je drzala ko mutava svuda i stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko da prodaje ove gume , ili da se naruci (moze i PP ja cu javiti Acu ). Mene licno vise zanima Pirelli XCMH http://www.motorcycle-superstore.com/2/29/393/14844/ITEM/Pirelli-XCMH-Dual-Sport-Rear-Tire.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas neko da prodaje tu gumu ? Ima li neko iskustva sa njom, nisam video da ih neko kod nas koristi. Lešanović vulk. servis drži Pirelli gume !! 011-3444-374 Ja ih zovem sutra za 130-90-17.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i bio zadoviljan ali sve što je lijepo kratko traje barem kod nas po ovom ljutom kamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Februar 1, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas neko da prodaje tu gumu ? Ima li neko iskustva sa njom, nisam video da ih neko kod nas koristi. Ja sam se vozio na njima. Vrlo čvrsta guma konstrukcijski. Prednja mi se svidjela više od zadnje. Zadnja hoće na mokrom klizati, prednja dobro drži. Definitivno jako dobra guma za mix teren zemlja-trava-lišće-blato od ovih guma koje su homologirane za cestu. Na kamenju mi nekako čudno zadnja ide lijevo-desno, ali ništa zabrinjavajuće. Kad se naginješ na asfaltu pokazuje ti granicu, u jakim nagibima nije sigurna kao recimo T63, barem meni. Ali prednja ima bolju trakciju i od T63, E09 a pogotovo od TKC80 ili K60, za teren govorim naravno. Brzo se troši, naravno. Sviđa mi se jer je čvrsta i napumpam na 1.5 bara i vozim po cesti, ne mijesi. I like it. Mozes li da napises neko opsirnije poredjenje sa T63, prosle sezone sam vozio na njima i u principu sam vrlo zadovoljan. Cini mi se da je mt21 vise offroad orjentisana, pa bi zato da je probam, a sa druge strane bi da mi potraje bar kao T63 (6000 km, zadnja je gotova, prednja je na pola). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da napises neko opsirnije poredjenje sa T63, prosle sezone sam vozio na njima i u principu sam vrlo zadovoljan. Cini mi se da je mt21 vise offroad orjentisana, pa bi zato da je probam, a sa druge strane bi da mi potraje bar kao T63 (6000 km, zadnja je gotova, prednja je na pola). T63 mi je bolja za po asfaltu, naginješ se do kraja bez problema, MT21 nekako vraća u vertikalu. Za po makadamu bi rekao da ne vidim neke bitne razlike. Za po "šumi" ( ovo uzmi sa rezervom, ja sa tenerkom ne idem baš u neke dubioze, iako sam zaglavio dosta puta ) je MT21 puno bolja! Prednji kotač bolje drži pravac na blatnjavim terenima, zadnji bolje gura naprijed. MT21 ima nova dubinu čepova 15mm, T63 mislim 12 mm. Kod MT21 svakako kupiti širine 130 jer su čvršće od 120 ( 4+4 nasuprot 3+3 platna ). I inače je MT21 čvršća guma od T63, čvršća je i od Scouta. Pa bolje podnosi niske pritiske. Meni su trajale otprilike kao i T63, ne mogu bash u kilometar reći, ali tu negdje. Sa MT21 lakše izađeš iz kolotraga na šumskom putu, puno lakše. Sve je stvar gdje se koristi, tko je više na cesti ili makadamu, bit će mu T63 bolja, za malo više off ( pogotovo za mekane terene ) MT21 je definitivno bolja. Onako od oka, kao neki pravi kompromis mislim da je MT21 upotrebljivija na terenu, T63 na cesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas neko da prodaje tu gumu ? Ima li neko iskustva sa njom, nisam video da ih neko kod nas koristi. Lešanović vulk. servis drži Pirelli gume !! 011-3444-374 Ja ih zovem sutra za 130-90-17.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da napises neko opsirnije poredjenje sa T63, prosle sezone sam vozio na njima i u principu sam vrlo zadovoljan. Cini mi se da je mt21 vise offroad orjentisana, pa bi zato da je probam, a sa druge strane bi da mi potraje bar kao T63 (6000 km, zadnja je gotova, prednja je na pola). Evo kako to izgleda jedno pored drugog na mom motoru, obje potpuno nove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Februar 2, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas neko da prodaje tu gumu ? Ima li neko iskustva sa njom, nisam video da ih neko kod nas koristi. Lešanović vulk. servis drži Pirelli gume !! 011-3444-374 Ja ih zovem sutra za 130-90-17.... Danas su mi odgovorili na mail, MT21 nemaju, ali mi nude Trailmax koja je "slicnih karakteristika 50/50 offroad/asfalt" po ceni 9155 din Poslao sam mail i Tadic auto centru, jos mi nisu odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ove dvije gume nemaju baš slične karakteristike (Powered by frubar.net) šta vi kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ove dvije gume nemaju baš slične karakteristike šta vi kazete? Nikakve veze, taj Trailmax je pomalo za muzej! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan MT21 Rallycross kod Lešanovića, 130-90-17-ica kosta 11370 din., 90-90-21-ica kosta 8100 din., a montaža po točku 1600 din. !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Februar 2, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sto su skupe, jel to samo kod njih ili su uopste tako skupe te gume ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan MT21 Rallycross kod Lešanovića, 130-90-17-ica kosta 11370 din., 90-90-21-ica kosta 8100 din., a montaža po točku 1600 din. !! Ja sam prošle godine ovdje platio par 90/90-21 i 130/90-17 točno 140 EURa par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan MT21 Rallycross kod Lešanovića, 130-90-17-ica kosta 11370 din., 90-90-21-ica kosta 8100 din., a montaža po točku 1600 din. !! Ja sam prošle godine ovdje platio par 90/90-21 i 130/90-17 točno 140 EURa par. Kod nas uvek zaokruže na 200 evrića .... a kad sam ih zvao pre 10 dana tvrdili mi da nemaju ove dimenzije zadnje gume. Haos !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas uvek zaokruže na 200 evrića .... a kad sam ih zvao pre 10 dana tvrdili mi da nemaju ove dimenzije zadnje gume. Haos !! Kod nas ti je ovakva situacija - tko je blizu SLO ide tamo po gume jer su jeftinije ( najviše zbog povrata poreza ), a većina ostalih kupuje ovdje: http://shop.motogume.hr/ Čovjek je jako poslovan i susretljiv, ozbiljan u poslu, stvarno sam kupio dosta guma kod njega i samo riječi pohvale! A zastupnik je za Metzeler i Pirelli za HR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Februar 2, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mail keleni, da vidimo sta oni kazu. Na zalost nabavka guma u Srbiji se svodi na ono - kupujem sta nadjem, a ne na principu hocu tu gumu u toj dimenziji. U poslednje vreme se to popravlja, ali i dalje nije kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niste upoznati, pa reko da vas obavestim da je Guevara od prosle godine generalni uvoznik za Pirelli moto program Trenutno nemamo na lageru MT21 Rallycross, isporuka se ocekuje pocetkom sezone, a cene su: 130/90-17 68P MT21 Rallycross 10.560.00 dinara 90/90-21 54R MT21 Rallycross 7.480.00 dinara Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 3, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 25-30 eur skuplje od para t63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 11, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas su predusretljivi, za tu razliku u ceni cu da odem do slovenije da ih kupim, bar cu da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima Pirelli ili Metzeler, ali i Michelin i Dunlop... http://www.motogume.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 22, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima Pirelli ili Metzeler, ali i Michelin i Dunlop... http://www.motogume.com/ Kako moze da se dobavi guma odavde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima Pirelli ili Metzeler, ali i Michelin i Dunlop... http://www.motogume.com/ Kako moze da se dobavi guma odavde? I to sto pre ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...