Lug 1378 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja montir`о pre mesec dana.., osnovna cena 150 rsd po točku. sam skidaš i vraćaš točkove. za mene najbolja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, 150 dinara za šta? Točkove skidaš na njegovim štenderima, sa njegovim alatom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa zadnji točak sam skinuo kući, ispred zgrade, imam zadnji štender. dok prednji, na licu mesta, kod vulkanizera. motor digao sa onom njegovom dizalicon i bio je neophodan onaj njegov pneumatski odvijač. da, morao sam da skinem i kočiona klešta. čovek mi je izašao u susret sa, dizalicom, odvijačem i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, shvatam da je montaža gume 150 dinara. Balansiranje? Ispitujem da bi svi znali, nemam skrivenih namera. Doduše, moram da kritikujem to samostalno skidanje točkova kod majstora njegovim alatom. Pa ljudi, jel i kad kolima odete kod vulkanizera otmete majstorima pištolj da sami skinete točkove pa da posle umanjite račun za 200 dinara? Jer, ako je tih nekoliko stotina dinara ušteda, pa onda na žalost motor i nije za vas. Motor je skup sport. Zaista je ovo jedino mesto (forum, zajednica) gde srećem da se zahteva od majstora da i ti tu nešto odradiš da bi manje platio. Nigde više to nisam video Naravno, ne računam kada kući skineš točak i doneseš... To je legitimno. Ali da se skida cena (od nekoliko stotina dinara) korišćenjem majstorovog alata... Pa to je otimanje njegovog hleba. Hteo bih samo da se ogradim da ovim ne kritikujem Matu (ne znam dečka lično) nego ljude uopšte kojima takve akcije padaju na pamet. Tj. mogao bih malo da kritikujem majstore što uopšte dozvoljavaju tako nešto. Ja lično kad odem kod majstora platim, pa on radi a ja uživam. A ako nemam para... pa onda i ne idem kod majstora. Tako i u kafanu, ne sedam bez para. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6265 Napisano Jul 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih samo da se ogradim da ovim ne kritikujem Matu (ne znam dečka lično) nego ljude uopšte kojima takve akcije padaju na pamet. Tj. mogao bih malo da kritikujem majstore što uopšte dozvoljavaju tako nešto. Ja lično kad odem kod majstora platim, pa on radi a ja uživam. A ako nemam para... pa onda i ne idem kod majstora. Tako i u kafanu, ne sedam bez para. Nisam ni ja otimao alat i pokusavao sam da skinem tocak. Ja sam doter'o motor, stao sa strane i uzivao u osvezavajucem napitku, a Mata je odradio sam sve sto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 27, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nisam aludirao ni na koga direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Necu da pricam koje su cifre u pitanju. Jednostavno ne bih da pravim nekome reklamu, a nekome anti-reklamu. Postoji deo foruma za oglasavenje svojih usluga, pa neka majstori tamo javno kace svoje cene. Ja sam samo rekao da mi je jeftinije ispalo da se provozam do Mladenovca, da mi Mata odradi sve sto treba i da popijem neko pivo, nego da sam otisao u 'Laboratoriju'. Ne znam sta vam u mom 'izlaganju' nije jasno? Bez ikakve zle namere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 27, 2012 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, bilo je ovako; skinem zadnji točak, stavim u auto i odnesem kod vulkanizera. čovek mi skine stru i namontira novu gumu. ja se vratim kući, montiram točak na motor, i krenem da skidam prednju. kad ono ne mogu da odvijem šraf sa mojim kilavim okastim ključem. onda se vratim kod majstora, kažem čoveku šta me muči, i pitam jel može da mi odvije taj tvrdoglavi šraf. kaže, nije problem, doteraj motor. dođem kući, doteram motor, majstor mi odvije šraf, ja uradim ostalo. i normalno nisam ostavio 150din. koliko je bila tarifa, već smo svi bili zadovoljni. i nije mi bilo žao ni prvi put, za zadnji točak da ostavim 300din, iako sam ga sam skinuo vratio. što se tiče balansiranja, to volim da radim sam. to sam ostavio da uradim na selu kod drugara, ima i čime a i znam kako se radi. međutim, na auto putu sam uvideo da bri brzini od 170, nema nikakvih vibracija podrhtavanja da bi trebalo nešto da se balansira. a i inače preferim sporiju vožnju. možda samo skinem točkove da ih proverim. (trebalo je da iskoristim priliku kad sam budžio pinjol za brzinomer, al se nisam setio) cenim svačiji rad, ali što bih platio uslugu nečega što mogu da uradim sam!? a uzgred, a i ne baš nebitna stavka, 1500din za mene uopšte nisu sitni novci. po točku. Promenio Jul 27, 2012 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 2605 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam gumu u Zemunu kod Gorana ali sam odneo celu felnu. Skidanje sa montiranjem je za oba tocka 500 kinti. Nalazi se iza pravne na kraju Tosinog,ako ne znate gde je okacicu broj kad nadjem . evo da se nadovezem na post, neki su se raspitivali za broj: 063 267-888 0643064303 bio sam danas kod Gorana na demontazi i cepovanju prednje gume. preporuka covek radi i ostala putnicka vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 31, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Mata meni nije naplatio skidanje, montiranje, promena ventila i balansiranje,.........ali sam preko njega uzeo prednju gumu........početkom 2011e...........ovakav princip rada ima i Rade Kocka. Prošle godine sam pored Beogume platio 200din (nisam znao kolika će cena biti) montiranje zadnje gume (bez balansiranja, promena ventila), pošto mi je motor bio u servisu iskoristio sam priliku da mi skinu zadnju kako bi odneo da se promeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da osvezimo malo, vec proslogodisnju cepovanu gumu sam sredio kod Vulkanizera Vite, ulica Beranska kod trosarine, Vozdovac-Banjica.. Demontaza, lepljenje iznutra, montaza, balansiranje... Radi i ispravljanje auto i moto felni kako sam razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6 9 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je para demontaza balansiranje montaza u Beranskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 18, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cepovao sam gumu ali da bi dosao do kuce, da skinem, tocak pa onda vulkanizer,menjao sam kod Mice vulkanizera mis ibijeva ulica paralelno sa Bul Kralja Aleksandra kod Kluza na bulevaru 250 ili 300 din Јуче заменио обе старе за нове ( демонтажа старих и монтажа нових ) 300,00 кинти по гуми . Да нагласим да сам скинуо фелне са мотора , иста цена и за скидање фелни са мотора код Миће . Такав посао у Лешановићу кошта 1200.00 по гуми изнервиран питам шта кошта толико ? која услуга ??? па каже ми дотични 600.00 за скидање старог пнеуматика и 600,00 за монтажу и балансирање . Истог тренутка сам га замолио да ми упакује фелне у ауто јер ми непада напамет да ме одере за 5 мин.посла које реално неможе да вреди толико . Свака препорука за Мићу , дечко је сасвим ок Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče zamenio prednju. Sam sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Novembar 27, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan U tosinom bunaru u Biker house je skidanje tocka sa sve demontazmom, balansiranjem i montazom 1000 din po tocku. Ja sam to danas odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio ekser na putu pa me interesuje gde odraditi čepovabnje u Zemun polju, Batajnici, Zemunu.... Neki predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imas u pazovi vulkanizera za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao mi info na brzinu, u svakom slučaju snašao sm se i završio, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2826 Napisano Maj 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2733 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe glas za Mileta, brzo mi odradili zamenu obe gume sa balansiranjem. Cena kao što rekoše 1.000 din po točku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Moja topla preporuka, nas kolega sa foruma "peratrap". Covek je veoma pouzdan i povoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krle71 2 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motolaboratorija na Zvezdari,Pedja 064 1286226,menjao obe gume na Beverly-u,za svaku preporuku ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5128 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sam skinem felne a menjam ih kod lokalnog vulkanizera Iz nekog razloga za motore neće da naplati, pa čak ni ventil kad menja, tako da častim i sve bude ok bez preteranog cimanja. 1000din i više po točku je malo glupo platiti pogotovo na ispravnom motoru, gde nema zarđalih šrafova i ostalih čuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 226 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan To se bre ovako radi! Kad skines staru, uzmes veeliki cekic i pajser i roookaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...