slobasuper9 2245 Napisano Septembar 17 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da pohvalim @slobasuper9 bio danas da vidim HD300 i čovek je ozbiljan, realan i super lik.Hvala Pa realno, ja sam mišljenja da je za svaki dan "kuća posao" skuter tipa HD-a super izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2245 Napisano Septembar 17 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre su imali izlozene modele sa vizirom Ali uz doplatu nekih 150$ mada mene su castili vizir kao poklon..Ali vizir obavezno sto zbog vetra I mnogo lepse izgledaMoram da proverim sa servisom, trenutno mislim da ni nema vizira na stanju. Cena je nešto oko 16 000 rsd. A što se tiče poklona, sad kad su akcijske cene, mrka kapa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Zinda said: Pa ima mesta za 190cm mekano sedište, prost, jednostavan. Sediste je ono na sta su se uglavnom zalili. Nekako klizis prema napred, posebno sa suvozacem, na HD 300. Malo se prepakuje i onda zavrsava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan To mozda za model do 2020ili 21g posle su preuredili,nisam siguran Ali bi trebalo,inace kad Sam uporedjivo sa Beverly Po meni Beverly udobnije Ali mnogo manje mesta za suvozaca Tako da suvozac bas ne smeta na hd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Septembar 18 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, slobasuper9 je napisao: Pa realno, ja sam mišljenja da je za svaki dan "kuća posao" skuter tipa HD-a super izbor. Slažem se, ali mi smo malo i sirotinsko tržište ipak. Ovde kupci od 300cc klase skutera očekuju sve - i da izgleda sexy, i da je odličan za pijac, i da pegla Transfagarasan... sve u jednom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2245 Napisano Septembar 18 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, to jeste činjenica ali dobro... Ne možemo sad da nam menjamo DNK Radimo najbolje sa onim što imamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 38 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da sada tehnički za skuter košta kao za auto? (Možda je za 50ccm jeftinije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Novembar 29 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme razmišljam o nekom jeftinijem skuteru, koji bi mi služio za po gradu. Do posla, do prodavnice da ne isterujem motor za takve stvari. I sad mi drugar ponudi X-city 250. 2007. U "onako" stanju. Prednja maska polomljena, ogrebotine na sve strane. Ne radi displej. Ne deluje mi da je imao težu havariju. Nove gume, radi odlično. U principu, ni ne želim neki tip-top, jer će biti celo leto ispred zgrade, nezaštićen.Jel valja čemu taj skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Novembar 29 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na podcenjivanje skutera, ako ne radi displej, vozilo je neispravno. Takvo ne može ni da se registruje, bar ne legalno. Što drugar to nije rešio? Skupo, nema delova, nema majstora, "nema vremena"? Jesi li siguran da tebi treba to baktanje? A s obzirom na šta liči, kako li je tek održavan, tek da se čovek zapita... Skuter je isto prevozno sredstvo, valjalo bi da bude ispravan i ceo bar, za početak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Novembar 29 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da misliš da ja potcenjujem skutere. Samo mi treba neko manje, okretno prevozno sredstvo za po gradu. Takođe, ne bih davao nešto mnogo novca jer, kao što sam rekao, stajaće ispred zgrade, na otvorenom. Ali mora biti ispravan i pouzdan. Zato pitam kakav je taj model.Inače, drugar, koji mi ga je ponudio, ima auto plac. Skuter je dobio u zamenu za neki auto, pa ne zna istoriju.Displej radi, ali se ne vide svi brojevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Novembar 29 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Đžabe iako je model dobar, ako je primerak loš. To sa auto placa, ja lično ne bih uzimao ni u razmatranje. Em je skršen, em mu displej zeza, ne zna se istorija... A za po gradu i dobra 125-ica bi vršila poso, pa sve do 350 modela. Imaš da biraš falabogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Novembar 29 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4860 Napisano Novembar 29 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za "po gradu" sasvim dovoljna i neka 125-ica, čak ne mora nužno da bude vodenjak. Još ako se nabode sa 16-icama točkovima, eto sreće. vidno jeftiniji od 250 pa nadalje i u nabavci a pogotovo u eksploataciji i održavanju... Naravno treba ubosti da nije grob. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 53 Napisano Novembar 29 U prolazu, 69 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno slušaj ih dobro šta pričaju, jer sam ja pitao a radio po svom pa sam posle kukao. Šalim se, ja sam vozio Burgmana 400, on nikako nije za svaki dan grada, pretežak je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Novembar 29 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 125 mi je mnogo kilav. Jedino mi se kod ovog ne sviđa mali prostor ispod sedišta. Mislim da moja FF kaciga ne može da stane, ali valjda je tako zbog većih točkova.Nego sam ispao iz tokova skuteraških, nisam ih vozio 20ak godina, pa ne znam ni čija je mašina unutra, ni da li ima delova, kako se pokazala. Da li ima nekih poznatih mana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Novembar 29 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mana modelu je što je 17 godina star Delova nema, ili su preskupi. Osim polovnih, ako naleti. U tehnološkom smislu, davno prevaziđen. Ima samo 20ks, nema filter ulja, tj. ulje se menja na 3.000km. To i nije neka mana doduše, ali novije Yamahe su daleko naprednije. Može da bude pouzdan, ako je dobro i ispravno održavan, ako mu je svašta poizmenjeno na vreme. A možeš se slobodno kladiti da nije, jer onda ne bi došao kao zamena sa auto placa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1214 Napisano Novembar 29 Drug član, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Za takozvani commuting ideala je 150 kubika. Po azijskim zemljama to je najzastupljenije prevozno sredstvo, u Italiji honda sh150 čini mi se najprodavaniji skuter. Taman snage da se ne muči na uzbrdicama, a opet agilan da se provlačiš u najvećem saobraćajnom špicu. Imaš sada i dosta kineza koji su na gornjoj granici snage za 125 kubika, tj. 15 konja, nema šta da ti bude kilavo ako ćeš po gradu da arčiš svaki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 7 Napisano Sreda u 23:05 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani skuterasi! Planiram da kupim svoj prvi maxi skuter jer sam skoro postao vozac A kategorije. Vec tri meseca se raspitujem za proizvodjaca ali svaki motorista mi da drugacije misljenje. Te za Kymco ima delova te nema, te za Burgmana nema delova, te ima, te skupi, te Piaggio dobar te los. Nemojte misliti da nisam citao ovu temu, citao sam, ali stvarno je opsirna i pise se o svemu i svacemu. Ja nisam nesto zahtevan sto se estetike tice, mozda cak ni udobnosti. Mene najvise interesuje da li za odredjenog proizvodjaca ima delova i da nisu sad neko izuvanje kao sto kazu za Burgmana. Zato sam hteo da cujem vase misljenje, odnosno preporuku, ako zelite da mi pomognete. Znaci meni treba maxi skuter 300-400kubika za manje ili vece izlete, da ima delova za njega. Budzet mi je do 4000evra a za oko mi je zapalo svasta, Beverli 300i, X10, forza350, Kymco Downtown i Xtown, sw400, sh300, sr max300... Unapred zahvalan na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Sreda u 23:41 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... Pitanje ti je opšte. Skutera ima raznih. Neki su gradski, neki ekonomični, neki za performanse... ITD. Šta su za tebe veći izleti? Problem kod skutera je što su generalno slabo održavani a i stanje CVTa i nekih stvari se ne vidi dok se ne otvori pa je teško proceniti stanje. Osim ako nije neko sa poznatom istorijom. Mislim da si blizu i novog skutera ako ti 4000 budu učešće. Ako ne ja bih gledao što mlađi primerak sa što manjom kilometražom. Nešto što je kupljeno novo od prvog vlasnika. Sa mogućnošću da na tom skuteru možeš da menjaš položaj nogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Sreda u 23:54 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svaki će da ide, svaki će da traje kad se sredi nakon kupovine (pod uslovom da je krštenog stanja na prvu), pitanje je samo....koliko će da boli. Gadjas da ti paše po gabaritima i potrebama što bolji primerak. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 7 Napisano Sreda u 23:57 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Pa sad... Pitanje ti je opšte. Skutera ima raznih. Neki su gradski, neki ekonomični, neki za performanse... ITD. Šta su za tebe veći izleti? Problem kod skutera je što su generalno slabo održavani a i stanje CVTa i nekih stvari se ne vidi dok se ne otvori pa je teško proceniti stanje. Osim ako nije neko sa poznatom istorijom. Mislim da si blizu i novog skutera ako ti 4000 budu učešće. Ako ne ja bih gledao što mlađi primerak sa što manjom kilometražom. Nešto što je kupljeno novo od prvog vlasnika. Sa mogućnošću da na tom skuteru možeš da menjaš položaj nogu. Veci izlet je npr kao sto je jedan clan sa x10 koji sam pretrazivao na forumu pa naisao na njegove slike sa putovanja od Nisa do Kotora, ako se ne varam. To podrazumevam pod vecim izletima... S druge strane sam citao i o hiljadama kilometra napravljenih po Hrvatskom primorju sa Beverlijem 300 na yt komentaru sto opet znaci da je i taj tip skutera nekome bio udoban za duze putovanje iako ga neko mozda smatra gradskim skuterom? Znam da sam blizu sa ucescem ali to opet ode na preveliku cifru za mene. Razmisljao sam o novim kinezima, Zontes, Voge.. al da uprostim moje pitanje. Kakva je zastupljenost delova za Kymco, Piaggio, Hondine skutere? Da li je za skuter bitno to sto se neki model vise ne proizvodi (kao npr x10), da li je sada onda teze naci delove za taj skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 7 Napisano Četvrtak u 00:06 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Satelis je napisao: Svaki će da ide, svaki će da traje kad se sredi nakon kupovine (pod uslovom da je krštenog stanja na prvu), pitanje je samo....koliko će da boli. Gadjas da ti paše po gabaritima i potrebama što bolji primerak. Naravno, ali ja kao nepoznavalac stanja sa delovima, iako mi odgovara i po gabaritima i po potrebama SYM Joyride Z+ 300cc na p.a., jedan jedini model,3600e, sumnjam da za njega ovde uopste ima delova? Zato sam i zatrazio pomoc, da mi vi iskusni vozaci pomognete koji su to pouzdani proizvodjaci sa zastupljenim delovima .. Promenio Četvrtak u 00:06 član dane93 Greska u kucanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Četvrtak u 01:54 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Da te niko ne laže i da ne živiš u zabludi. Šta god kupio polovno a želiš da bude u stanju da kreneš bilo gde van grada, računaj da odmah treba da uložiš od 500 do 1000€. Uglavnom se prodaju pred istek registracije, sa gumama pri kraju. Servis ti je obavezan kad kupiš pa kad kreneš da pretreseš a ono pločice pri kraju, disk pojeden, amortizeri neće još dugo.... Itd 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Četvrtak u 06:09 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošni materijal ćeš naći za svakog od navedenih. Ako predviđaš zamenu ecu ili klipova u motoru onda uzmi nešto kao beverli jer ćeš naći skoro uvek delove (nove ili polovne).Za kineze su ti veće šanse da nađeš delove ako je noviji model. U principu ćeš naći deo za sve u eri interneta samo pitanje koliko brzo.Kupi brate šta ti se sviđa ostalo ćeš se snaći brže ili sporije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4898 Napisano Četvrtak u 06:50 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @dane93 ja vozim Kymco već duži niz godina. Iz nekog svog razloga, volim taj brend, a ovo su mi iskustva, mada su već kolege uglavnom sve rekli. Što se delova tiče, potrošne OEM ili zamenske (kaiš, rolnice, koč. pločice, filtere itd) to možeš naći kod nas, bez problema. Za ostale delove imaš: 1. Uvoznik https://kymco.rs/ Tu skineš šifarnik delova za svoj model, pa naručiš. Neke stvari imaju na stanju, za neke druge mora da se čeka, sve zavisi koliko. Problem je što ne nabavljaju robu često, par puta godišnje. 2. Dejan iz Bg, ima servis blizu beogradske Arene, robu nabavlja iz Grčke. Pozoveš ga, kaže ti cenu, stiže za nedelju do tri, zavisi kad ima prevoz. 3. Razni internet sajtovi, na pr https://www.bike-parts-kymco.uk/. Tu ima sve, šalju u Srbiju, 15-ak € je poštarina, plus PDV i carina. 4. Zamenski delovi, CVT, kvačila, Malossi, Polini i ostali aftermarket proizvođači. Za polovne delove naravno KP, Motoklinika... Nema toliko kao za Piaggio recimo, ali novi OEM Kymco delovi generalno nisu preskupi kao recimo oni za Hondu i Yamahu. Tj. sve zavisi, elektronika jeste skuplja, felne, plastike su povoljne itd. Uglavnom Kymco daje dugogodišnju podršku za svoje modele, sve može da se nađe, pre ili kasnije, skuplje ili jeftinije... Ali nećeš ostati na cediljki, što je bitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...