nasaStvar 217 Napisano Jul 4, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Downtown 300i fantastican skuter za te pare kojim raspolazes mozes naci star par godina sa predjenih 3000-4000km sa servisnom knjigom kupljeni novi u srbiji i samo vozis i ne razmisljas ja bi tako radio e sad svako ce ti drugacije reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bugi 2006- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan da se ne lazemo,silver wing 400 i kraj,dugovecan skuter,sedi se kao u fotelji,dva cilindra,proveren cvt sa starijeg brata sw 600,sve u svemu pravi motor-skuter,pritom jos je honda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Onda bolje 600 i cao,ista potrošnja, nefali mu snage samo je veća registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 4, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 400-tka ne troši dovoljno manje da bi je uzeo pre 600-tke. Ali bih najpre čoveku preporučio Bugija 400. Pošto već hoće da stavlja i kofere na njega, to je pravi izbor. Jednostavno je jedini dovoljno ružan da ga koferi neće dodatno naružiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 4, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika potrosnje realno izmedju recimo Bugija 400 i 600 ili SilverWinga 400 i 600? Zelim veliki skuter jer prdavca od 49ccm ganjamo vec po gradu i za to mi ne treba veći skuter... želim skuter za put... ne bih ga ni palio ako ne krecem na 200km puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Jul 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Burgman je 400 i 650,nema 600,a za ostale informacije ce ti se javiti vlasnici istih. Ali odprilike od 4-8l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bugi 400 vozac +suvozac,ispod 4 l.otvoren put a cist grad max4,5. vlasnici ostalih neka se jave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15853 Napisano Jul 5, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dva cilindra su dva cilindra, msm dobar je i jedan ali od viska glava ne boli, pritom ne moze da skodi ......... SW600 bi zaobisao zbog vece registracije i potrosnje po gradu, zato SW400 bi uzeo na dobar dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jul 5, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas gledam registraciju za 600 od 19000 din do 22500 din jesu oni normalni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Jul 5, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam skoro saznao da su cifre oko delova i odrzavanja izmedju piaggio, gillera, aprilia, malaguti programa i burgmana prilicno razlicite tj bugi je dosta skuplji za odrzavanje i delovi se teze nalaze i da se cekaju dugo, zanima me kakva je prica sa hondom SW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 6, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niste mi ništa posebno pomogli...Hajde da pokušamo ovako...Može li neko da mi uporedi cijene servisa (nekih normalnih stvari, dijelova) za neku 500ccm mašinu (Aprilija, Piaggio) sa cijenom održavanje Burgman-a 400ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 6, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti mogu pomoći samo oko guma, jedino sam to menjao oko 10,500 RSD sa montažom i balansiranjem, Dunloop Scootsmart. Kaiš ima za 100e (Dayco), a imaš i Mitsobushi za 160e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jul 6, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako... Aprilia atlantic clasic i sprint,aprilia scarabeo,gilera nexus,piaggio x9,beverly ...Sve te 500 masine nose master agregat. Znaci cena za servis je skoro ista. Ulje 900-1300 Filter 600+ Svecica 1000... Za suzukija nek se javi Panta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jul 6, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan morao sam da idem... dodacu jos.. Kais 6500-12000 Plocice 800-2000 Gume 5000 pa navise... Registracija 12 000 ,oko 10 000 produzenje Potrosnja 4 otvoreno (normalna voznja ),grad i malo ostrija od 5do 6L Servisni interval na 5000 ulje kais normalna voznja na 15000,moze i 20 000km. Krajnja brzina 160-170 Putna brzina 110-120km/h Ubrzanje mnogo bolje nego na burgmanu 400,bugi trosi ispod 4 i manja mu je krajnja brzina. Sto se tice prtljaga ,na svima ok, sem na beverliju. Pitaj ako jos nesto ima?! Vozio sam i madisona,x9,atlantic clasic i beverlija pa to mogu malo pomoci sa savetima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Burgmana 400 K7...kais sam zamenio pre neki dan, onaj najbolji - Mitsuboshi 125 e, porucen iz Kraljeva.Gume, obe, sa ugradnjom i balansiranjem malo ispod 200 e.Potrosnja normalnom voznjom po gradu 4.5 do 5l, a na otvorenom 3.2 do 4.2.Ne znam koje je god. taj Burgman sto ne moze da ide 160 km/h, ja sam moj vozio toliko sa fabrickim varijatorom,a sa Jcostom sa kojom trosim drugu garnituru metkica (stigli mi pre nedelju dana za 30e iz BG-a) vozio sam 170-180 i to ne nizbrdo vec po ravnom putu.Iz mesta je lose povlacio, takodje otklonjeno Jcosta varijatorom- sada cupa asfalt.Potrosnja veca za 0.3 - 0.5l ali ja prezadovoljan!Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam originalni kais platio 100e i menja se na 24000, doduše donet je iz greece,rolnice 30e malosi,ulje 2l i filter oko 400-500,gume obe oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 7, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam, samo igrom slučaja, na kratko bio u mogućnosti da probam T-MAX 500 2010g.Pa ljuuuuudi moji šta je ono? Nikada, ali nikada nisam mogao da sanjam da se skuter vozi tako, da leži tako, da ide tako... Jedno 20-ak minuta vremena sam samo imao da se družimo, uspio sam da pređem skoro 20 kilometara sa njime... hahahaIde k'o kuga. Krivine hvata u kojem god poželiš nagibu i brzini i imam razloga da vjerujem da sam se beskrajno, beznadežno, zaljubio u njegovo veličanstvo, T-MAX.Odmah sam izlistao cijene po oglasima, još su baaaaaaaaš skupi... čini se da bi se uz malo truda, rada i štednje moglo nahvatati novaca da se na proljeće kupi... ako bi naravno sve išlo po planu... Ostaviću nekoliko dana da mi se slegnu utisci pa da nastavim razmišljati o slijedu djelovanja, ne smijem na prvu ništa, pokajaću se... P.S. Kada mi buduća gospođa ovo čuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Jul 8, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je ponekad prava smejurija.Dodje neko i zamoli kolege da mu predloze najbolji maxi do 3500 evra, svako iznese svoje misljenje i opise skuter koji vozi ili koji je vozio u detalje.Onda taj isti lik kaze kako je probao t-max od 6000 evra i kako je on super i najbolji i kako ce kupiti njega.OMG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Jul 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije to samo ovde slučaj, bilo je toga gomila svuda po Forumu Nije to tako strašno - sve su to iskustva korisnika koja mogu koristiti nekom drugom. Jbg svi mi znamo šta je dobro ako se ima kinte Ajmo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je napisao sa koliko para sada raspolaze pa posle kada je probao t max da ce pokusati da skupi pare u budcnosti i da pokusa njega da kupi nevidim zasto bi nekome smetalo svako iznese svoje misljenje ako nekome koristi super a da odmogne neverujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 8, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam kriv što određeni ljudi ne čitaju dovoljno pažljivo pa se malo zabudale u pretpostavkama koje su iznjeli na osnovu stvari koje su umislili da su pročitali...Dakle, skuter od 3500€ može da se kupi ovoga ljeta, toliko novaca je izdvojeno i stoji spremno za tu namjenu. Jedini razlog što skuter još nije kupljen je taj što se nema vremena da se vozi sada, jer da se imalo/ima vremena, ne bi se imalo novca... (sistem koliko para toliko muzike/koliko radiš toliko imaš)... Probao T-MAX, vidio/osjetio šta je i zaljubio se. Realno, ko ne bi??? Već danas mi dolazi do glave da se ne mogu sjetiti da je bio posebno udoban, niti da sam sjedio baš nešto posebno lijepo... hmm...Uglavnom, znam u kojem salonu mogu da zakažem test-day pa lagano... da vidimo je li to zaista to ili me je ponjelo trenutno oduševljenje...Da dodam, u oglasniku sam našao 2005. godinu za 4000€.( http://www.olx.ba/artikal/11350511/yamaha-t-max/ ) stoji malo više ali zvao sam, za novac je toliko...Dakle, generalno je puno grešaka zaključeno na osnovu nepostojećih izjava. Molio sam za savjet i iskustva, ne pod*ebavanje... Svako dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skut 1 Napisano Jul 10, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan isao sam jutros do Kruševca i pogledao ovaj motor http://www.moto-berza.com/polovni-motori/piaggio-beverly-250-oglas-108091/ prodavač ga je od sivog ofabao u belu stavio nalepnice stvarno ga je picnuo. Ne vuče u stranu super je na uzbrdici' nisam našao zazamerke, 2004 od i original 2004 god gume na njemu, sto je prosto neverovatno. Popodne sam isaod o Kragujevca gledao http://www.polovniautomobili.com/motori/6425218/sym-gts-125-evo. iako sam laik primetio da je farban' polomljene plastike ' nema 2 poklopca od plastike' ali lepo vuče iako je 125 isto po velikoj uzbrdici nas dvojica izlazi samo tako.Definitivno je padano'ali ne mogu primetiti defekt mašine osim vizuelnog djela šminkanja i farbanja.. Sta raditi, kako provjeriti da nije ozbiljnije oštećen motor ili se kloniti oba motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan izabrao bi ovo pod 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 12, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Bev ne svidja, uopšte, nije nikada ni dolazio u nikakav izbor ali u ovom slučaju, 250 vs 125ccm je jednostavan izbor ukoliko želiš da skuter voziš dalje od 100 kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...