ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam postao član VFR sekte... Do kada ću ostati veran V4 sili - ne zna se, ali mi za sada prija vožnja na ovoj divljoj zveri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Mart 29, 2019 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sa srecom TDMasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znaš šta je TDM za VFR? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kuku meni pa ja sam ovu temu skroz zaboravio. Jesam ispričao u drugoj temi ali nisam ovde. Izvinjavam se i prilažem fotku. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 29, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Haha dobar si...a i Vfr ti je lep bass da ga pohvalimo i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Sale-VFR . Trenutno imam goste i nikako da se sastavim da odem da se lepo provozam, napišem koju i napravim neku finiju fotku. Ali samo da znaš, da sam u Srbiji, tvoj VFR bi bio moj. Nemaš pojma koliko sam puta gledao fotke u temi. Održavan, lep, pažen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Mart 29, 2019 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao VFR800i i VFR800vtec Vrhunski motori, ram, ogibljenje kocnice,agregat neunistiv i taman odnos snage, u kojoj god da si bzini i na kojim god obrtajima samo das gas i on he tu spreman i poteze . Jedina "mana" za mene malo pozicija Ali mislim da su i to resili sa crosrunerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1736 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1477 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2019. at 14:55, Boban EN je napisao: Evo malo zimskog sređivanja i pripremanja za proleće. Pošto je jesenas pao sa ćopave odlučih da mu malo i promenim boju pa da i to podelim sa vama. Naravno zamenjeno odmah i ulje i svi filteri i stavljeni novi šrafići da sve bude potaman. I ja, kada god mi motor padne sa cope, promenim ulje, filtere i srafice. Evo, upravo trazim M5x30mm 5 komada, prohrom ili eloksirane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, NIKOLA 1 said: ...taman odnos snage, u kojoj god da si bzini i na kojim god obrtajima samo das gas i on je tu spreman i poteze... Upravo je ta činjenica ono što mi najviše odgovara. Umem ponekad da budem lenčuga, jednostavno ne ubacim u koju treba, zaboravim, šta znam, ali VFR mi oprašta. I dok sam je vozio kući auto-putem, spustio sam na nekih 80km/h u šestoj i dodao gas. Nije se začudila mojim ponašanjem već je odmah krenula da ubrzava. Ne naglo ali jeste, nije se nećkala. Posle sam joj obećao da joj ovako neki protivprirodan blud neću više nikad uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SHOKLA je napisao: I ja, kada god mi motor padne sa cope, promenim ulje, filtere i srafice. Evo, upravo trazim M5x30mm 5 komada, prohrom ili eloksirane... Gros-Inox Novi Sad. Od njih već duže vreme nabavljam prohromske šarafe. Navukao sam se na prohrom opasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam postao član VFR sekte... Do kada ću ostati veran V4 sili - ne zna se, ali mi za sada prija vožnja na ovoj divljoj zveri... Ја мислим да си ти луд. И ја волим пробати разне моторе, али ти ниси нормалан Ај са срећом опет, по ко зна који пут 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Svaler je napisao: Ја мислим да си ти луд. И ја волим пробати разне моторе, али ти ниси нормалан Ај са срећом опет, по ко зна који пут Već su svi oko mene navikli da malo-malo vide drugi motor kod mene... Moji već dikli ruke od pridikovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1736 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1477 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lomitelj je napisao: Upravo je ta činjenica ono što mi najviše odgovara. Umem ponekad da budem lenčuga, jednostavno ne ubacim u koju treba, zaboravim, šta znam, ali VFR mi oprašta. I dok sam je vozio kući auto-putem, spustio sam na nekih 80km/h u šestoj i dodao gas. Nije se začudila mojim ponašanjem već je odmah krenula da ubrzava. Ne naglo ali jeste, nije se nećkala. Posle sam joj obećao da joj ovako neki protivprirodan blud neću više nikad uraditi. Onda ja veoma cesto bludnicim sa mojom Kawom z750s... Nisam ni znao da joj se ne svidja, sto se meni pak veoma svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 29, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj, a pa čestitke... ne vidjeh da si se ponovio... lijep primjerak... U zdravlju ga se navozao i zamjenio za noviji kada ti dosadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, SHOKLA said: Onda ja veoma cesto bludnicim sa mojom Kawom z750s... Nisam ni znao da joj se ne svidja, sto se meni pak veoma svidja... C... C... C... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, GuMi5 said: @lomitelj, a pa čestitke... ne vidjeh da si se ponovio... lijep primjerak... U zdravlju ga se navozao i zamjenio za noviji kada ti dosadi... Hvala. A o zameni, pa, videću. Nisam tip koji rado menja vozila. K'o mlekadžijski konj, kad se na jedno naviknem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gosti. Četiri dana behu kod mene. Dovezi iz Dizeldorfa jer su tamo sleteli, pa na posao, s njima, tamo, ovamo, vozi ih nazad, promena sata a sve je uvek u pekarskim terminima. Juče sam jedva gledao od umora. Ipak, najaviše sunčano za danas ceo dan. Oko 15 stepeni i juče isplaniram da napokon sednem i odem sa Crvenom na posao. Jutros, 0°C i poledica, mraz! E u pm! Odem kolima a dva sata kasnije sija sunce kao na moru! E rekoh sebi, ima da vozim kad se vratim. I uradio sam tako. Sat vremena uživancije van grada i gužvi. Na kraju, poziranje. Klasika. Budući da sam naravno subjektivan, voleo bih da čujem mišljenja i pitanja i šta znam šta još jer sam udesio termin kod majstora za zamenu svih tečnosti. I ako ima još nešto, da odmah rešavam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nema neko ručicu kvačila za VFR 750 1990 god? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano April 2, 2019 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, badzabajker said: Pozdrav, da nema neko ručicu kvačila za VFR 750 1990 god? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk MOTOBIKESHOP.RS Proveri, biće na stanju od 15. Aprila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislio sam polovnu prvo ako mogu da nađem... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 2, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A da nema neko možda onu plastiku što dodje iza blatobrana, kod izduvnih grana, za VFR800 Fi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano April 2, 2019 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, badzabajker je napisao: Hvala, mislio sam polovnu prvo ako mogu da nađem... Ta rucica kvacila je ista na gomili Hondinih modela iz tog doba: VFR 750-800, CBR 600-1000, CB500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ta rucica kvacila je ista na gomili Hondinih modela iz tog doba: VFR 750-800, CBR 600-1000, CB500...Hvala, potražiću i to. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: A da nema neko možda onu plastiku što dodje iza blatobrana, kod izduvnih grana, za VFR800 Fi? I meni treba ta plastika,kao i desni prekidač sa kil svičom i svetlima, i desni hladnjak, pokrivljena saća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano April 2, 2019 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, badzabajker said: Pozdrav, da nema neko ručicu kvačila za VFR 750 1990 god? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Proveri cenu ja sam jesenas kupovao koštala me kao polovna na kupujem prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...