iske 251 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Ispada kao da je lose sto imao ugao radilice 360° a ne 180°. Ja bi ubio da na mom VFRu imam 360°. Moze da se nabudzi. "E nek ti nabudzi taj sto ti je rekao da moze!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Zummm zummm...evo fotkice sa probe. Moj bata i sin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Decembar 28, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imate novog člana...mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo nema sta . Nego kakav je to vizir? cini mi se neki poviseni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Decembar 30, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste poviseni Givi Nego jel ima neko alat za zatezanje lanca? Ako barem neko ima skener da mi skenira isti pa da ga napravim sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo izgleda na motoru, ove sto sam do sad gledao nemaju taj otvor iznad natpisa Honda a to mi nekako grdno izgleda. Koliko si visok i kako te sluzi taj giviev? Alat imam al nemam skener, ako se ne snađes mogu ti slikati i napisati neke mjere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Decembar 30, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 1419967017[/url]' post='1701629']Lijepo izgleda na motoru, ove sto sam do sad gledao nemaju taj otvor iznad natpisa Honda a to mi nekako grdno izgleda. Koliko si visok i kako te sluzi taj giviev? Alat imam al nemam skener, ako se ne snađes mogu ti slikati i napisati neke mjere Visok sam 188cm..sluzi me onako..bije mi ispod kacige pa na malo hladnijem vremenu mi bude hladno licu jer vazduh ulazi ispod. Mislim da bi mi ulogu odigrao ili neki malko visi vizir ili neki dodatak. Ako ti nije mrsko slikaj Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na infu, ja sam 183 ali mi se ne daju pare na slijepo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i slike mada ne znam koliko se ti biti od pomoci. Mislim da je najbitniji razmak između ova dva zuba na vrhu kljuca a to je 25mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel ima neko alat za zatezanje lanca? Ako barem neko ima skener da mi skenira isti pa da ga napravim sam. Čestitam na motoru i dobro nam došao. Ne razumem šta će ti skeniran kluč? Hoćeš da napraviš kopiju? To možeš i sam. Uzmi šubler (kljunasto pomično merilo sa Nonius skalom) i pristupi inverznom inžinjeringu. Tj. skini mere sa navrtke koja zateže lanac i prma tome nacrtaj i napravi ključ. Ako ne uspeš tako javi mi se za par dana pa ću ti ja kad budem u firmi skenirati moj ključ. @ FreeBird: Ja baš volim zvuk dobre cvaje, a bogami i miris. Podseća me na vreme kada sam ja vozio cvaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Zmaje al si brz. Ulete mi u termin dok sam kucao poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Zmaje al si brz. Ulete mi u termin dok sam kucao poruku A jbg besposlen u tom trenutku, a motor mi bukvalno 5m od mjesta sa kojeg pisem, pa reko zasto ne biti od koristi sad i odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Januar 3, 2015 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih za jednu malu pomoc.Dali neko zna za cega sluze ova dva aluminijumska kucista+ta gvozdena cev sto je ispod prednjih cilindara.Jedna strana kucista i ta niklovana cev je spojena sa uljnim hladnjakom,a drugi kraj kucista sa kutijom vazdusnog filtera.Kontam da ulje prolazi kroz njih,al sta im je svrha?Gledao sam druge rc36,i nisam primetio da imaju ovako nesto,a ni moja rc-24 nema.Moja rc36 je inace svajcarac.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 4, 2015 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan To imaju svi svajcarci, zbog rigoroznijih ekolosskih propisa. Mislim da ubuva vazduh u izduv da bi smesa dodatno sagorela...nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Januar 7, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege po izboru motora! Konacno da se i ja uclanim mada pratim temu dugo. a evo i nje: jos jedna njena slika od pre par godina sa puta u susednim zemljama: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 9, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Vrlo lep primerak. Čini mi se da si promenio boju felni između ove dve slike iz sive u crnu? Jel ovo Rumunija? Transfagaraš? Ja to imam u planu za ovu godinu. Uradio si na motoru jednu prepravku koji bih i ja hteo da uradim. Pomerio si aspuh prema gore i stavio si drugi asupuh. Koji si aspuh stavio i ko ti je to uradio? Liči mi na asupuh od afrike. Ja planiram to isto da uradim kod Robija iz Ade ove godine, samo bih ja stavio malo kraći aspuh od tvog. Za jedno 10cm. Kakav ti je zvuk? Daj malo detalja. Fotke iz blizije... Inače ja bih ovo da uradim iz dva razloga. Prvi je estetika. Ništa na motoru ne izgleda tako lepo kao mono viljuška. Drugi je zvuk. Trenutno imam fabrički aupuh koji je prilično tih što može da predstavlja i opasnost u saobraćaju jer se krećem brzo i tiho. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Januar 9, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan at sima strahota: jeste rumunija, bio sam tamo vise puta, ako mogu da pomognem bilo kako savetom za tvoj plan tu sam naravno, auspuh je remus revolution, nije preglasan, umeren, meni se svidja zvuk, sve radim sam, evo detalja iz moje garaze jedini problem sto je auspuh blizu suvozacevog nogastera, mora biti elipsast (guma se topi kao da mi je neko smirgla u garazi nocu dok spavam) ja sam radio auspuh na jednom od prethodnih motora kod Roberta, bio sam prezadovoljan i izgledom i zvukom, svaka preporuka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem originalne izduve skinute sa moje honde,VFR 800 v-tec 2006,samo mi smetaju u garaži...cena,pojma nemam,ako je neko zainteresovan dogovorićemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni, reci mi, jel ovo mat farba ili mi se cini? Ja ovih dana treba da farbam felne, pa se lomim da li mat crna ili metalik crna, eventualno neka perlica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 10, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti guma nema "chicken stripe". Za svaku pohvalu. Kaži mi koliko stvarno ima uticaja blizina aspuha na gumu. Da li se zbog toga previše greje? Ja sam mislio da stavim ili trioval ili heksagonal. Najverovatnije ovaj drugi. Za svaku pohvalu je i to što sve radiš sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Januar 10, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan felne bile mat crne ja ih farbao u tamno sivo, obicnom metalik bojom, (znaci metalik baza pa lak) kada sam menjao gume reko ajde da ofarbam i felne, promene radi pa da vidimo kako ce da ispadne Mislim da blizina auspuha nema nikakvog uticaja na gumu, pipkam ih povremeno nisam primetio da je zadnja nista toplija od prednje, mada nisam neki trkac i mislim da ne vozim brzo heksagonal je najlepsi, jbg i najskuplji (ipak je i to stvar ukusa) svi robertovi izduvni lonci izgledaju super, bar meni zaboravih da ti kazem za cev od kolektora do lonca, savijao mi drugar cev od prohroma kod njega u firmi, ja posle zavario na nju termo zastitu (prohromskom elektrodom), cak sam stavio usice za one oprugice kao da bude 'slip-on' ali oprugice jos nisam stavio, to bi bilo samo za ukras jer se lonac srafi za nosac a nosac za ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sto se remusa tice postoji high mount auspuh kao after market dio, znaci ide sve plug and play. Ja sam svog vfr-a kupio sa njim. Ne znam kako je kod dzonija ali ovaj kod mene se ne grije uopste i u svako doba se moze ruka prisloniti na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 10, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam baš u potrazi za auspuhom pošto je ovaj trenutni previše tih i sav je izvaren i ružan. Znam da Robert više ne radi pa sad tražim druge opcije.. Ima li neko preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod Andjelka u Beloj Crkvi. Mislim da se zove Munja sistem. E sad, ja sam radio najjeftiniju varijantu sa db-om, a naravno sto vise $$$, moze bolji, lepsi i kvalitetniji izduv da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 10, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Dragon. Isto u Adi, par ulica od Robija. Mislim da je on učio zanat od Robija. Video sam neke njegove radove i deluje mi prilično dobro. Ima i svoj sajt pa pogledaj šta ti se sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...