DuleSlash 12 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan mnogi moji prijatelji su mi dali glavobolja na pitanje ,kad je bolje uzeti motor... na pocetku ili kraju sezone? sve ima svojih prednosti... ali cuo sam da cena pada na kraju sezone... ja licno bih voleo motor sto pre... kriziram vec 4 meseca... i jos nesto... da li je kasno za polaganje A krajem oktobra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mnogi moji prijatelji su mi dali glavobolja na pitanje ,kad je bolje uzeti motor... na pocetku ili kraju sezone? sve ima svojih prednosti... ali cuo sam da cena pada na kraju sezone... ja licno bih voleo motor sto pre... kriziram vec 4 meseca... i jos nesto... da li je kasno za polaganje A krajem oktobra? Nikad nije dovoljno kasno ;D , sto se polaganja tice bitno je da nema snega na putu tj. i ako je padao da je ociscen i da se jasno vide oznake na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Kada se ima para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan mnogi moji prijatelji su mi dali glavobolja na pitanje ,kad je bolje uzeti motor... na pocetku ili kraju sezone? sve ima svojih prednosti... ali cuo sam da cena pada na kraju sezone... ja licno bih voleo motor sto pre... kriziram vec 4 meseca... i jos nesto... da li je kasno za polaganje A krajem oktobra? Ja kriziram vec 2 godine!!! :o Mislim da je najbolje zimi, malo padnu cene, a i ponuda bude malo veca. I ja planiram da pazarim nesto za koji mesec! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6367 Napisano Septembar 26, 2007 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja kako vidim ti se bavis kupovinom motora vec 3 meseca Bolje se bavi skupljanjem para, a kad ih skupis motor kupis za cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan na zimu prosle godine su cene bile i vise od 30% jeftinije... ma pogledaj vec sada padaju opasno ( automobilima rastu naravno ) isti bajk koji si mogo da kupis za 2700 evra sad uz lepo cenjkanje i cekanje mozes uzeti za 2500 cak i 2200 a zimus mozda i jos jeftinije + izadje mu registracija... jos cekas nekog kome je hitno jer je najebo pa mu trebaju pare i BINGO kupis motor. Ja bar cekam tako da upadne nesto a pare cuvas i cekas uvek ce biti nekog kome su pare potrebnije nego tebi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja kako vidim ti se bavis kupovinom motora vec 3 meseca Bolje se bavi skupljanjem para, a kad ih skupis motor kupis za cas Pare nisu problem, para nema! Skupljene su pare, sad malo visim na netu, sakupljam savete i sugestije iskusnijih i trazim odgovarajucu masinu za mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kako vidim ti se bavis kupovinom motora vec 3 meseca Bolje se bavi skupljanjem para, a kad ih skupis motor kupis za cas SKUPIO SAM PARE... KUPUJEM SADA...ALI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupuj odmah. Jebeš početke i krajeve sezona, nek je zimi prakiran ali u mom dvorištu. KLR-a sam vozio na -4, samo da bi osetio točkove. Pravo vreme je uvek! Najlepše je kada imaš motor. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na sugestiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Septembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel obicaj da i novim motorima padaju cene u toku zime ili samo polovnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel obicaj da i novim motorima padaju cene u toku zime ili samo polovnim? Da,ali u drugom smislu. Svaka ozbiljnija fabrika za svaku novu sezonu izbacuje ili nove modele ili postojece u drugoj paleti boja,tako da..vec negde od septembra mozze da se dobije znachajan popust za "ovogodishnje" modele kao i na prolece za modele koji su ostali iz prethodne godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Septembar 27, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor se kupuje onda kada naidjes na onaj kome ne mozes da odolis. I to nema nikakve veze ni sa novcem, ni sa sezonom. Hemija je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan mnogi moji prijatelji su mi dali glavobolja na pitanje ,kad je bolje uzeti motor... na pocetku ili kraju sezone? sve ima svojih prednosti... ali cuo sam da cena pada na kraju sezone... ja licno bih voleo motor sto pre... kriziram vec 4 meseca... i jos nesto... da li je kasno za polaganje A krajem oktobra? A jel ti to nas kvacilas ili si mlad ? Svakako se svi prima(ju)mo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najzli, i zodiak su sve objasnili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zimi, jer ce ti na prolece biti frka, neko ce te uceniti i uvaliti nesto za mnooogo para, jer ce videti da si se primio ko` dete na zvecku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...